OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

LIFTACTIV FLEXITEINT

O femeie matură are nevoie în trusa de machiaj de un fond de ten cu efect de lifting și iluminare, pentru a avea un ten uniformizat rapid și pentru ca liniile fine și ridurile să fie estompate vizibil. Acesta este un fond de ten foarte potrivit pentru un ten matur, pentru că are o textură ușoară, are o putere de acoperire mare și nu se depune în riduri, de aici tendința de uniformizare a pielii și de naturalețe care îl caracterizează. Fondul de ten de care are nevoie tenul matur trebuie să aibă în componența sa vitamina E, coenzima Q10 dar și alte substanțe active.
Sfaturi privind folosirea fondului de ten:

  • nu se recomandă alegerea unei nuanțe mai închise decât a tenului. În cazul în care nu există o nuanță asemănătoare, trebuie ales un ton mai deschis.
  • înainte de folosirea fondului de ten, fața trebuie curățată și dată cu o cremă hidratantă, pentru că aceasta va ajuta la fixarea fondului de ten. Crema poate fi una obișnuită, însă nu trebuie să fie foarte grasă sau consistentă, pentru a nu încărca foarte mult fața.
  • fondul de ten se aplică cu vârful degetelor, cu pensula sau cu buretele cosmetic, masând ușor. Se aplică de sus în jos, insistând în zona nasului, bărbiei, spațiului dintre sprâncene.
  • surplusul de fond de ten se îndepărtează cu o dischetă umezită.
  • trebuie avută grijă pentru că fondul de ten se usucă foarte repede. Tocmai de aceea se recomandă aplicarea lui treptată. Abia după ce într-o zonă este întins foarte bine se trece la zona următoare.