OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

TERMENII DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI

www.vichy.ro

ÎNCEPÂND CU DATA DE [01.05.2018]

Bine ați venit pe webiste-ul dedicat www.vichy.ro (în continuare denumit "Website").

Citiți cu atenție acești Termeni de utilizare care guvernează utilizarea acestui website (în continuare denumiți “Termeni de utilizare”). Prin folosirea acestui Website sunteți de acord cu conținutul Termenilor de utilizare.

În legătură cu orice întrebări legate de utilizarea website-ului, ne puteți contacta la următoarea adresă: Calea Floreasca 169A, corp A, etaj 6, sector 1, Bucuresti.

AVIZ LEGAL

URL Website: www.vichy.ro

Contact : E-mail: [email protected]- Număr de telefon: +4021 204 0000

Directorul publicației : Gilles ANTOINE

Editor : SC L’Orèal Romania SRL, , cu sediul social la adresa Calea Floreasca 169A, corp A, Et 6, Floreasca Business Park,sector 1, Bucuresti, înregistrată în cadrul Registrul Comerțului cu număr de înregistrare: J40/6064/1997, CUI: 9638038 acționând în numele mărcii L’Orèal Paris (în continuare denumit „Editor" sau „Noi”).

Găzduit de : Microsoft France, SAS, o companie cu sediul social în 39 QUAI DU PRESIDENT ROOSEVELT în 92130 ISSY LES MOULINEAUX, FRANCE, înregistrată în cadrul Registrul Comerțului cu număr de înregistrare 327 733 184; Număr de telefon: +33 8 25 82 78 29

1. ACCES LA WEBSITE

Pentru a accesa și folosi acest website, trebuie să aveti 16 ani impliniti. In cazul in care nu aveti 16 ani impliniti, va fi nevoie de aprobarea prealabilă a părinților sau a persoanei care exercita tutela

Puteți utiliza website-ul gratuit, fără a fi nevoie să vă conectați sau să creați un cont.

Orice alte costuri suplimentare legate de utilizarea internetului vor fi suportate integral de către dumneavoastră.

«SKINCONSULTAI »
Site-ul permite utilizarea funcționalității SkinConsultAI. Acesta este un serviciu online capabil să analizeze îmbătrânirea pielii cu o singură fotografie, bazat pe inteligența artificială. Consumatorul are posibilitatea de a alege între 2 experiențe:
- Analiza extensivă (selfie + chestionar) : Fotografia este analizată, iar un chestionar despre mediu și stilul de viață permite calcularea rezultatelor pielii și propunerea unei rutine personalizate de îngrijire a pielii. Aveți posibilitatea de a primi raportul și recomandarea de produse prin e-mail și de a vă abona la newsletter.
Aveți libertatea de a nu utiliza serviciul.
- Analiză scurtă/ selfie: Fotografia dvs. este analizată și apoi, pe baza vârstei și a tipului de piele, vi se vor furniza rezultatele și o rutină personalizată de îngrijire a tenului.
Este posibil să colectăm date cu caracter personal legate de dumneavoastră, în special atunci când: (i) vă abonați la un serviciu; (ii) descărcați conținut descărcabil; (iii) vă conectați la un cont existent pe website-ul Companiei; (iv) vă înscrieți la o campanie/concurs; (v) ne trimiteți un e-mail; (v) răspundeți la un sondaj sau studiu; (vi) publicați evaluări și recenzii.
Pentru evitarea oricărui dubiu, imaginea colectată prin intermediul funcționalității SkinConsultAI nu este stocată de Vichy și este ștearsă după analiză. Pentru orice informații suplimentare privind prelucrarea datelor dumneavoastră personale, vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate aici.

2. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

  1. a. Drepturi de proprietate intelectuală

Dezvoltarea acestui website necesită investiții semnificative. Website-ul și fiecare din elementele care îl compun (de ex. mărci comerciale, imagini, text, fișiere video etc.) sunt protejate prin drepturi de proprietate intelectuală. Nu se autorizează nicio utilizare, reproducere sau reprezentare a website-ului (în întregime sau parțial), pe orice suport media, în orice alte scopuri, inclusiv dar fără a se limita la scopuri comerciale.

Vă putem pune la dispoziție conținut inclus în acest website pe care sunteți autorizat să îl descărcați (în continuare denumit "Conținut descărcabil"). Vă acordăm un drept neexclusiv și netransferabil de a utiliza conținutul descărcabil pentru utilizare în scop personal și privat, gratuit și pe durata de protecție legală conferită de către drepturile de proprietate intelectuală, așa cum sunt definite de legile și tratatele internaționaleaplicabile . Orice reproducere, reprezentare, modificare sau distribuire a continutului website-ului este interzisă. Prin descărcarea sau folosirea unui astfel de conținut descărcabil, sunteți de acord să îl utilizați în conformitate cu acești Termeni de utilizare.

