OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Te rugăm să răspunzi la următoarele întrebări pentru a primi un diagnostic personalizat

cu sfaturi și recomandări personalizate din partea experților noștri în îngrijirea părului.

1 Sex
2 Care sunt așteptările tale?
3 În prezent, te confrunți cu problema căderii părului?
Știați că?

Este normal să pierdeți între 50 şi 100 de fire de păr pe zi. Pentru a afla dacă aveți motive de îngrijorare, treceți mâna prin păr, iar dacă vă cad mai mult de 10 fire de păr (cu tot cu radacină), atunci vorbim de problema căderii părului.

3 De cât timp te confrunți cu problema căderii părului?
4 Scalpul tău este vizibil?
Știați că?

Un scalp vizibil este un semn al lipsei de densitate a părului. În acest caz, femeile experimentează o rărire generală pe întreaga suprafaţă a scalpului cu pierdere extinsă în partea de sus a capului (creştetul capului) iar bărbații experimentează dispariţia treptată a părului din creştetul capului şi în regiunea scalpului frontal.

5 Ai spune că părului tău îi lipsește densitatea?
6 Mută cursorul pentru a evalua densitatea părului tău
7 Ai regăsit vreodată mătreață pe umerii sau hainele tale?
Știați că?

Există două tipuri de mătreață: mătreața uscată este cea mai frecventă (două treimi din populație suferă de mătreața uscată) și se observă în păr şi pe haine; și mătreața grasă, apare în mod frecvent la părul gras și este lipită de scalp.

8 Cat de des te confrunți cu această problemă?
9 Ai senzație de mâncarime a scalpului?
Știați că?

Pielea scalpului este extrem de solicitată, deoarece este expusă la o serie de factori: perierea repetată, uscătorul de păr sau contactul cu produse agresive de styling. Toate acestea conduc la iritarea scalpului și la senzația de prurit (mâncarime).

10 Te confrunți cu roșeața scalpului?
11 Cât de des va spălați pe cap?
Știați că?

Nu există o frecvență ideală pentru spălarea părului. Aceasta depinde de natura părului tău și de mediul în care trăiești. Cheia este utilizarea unui șampon adecvat!

12 Ai observat o tendința de îngrășare a părului peste zi?
Știați că?

Rolul sebumului este de a proteja scalpul și de a menține pielea capului sănătoasă. În cazul în care este secretat în cantități mai mari atunci părul se îngrașă.

13 Cum ai caracteriza părul tău?
14 Folosiți în mod regulat uscătorul de păr?
Știați că?

Utilizarea freventă a uscătorului de păr, poate ataca și slăbi firul de păr. Aerul cald modifică structura firului de păr, devenind astfel uscat și fragil.

15 Vă vopsiți părul frecvent sau folosiți placa de îndreptat, ondulator, etc.?
Știați că?

Tratmentele aplicate în mod repetat devin agresive și modifică structura fibrei capilare. Astfel, părul devine fragil și casant.