NEOVADIOLTrusele Zi+Ochi Neovadiol pentru ten normal-mixt sau ten uscat

Trusele Zi+Ochi - Cremă de zi

Trusele conțin o Cremă de zi Neovadiol Complex Substitutiv, pentru ten normal-mixt sau ten uscat, 50 ml și o Cremă pentru conturul buzelor și ochilor

NEOVADIOL COMPLEX SUBSTITUTIV Cremă de zi pentru tenul normal-mixt sau uscat

  • Reinfuzați tinerețe tenului dumneavoastră: densitate, elasticitate, volume redefinite si luminozitate. 
    Ten normal-mixt sau uscat
  • Pentru femeile aflate la menopauză care doresc să combată impactul menopauzei asupra pielii lor: pierderea densității, a volumului, a prospețimii și a strălucirii.

NEOVADIOL COMPLEX SUBSTITUTIV Cremă pentru conturul buzelor și ochilor

  • Un surâs redesenat, o privire ridicată.
  • Cremă contur buze și ochi pentru femeile aflate la menopauză care doresc să lupte împotriva efectelor încetinirii hormonale asupra conturului ochilor şi buzelor: pierderea densităţii şi lăsarea pielii.

Menopauza - între mit și realitate

Indiscutabil, nimănui nu ii face plăcere sa se gândească ca va veni si acest moment. Aflăm împreună ce este mit și ce este realitate legat de menopauză - când se intalează, pre-menopauză, simptome și semne, dar și ce putem face.

Pielea - între menopauză și izolare

Ce trebuie să facem în această perioadă, când, la fragilizarea cronologica si hormonala a pielii se adauga conditiile speciale datorita izolarii la domiciliu?

De ce nu pot pierde în greutate la menopauză?

Menopauza provoacă modificări hormonale în corpul femeii, ceea ce poate duce la boli și afecțiuni. Aceste schimbări produc și luarea în greutate. Deci, ce se întâmplă în corpul tău pe durata menopauzei? De ce este atât de greu să pierzi în greutate?

Menopauza: Cum îmi adaptez dieta la 50 de ani?

S-a dovedit că frecvența apariției simptomelor deranjante ce apar la menopauză, precum și intensitatea lor pot fi reduse semnificativ cu o dietă echilibrată care furnizează toți nutrienții necesari. Descoperă care sunt cei pe care trebuie să îi știi.