getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

Vichy se angajează să păstreze confidențialitatea datelor personale. Acestea sunt supuse unui protocol destinat exclusiv mărcii Vichy ce vizează înregistrarea dvs. in baza de date pentru consiliere și comunicări ulterioare. Prin acest protocol sunteți de acord cu transferarea datelor catre filiale din afara UE, pentru asigurarea unui nivel adecvat de protecție a datelor prin Legea privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Aveți dreptul de a accesa , rectifica și șterge datele personale . Puteți exercita acest drept în orice moment prin trimiterea unui e-mail la  [email protected] .

Accesați politica noastra cu privire la  Aspectele Legale referitoare la  Politica datelor cu caracter personal.

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Autobronzant

Autobronzantul Ideal Soleil de la Vichy este un lapte hidratant adaptat pentru fata si corp. Datorita formulei sale imbogatite cu DHA si vitamina E, acesta va ofera un bronz uniform si o senzatie completa de hidratare timp de 8 ore. Acest autobronzant este adaptat tuturor tipurilor de piele, chiar si celor sensibile. Patrunde usor in piele fara a lasa o pelicula grasa si ii da pielii o senzatie de catifelare la atingere.

    Loading...