În cazul în care vă punem la dispoziție un website sau un continut care vă permite să editați o imagine (în special pentru a testa virtual un produs cosmetic), prin prezenta sunteți de acord că un astfel de website va fi folosit exclusiv în mod personal, în conformitate cu scopul pentru care a fost conceput. Nu veți fi autorizat să utilizați un asemenea website care ar putea aduce atingere onoarei, reputației sau drepturilor oricărei părți terțe așa cum sunt ele reproduse mai jos.

  1. b. Drepturile terților

Vă reamintim că veți fi nevoiți să obțineți toate autorizațiile și drepturile necesare de la orice deținători de drepturi relevanți în legătură cu orice conținut pe care doriți să-l postați pe site, inclusiv orice drepturi de proprietate intelectuală și / sau proprietate literară, artistică și / sau industrială, precum și drepturi personale sau de publicitate (inclusiv dreptul la folosirea imaginii altcuiva), pentru a vă permite să utilizați acest conținut. Cu titlu de exemplu, veți obține drepturile cu privire la orice conținut (în special fotografii) care arata elemente arhitecturale recente, modele publicitare sau modele de îmbrăcăminte care ar putea apărea (acronime, logo-uri etc.).

  1. c. Conținut generat de utilizatori

Putem pune la dispoziție prin intermediul acestui site un spațiu dedicat conținutului generat de utilizatori, cum ar fi text, fotografii, videoclipuri, opinii etc. (denumit în continuare "Conținut generat de utilizator").

Prin postarea de Conținut generat de utilizator prin intermediul website-ului ne oferiți o licență gratuită, irevocabilă, neexclusivă în întreaga lume (globala) și pentru perioada legală de protecție a drepturilor de proprietate intelectuală (perpetua), așa cum sunt definite acestea (inclusiv orice regulamente suplimentare sau modificări ulterioare), L’Oreal avand dreptul să utilizeze, să copieze, să modifice, să adapteze, să editeze, să distribuie, să traducă, să creeze opere derivate, să integreze conținutul în alte lucrări, să distribuie, să publice și să exploateze alte astfel de conținuturi și / sau să încorporeze acest conținut în orice formă, mediu sau tehnologie, în întregime sau parțial.

Utilizarea respectivă va fi autorizată pentru toate scopurile de comunicare corporatistă sau externă, corporativă sau financiară, publicitate și pentru toate relațiile publice, în scopuri istorice sau de arhivă, ale Grupului L'ORÉAL sau ale afiliaților săi, ale produselor sale și / sau ale mărcilor sale, pe următoarele suporturi:

Sunteți informat prin prezenta că rețelele sociale menționate sunt platforme deținute de terți și, în consecință, circulația și utilizarea conținutului de utilizator prin rețelele sociale menționate sunt guvernate de termenii de utilizare definiți de terțe părți. Prin urmare, nu vom fi responsabili pentru nici o utilizare a conținutului de către noi sau de către orice terțe părți în conformitate cu termenii de utilizare definiți de rețelele sociale, inclusiv, fără limitare, în ceea ce privește domeniul de aplicare și durata drepturilor licențiate și eliminarea conținutului. Veți fi responsabil de orice pretenții formulate de către terți referitoare la utilizarea conținutului în conformitate cu termenii de utilizare definiți de rețelele sociale.

În plus, vă reamintim că orice conținut poate fi găsit prin intermediul unui motor de căutare și, prin urmare, poate fi accesat de un public din afara site-ului web.

Această autorizație ne oferă posibilitatea de a adapta conținutul dumneavoastră așa cum a fost acesta formulat inițial și / sau de a face clarificări referitor la conținutul generat de utilizator după cum considerăm că este nevoie, cu condiția ca respectivul conținutul generat de utilizator să nu vă modifice imaginea sau cuvintele.

În plus, utilizarea conținutului generat de utilizator poate implica folosirea de informații anonimizate, cum ar fi orașul, țara sau vârsta dumneavoastră și / sau, dacă ați autorizat acest lucru în mod expres, informații care să permită identificarea dumneavoastră, cum ar fi numele dumneavoastră sau pseudonimul dumneavoastră.

Orice astfel de Conținut generat de utilizator pe care îl puteți publica prin intermediul acestui website va fi la alegerea dumneavoastră și pe răspunderea dumneavoastră. Cu toate acestea, dorim să vă reamintim că respectivul conținutul generat de utilizator nu poate încălca legislația în vigoare, standardele de moralitate acceptate sau principiile enunțate în acest document. În acest sens, ne rezervăm dreptul de a elimina în orice moment orice astfel de conținut generat de utilizator care nu respectă acești Termeni de utilizare, inclusiv Codul de conduită.

