OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Părul dumneavoastră este afectat de viața cotidiană?

parul si viata cotidiana

Există o strânsă corelație între stres și căderea părului. Sunteți prins în acest cerc vicios de prea multă muncă, prea puțin somn, prea puțină dragoste și prea puțin păr?

Pe parcursul perioadelor de stres, cum ar fi momentele aglomerate la locul de muncă, viața de familie, combinate cu singurătatea și frustarea pot duce la căderi de păr la periere sau la spălare. Acesta poate fi un semn de avertisment pentru dumneavoastră să vă relaxați sau să aplicați anumite remedii acasă care cu siguranță vă vor ajuta să faceți față tuturor provocărilor. Acestea de asemenea vor scădea și riscul bolilor care sunt cauzate în principal de stres și vor ajuta la regenerarea părului.

Ciclul vicios al stresului la locul de muncă

În cazul în care căderea părului devine observabilă, acest lucru vă poate afecta încrederea și vă stresează și mai mult, făcând să fie și mai greu să vă atingeți scopurile profesionale sau personale. Din fericire, la fel ca majoritatea simptomelor induse de stres (constipație, dureri de cap, insomnii, lipsa libidoului) aproape toate situațiile de cădere a părului sunt temporare, așa că încercați să nu vă faceți prea multe griji cu privire la acest aspect. Alegeți gânduri pozitive pentru a vă îmbunătăți starea de bine și părul dumneavoastră ar trebui să revină la normal. Regenerarea părului va fi resimțită în timp.

Revizuiți-vă stilul alimentar

Faptul că luați masa în timp ce lucrați și - sau chiar faptul că săriți peste prânz - privează corpul dumneavoastră de un set complet de nutrienți de care are nevoie, și vă afectează în mod vizibil pielea și părul. Luați o pauză! Aceasta nu doar că va îmbunătăți eficiența, dar va îmbunătăți și sănătatea generală. Optați pentru o masă sănătoasă care să conțină proteine ușoare cum ar fi peștele, legumele proaspete și frunzele verzi bogate în fier. Evitați mâncarea de tip fast food și consumați nucile nesărate, amestecate cu proteine sănătoase și minerale pe care corpul dumneavoastră cu siguranță le va îndrăgi. Beneficiile vor putea fi observate în toate aspectele vieții dumneavoastră și vor putea fi pentru păr și ten chiar mai eficiente decât soluțiile de tratament naturist.

În cazul în care volumul dumneavoastră de muncă sau încărcătura emoțională are niveluri ridicate, grijile familiale vă țin trează noaptea, este bine de știut că toate acestea împiedică procesul de regenerare a țesuturilor corporale. Încercați o baie relaxantă, o ceașcă calmantă de ceai de mușețel înainte de culcare - și nopți cu somn devreme pe cât de mult posibil. Toate aceste măsuri pot ajuta la regenerarea părului și pot stopa căderea părului.

Încercați tratamente cosmetice

Noul Aminexil Clinical 5 de la Vichy a fost dezvoltat special pentru tratarea căderii părului. Utilizatorii care l-au încercat au constatat o reducere a căderii părului în 96% din cazuri, indiferent de motivul căderii acestuia. Un masaj regulat al scalpului și o aplicare zilnică intensifică efectele sale.

Produse recomandate

[CORECTARE 3D] Fond de   ten corector cu acțiune de nivelare 16H<br />

[CORECTARE 3D] Fond de ten corector cu acțiune de nivelare 16H

Ten gras cu tendință acneică

( 43 Păreri )

<strong>Aminexil Clinical 5 - Femei</strong>

Aminexil Clinical 5 - Femei

Nou

<strong>ENERGY+ ȘAMPON CU ACȚIUNE ENERGIZANTĂ</strong>

ENERGY+ ȘAMPON CU ACȚIUNE ENERGIZANTĂ

Aminexil Clinical 5 - Regenerare Păr Bărbați

Aminexil Clinical 5 - Regenerare Păr Bărbați

Șampon Antimătreață Purificator

Șampon Antimătreață Purificator

go to top