OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Ten gras cu imperfecțiuni

Machiajul ideal pentru tenul gras cu imperfectiuni devine realitate, datorita produselor de machiaj de la Vichy. Acestea oferă un fond de ten pentru ten gras care asigură o acoperire perfectă și un aspect natural, permițând în același timp pielii să respire. Indiferent de tipul dvs. de ten, acum puteți atinge idealul pielii cu ajutorul acestui fond de ten special conceput pentru tenul gras.

DERMABLEND

[CORECTARE 3D] Fond de   ten corector cu acțiune de nivelare 16H<br />

DERMABLEND

[CORECTARE 3D] Fond de ten corector cu acțiune de nivelare 16H

Ten gras cu tendință acneică

( 43 Păreri )

Vichy Mag

Ten gras - cauze și sfaturi de îngrijire

Ten gras - cauze și sfaturi de îngrijire

eboreea (tenul gras) este o afecțiune dermatologică manifestată prin secreția excesivă a glandelor sebacee, care duce la apariția unei străluciri inestetice a tenului și poate fi asociată și cu blocarea porilor și formarea de leziuni acneice.

Părul dumneavoastră este afectat de viața cotidiană?

Părul dumneavoastră este afectat de viața cotidiană?

Există o strânsă corelație între stres și căderea părului. Sunteți prins în acest cerc vicios de prea multă muncă, prea puțin somn, prea puțină dragoste și prea puțin păr?

Cel mai bun fond de ten - Cum alegi fondul de ten potrivit și cum aplici corect

Cel mai bun fond de ten - Cum alegi fondul de ten potrivit și cum aplici corect

Pentru a descoperi cel mai bun fond de ten potrivit tenului tău, trebuie să acorzi suficient timp și să fii atentă la detalii. Fondul de ten, ales corect, în funcție de tipul tenului tău, de tonul acestuia, de gradul de acoperire, de consistență și de luminozitate, conferă pielii un aspect natural, uniform și proaspăt, făcând-o să arate impecabil atât în spațiile luminate artificial, cât și la lumina naturală a zilei. Un fond de ten cumpărat în grabă, după o testare rapidă a nuanței pe încheietura mâinii, îți poate ruina un look altfel construit cu grijă.

Ce fond de ten să folosesc dacă am acnee?

Ce fond de ten să folosesc dacă am acnee?

Tenul acneic are nevoie de o îngrijire specifică. Fiind, deseori, o consecință a excesului de sebum, e foarte important ca, pe, tenul cu imperfecțiuni să se folosească doar produse de make-up care nu blochează porii. Dacă te confrunți cu semnele acneei, probabil că din trusa ta de înfrumusețare nu lipsește fondul de ten. Ești sigură, însă, că folosești un fond de ten potrivit, care nu stimulează apariția coșurilor și a punctelor negre? Află care sunt caracteristicile pe care trebuie să le aibă un fond de ten dedicat pielii cu probleme!

Fond de ten pentru ten uscat: sfaturi pentru alegerea potrivită

Fond de ten pentru ten uscat: sfaturi pentru alegerea potrivită

Fondul de ten este considerat de multe femei o armă foarte puternică din trusa de înfrumusețare. Acesta conferă tenului un aspect de porțelan, estompând micile imperfecțiuni.
Totuși, un fond de ten ales nepotrivit poate crea un efect de mască și poate genera probleme ale tenului. De aceea, este extrem de important să alegi fondul de ten adecvat tipului tău de ten.