În plus, dacă accesați conținutul generat de utilizator creat de un alt utilizator, vi se va cere să respectați drepturile utilizatorului respectiv și, în special, să nu reproduceți sau să difuzați respectivul conținut publicat prin alte mijloace de comunicare fără acordul prealabil al utilizatorului respectiv.

3. Codul de conduită

Susținem valorile toleranței și a respectului față de ceilalți.

Din acest motiv, prin folosirea acestui website sunteți de acord să:

Dacă descoperiți un astfel de conținut generat de utilizatori care oferă suport pentru crime împotriva umanității, care încurajează ura rasială și / sau violența sau care se refere la pornografia infantilă, ne veți anunța imediat la următoarea adresă de e-mail [email protected], sau prin intermediul unei scrisori detaliate la adresa: Calea Floreasca 169A, corp A, et 6, sector 1, Bucuresti, specificând în e-mail / scrisoare data la care ați descoperit conținutul menționat, identitatea dumneavoastră, adresa URL, descrierea conținutului disputat și numele de utilizator al autorului acestuia.

Dacă considerați că orice conținut generat de utilizatori încalcă principiile enumerate mai sus, drepturile dumneavoastră sau drepturile te ilor (de exemplu, orice încălcare a Termenilor de utilizare, insulte, încălcarea confidențialității), puteți trimite o notificare la următoarea adresă de e-mail: [email protected], sau prin intermediul unei scrisori detaliate la adresa: Calea Floreasca 169A, corp A, et 6, sector 1, Bucuresti, specificând în e-mail / scrisoare data la care ați descoperit conținutul menționat, identitatea dumneavoastră, adresa URL, descrierea conținutului disputat și numele de utilizator al autorului acestuia.

o copie a oricărei corespondențe trimise autorului sau editorului informațiilor sau activităților raportate care solicită întreruperea, mutarea sau modificarea acestora, daca exista.

4. INFORMAȚIILE DE PE WEBSITE

  1. a. Condiții generale

Vă reamintim că pot apărea informații inexacte și omisiuni disponibile pe acest website, în special din cauza unor terțe părți. Ne angajăm să eliminăm inexactitățile sau să completăm astfel de informații pe website cât mai curând posibil.

  1. b. Informații despre produse și servicii

Produsele și serviciile prezentate pe acest website nu sunt oferite spre vânzare, constituind o prezentare generală a gamei de produse și servicii pe care le distribuim în țara în care acest site este disponibil.

  1. c. Unelte de diagnosticare avansate

Sfaturile oferite pe acest website și / sau instrumentele de diagnosticare care pot fi puse la dispoziție sunt doar simulări destinate obținerii sfaturilor experte de cosmetică.

Informațiile pe care le furnizează sunt în scopuri strict indicative și nu vor înlocui, în niciun caz, diagnosticul medical sau consultarea clinică și nici nu vor înlocui un tratament medical.

În consecință, nu vă putem garanta ca sfaturile care rezultă din utilizarea acestor instrumente vor conduce la rezolvarea situatiei dumneavoastra și nu ne asumăm nicio răspundere pentru orice utilizare pe care o veti atribui acestor instrumente.

Pentru orice informații suplimentare sau în caz de nesiguranță, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră.

  1. d. Link-uri hypertext

Link-urile hipertext incluse pe website vă pot duce la website-uri publicate de terțe părți și al căror conținut nu îl putem controla. În consecință, în măsura în care aceste link-uri de hypertext au fost incluse pe acest site, cu scopul unic de a facilita experiența dumneavoastră de navigare pe Internet, căutarea pe website-urile unor terțe părți va fi decizia dumneavoastră și veți fi responsabil de această decizie.

5. DATE PERSONALE

Atunci cand accesati site-ul nostru sau interactionati cu noi in orice mod prin intermediul site-ului, prelucram datele dumneavoastra personale. Mai multe detalii privind prelucrarea datelor dumneavoastră personale, tipurile de date personale, scopurile si temeiurile prelucrării, precum si drepturile dumneavoastră in legătura cu datele personale prelucrate, veți găsi in politica noastră privind prelucrarea datelor persoanele pe care o puteti accesa aici. Pentru orice informații suplimentare, va rugam sa ne scrieți la adresa [email protected] sau sa ne contactați la următoarea adresă: Calea Floreasca 169A, corp A, et 6, sector 1, București.

6. COOKIES

Fișierele cookie sunt fișiere mici care sunt lăsate pe dispozitivul dumneavoastră în timp ce navigați pe website (cum ar fi paginile căutate, data și ora de acces etc.) și care pot fi citite ori de câte ori accesați același website (denumite în continuare "Cookies" ).

