OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Termenii și condițiile Evaluărilor și Revizuirilor Consumatorilor

Acești termeni și condiții (denumiți în continuare “Termeni și condiții”) reglementează folosirea de către dumneavoastră a serviciului pentru clienți de Evaluare & Revizuire (în continuare denumit „Serviciul E&R") oferit de L’Oreal Romania, care acționează prin intermediul divizei comerciale a Produselor Cosmetice Active („ACD”), denumire in continuare Dermatocosmetice, pe site-ul acesteia www.vichy.ro (în continuare denumit “Site-ul”). Nu veți putea folosi serviciul Evaluare si Revizuire dacă sunteți un angajat al L’Oreal Romania sau în cadrul oricăreia dintre companiile afiliate.

I. Condiții generale

Prin postarea unei evaluări pe Site, sunteți conștient și acceptați că:

Mai departe sunteți de acord și garantați că nu veți furniza nici un fel de conținut:

www.vichy.ro își rezervă dreptul de a limita sau suspenda accesul la orice utilizator care încalcă acești Termeni și Condiții și să refuze să posteze, să schimbe, să editeze sau să șteargă orice comentariu pe care www.vichy.ro le va considera a încălca acești Termeni și condiții, la discreția acesteia. În plus, își rezervă dreptul de a nu publica:

www.vichy.ro nu poate garanta că veți putea edita sau șterge orice conținut pe care l-ați trimis. Înainte de a fi postat, orice evaluări și comentarii scrise vor fi revizuite pentru a vă asigura că respectă acești Termeni și condiții. Evaluările și comentariile scrise sunt în general postate in paginile de produs.

II. Date personale

Înainte de a lasa o evaluare pe site-ul www.vichy.ro, va rugam sa consultați Politica cu privire la protecția datelor personale de aici.

III. Proprietate intelectuală

Pentru orice evaluare pe care o publicați și începând cu momentul în care ați trimis respectiva evaluare, acordați www.vichy.ro licență gratuită, irevocabilă, neexclusivă în întreaga lume (globala)_ și pentru perioada legală de protecție a drepturilor de proprietate intelectuală, așa cum sunt definite acestea (inclusiv orice regulamente suplimentare sau modificări ulterioare) să utilizeze, să copieze, să modifice, să adapteze, să editeze, să distribuie, să traducă, să creeze opere derivate, să integreze conținutul în alte lucrări, să distribuie, să publice și să exploateze alte astfel de conținuturi și / sau să încorporeze acest conținut în orice formă, mediu sau tehnologie, în întregime sau parțial. In masura in care v-ati exprimat acordul in acest sens, www.vichy.ro va prelua evaluarea dumneavoastra pe paginile de social media Vichy sau in newsletterele sale și pe orice versiune străină a website-ului www.vichy.ro. Evaluarile preluate vor include numele si varsta dumeavoastra.

IV. Informații de contact

Dacă aveți nelămuriri sau reclamații în legătură cu vreunul dintre produsele Vichy și aplicațiile acestora, vă rugăm să contactați L’Oréal Romania SRL la adresa de corespondență 169A Calea Floreasca, etajul 6, corp. L’Orèal România își rezervă dreptul de a revizui evaluările şi revizuirile pentru produsele Vichy și să nu le publice dacă consideră că revizuirea dumneavoastră ar fi mai bine tratată în acest mod.