Pentru mai multe informații cu privire la cookies, vă rugăm să consultați tabelul de cookies de aici.

7. MODIFICAREA SITE-ULUI ȘI TERMENII DE UTILIZARE

Putem modifica conținutul și informațiile incluse pe website, precum și acești Termeni de utilizare, în special în scopul conformării cu orice legislații și / sau reglementări aplicabile și / sau pentru a îmbunătăți website-ul.

Orice modificare va publicată pe website înainte de a intra în vigoare, în conformitate cu acești Termeni de utilizare. Cu excepția cazului în care modificarea necesită aprobarea dumneavoastră expresă, utilizarea continuă a site-ului va fi considerată o acceptare din partea dumneavoastră a noilor Termeni de utilizare.

8. CREAREA SI EDITAREA SITE-ULUI

Website-ul a fost conceput pentru Editor de către : L’Orèal SA - ETABLISSEMENT , o companie din cadrul L’Orèal Group cu sediul social la adera Rue Martre 41. în PARIS - Clichy , înregistrată în cadrul Registrul Comerțului cu număr de înregistrare: FR10632012100

9. ATENȚIONARE

Vom depune toate eforturile rezonabile pentru a menține în permanență accesul la website și la conținutul descărcabil. Cu toate acestea, nu putem garanta disponibilitatea permanentă și accesibilitatea website-ului. Se poate să fim nevoiți să suspendăm momentan accesul total sau în parte a website-ului, în special în scopuri de întreținere tehnică.

În continuare vom specifica faptul că rețelele de internet și de IT sau de telecomunicații nu sunt lipsite de erori și că pot apărea întreruperi și defecțiuni. Nu putem oferi nici o garanție în această privință și, prin urmare, nu putem fi trași la răspundere pentru niciun fel de daune care ar putea avea legătură cu utilizarea rețelelor de internet și IT sau de telecomunicații, incluzând, fără a se limita la:

- Transmiterea și / sau recepția necorespunzătoare a oricăror date și / sau informații prin intermediul Internetului;

- Orice intruziuni externe sau viruși de computer;

- Orice echipament de recepție necorespunzător sau rețele de comunicații necorespunzătoare; precum și

- Orice defecțiune cu privire la recepția de internet, care poate împiedica funcționarea corectă a website-ului.

În cele din urmă, răspunderea noastră se limitează la daune directe, excluzând orice alt prejudiciu sau pierdere. Mai precis, orice daune indirecte care se referă la orice pierdere a profitului, veniturilor sau fondului comercial, fără a se limita la acestea.

10. LFUNCȚIONALITATEA SKINCONSULT A.I, DISPONIBILĂ PE WEBSITE

Acest website permite folosirea funcționalității SKINCONSULT A.I . Acesta este un serviciu disponibil online, capabil să analizeze gradul de îmbătrânire a pielii, prin examinarea unei poze, cu ajutorul inteligenței artificiale. Consumatorul are de ales între 2 experiențe:

- De durată mai lungă (selfie + chestionar): Poza dvs. este analizată, iar un chestionar, care va cuprinde întrebări despre mediul în care trăiți și stilul de viață, va permite calcularea rezultatelor și recomandarea unei rutine de îngrijire, potrivită pielii dumneavoastră. Puteți opta pentru primirea analizei și a rutinei direct pe adresa dumneavoastră de e-mail. De asemenea, vă puteți înscrie și la newsletter. Acest serviciu nu are caracter obligatoriu.

- De scurtă durată: doar analizarea selfie-ului: Poza dvs este analizată, iar pe baza vârstei și a tipului de piele, veți primi un raport cu rezultatele și o rutină personalizată pentru îngrijirea pielii.

Există posibilitatea să colectăm date cu caracter personal, care au legătură cu dumneavoastră, în special când: (i) vă abonați la un serviciu; (ii) descărcați ”Conținut Descărcabil”; (iii) vă logați; (iv) vă înscrieți la un concurs, în secțiunea Tester Club; (v) ne contactați prin intermediul e-mail-ului; (vi) răspundeți la un chestionar sau un studiu; (vii) postați un rating sau review.

Pentru evitarea oricăror neclarități, poza colectată prin funcționalitatea SkinConsult AI nu este stocată de către Vichy și este ștearsă imediat după analiză.
Pentru mai multe informații despre modalitatea de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal, vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate.

11. LEGE APLICABILĂ

Acești Termeni de utilizare se vor interpreta conform legilor Romaniei.

Pentru orice problemă, vă rugăm să contactați Serviciul Clienți:

[email protected]
+4021 204 00 00
Luni- Vineri : 09:00 – 18:00