OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Cum să eviți efectele negative ale soarelui în vacanță

O escapadă într-un loc cu o climă însorită și caldă poate fi ceea ce ți-ai dorit tot anul! Este o șansă de a te relaxa și de a uita de stresul vieții de zi cu zi. Și, deși o vacanță este fantastică pentru a îți revigora mintea și sufletul, radiațiile ascunse în razele soarelui nu sunt bune pentru pielea ta, de aceea te invităm să descoperi împreună cu noi cum să eviți efectele negative ale expunerii la soare pentru a te bucura de o vacanță reușită.

Descoperă cum poți petrece timp la soare și să ai grijă și la efectele negative ale soarelui

Efectele negative pe care le are soarele asupra pielii tale

Lumina soarelui este alcătuită din multe raze UV diferite, dar cele două care cauzează deteriorarea pielii de la soare sunt razele ultraviolete UVA și UVB.

În lumina soarelui există mai multe raze UVA decât raze UVB. Și, deoarece razele UVA pot pătrunde adânc în derm (cea mai groasă parte a pielii), acestea joacă un rol mai important în îmbătrânirea prematură și ridarea pielii, precum și în creșterea riscului de cancer de piele.

Razele UVB nu sunt capabile să pătrundă prin straturile mai groase ale pielii, așa că, în schimb, ele atacă straturile de la suprafața pielii, ceea ce duce la arsuri solare.

Chiar și în zilele friguroase și înnorate, razele UVA și UVB sunt prezente. Așadar, este important să incluzi o protecție SPF în rutina zilnică de îngrijire a pielii pentru a preveni apariția unor probleme precum ridurile cauzate de daunele solare.

Acordă o atenție deosebită feței tale, deoarece aceasta este o parte a corpului care este expusă în mod constant la radiațiile solare și care produce vitamina D esențială pentru sănătate. Descoperă aici produsele Vichy de protecție solară față.

Cum să nu ai pielea deteriorată de razele solare

În timpul lunilor mai calde de vară, ai tendința de să îți expui mai mult pielea la soare - mai ales dacă te relaxezi afară!

În funcție de tonusul și tipul de piele, chiar și numai 10-15 minute de expunere în soarele de la amiază pot provoca arsuri ale pielii. Așadar, pentru a îți proteja pielea de efectele negative ale soarelui care vin odată cu pielea deteriorată de soare, folosește o cremă de protecție cu SPF special formulată pentru a avea grijă de problemele unice ale pielii corpului și feței tale.

Protecție solară pentru fața și corpul tău

Pe lângă faptul că te expui mai mult la soare, pielea de pe față este mai subțire decât restul pielii care îți acoperă corpul. În plus, aceasta tinde să fie mai grasă, așa că atunci când alegi un produs de îngrijire solară cu SPF, caută unul care este special formulat pentru protecția solară a feței.

Îți recomandăm să folosești Capital Soleil Anti-Ageing 3 în 1 SPF 50 pentru față. Îmbogățit cu antioxidanți de origine naturală, inclusiv ceai negru, vitamina C și inovatoarea Apă Termală Mineralizantă de la Vichy, Capital Soleil Anti-Ageing 3 în 1 SPF 50 oferă o acoperire protectoare cu SPF ridicat pentru fața ta, acoperind în același timp semnele vizibile de îmbătrânire.

Pentru pielea mai grasă, încearcă să folosești Capital Soleil Cremă Matifiantă 3 în 1 SPF 50+ pentru ten mixt-gras cu tendință acneicăsau CAPITAL SOLEIL UV-CLEAR pentru ten gras cu tendință acneică. Îmbogățită cu antioxidanți de origine naturală, argilă verde, extract de bifidus și apă termală mineralizantă de la Vichy, această cremă oferă o protecție SPF ridicată, absorbind și controlând în același timp strălucirea zilnică.

Pentru o acoperire cu protecție ridicată pentru corp, alege din gama Capital Soleil de la Vichy. Capital Soleil oferă o gamă produse pentru protecția solară în funcție de preferințele tale, de la spray-uri la creme cu protecție dermatologică expertă.

Dacă vrei o cremă solară rezistentă la apă, încearcă produsul Capital Soleil Lapte Multi-Protector SPF30+ cu SPF 30 sau SPF 50. Sau, dacă preferi un produs care să nu lase urme albe, încearcă Capital Soleil Cell Protect Spray SPF50+ Fluid Invizibil.

Dacă ești în căutarea unei protecții solare ușoare, cu un SPF ridicat, ia în considerare utilizarea Capital Soleil Apă cu Protecție Solară SPF30 pentru un Bronz Sporit pentru corp și față. Sunt disponibile cu factor SPF 30 și SPF 50, cu trei tipuri diferite: Anti-oxidant, Bronzare îmbunătățită și Hidratare - alege-o pe cea care se potrivește nevoilor unice ale pielii tale.

Formulată cu filtre UVA și UVB cu spectru larg pentru a ajuta la protejarea împotriva reflectării razelor nocive ale soarelui și îmbogățită cu Apă Termală Mineralizantă Vichy, Capital Soleil este uimitoare în menținerea protecției și hidratării pielii tale.

 

Ce altceva poți face pentru a evita efectele negative ale soarelui?

Pe lângă aplicarea unui factor de protecție SPF ridicat pe piele, cum ar fi SPF50 există și alte lucruri pe care le poți face pentru a minimiza efectele soarelui asupra pielii tale. Printre acestea se numără evitarea ieșirii în timpul orelor în care soarele este la apogeu - între orele 12 și 15.00, sau, dacă trebuie să ieși în aceste ore, asigură-te că pielea expusă este acoperită și că porți o pălărie de soare.

De asemenea, bea multă apă pe tot parcursul zilei pentru a-ți menține pielea hidratată - se recomandă să bei cel puțin doi litri de apă pe zi și mai mult în cazul temperaturilor mai ridicate.

Rutina ta de îngrijire solară nu ar trebui să se oprească odată ce soarele a apus. Este la fel de important să ai grijă de pielea ta după o zi la soare, ca și atunci când este expusă la soare.

Folosește produsul Capital Soleil Lapte-gel hidratant loțiune după plajă, pentru a-ți calma și proteja instant pielea după expunerea la soare. Și, nu uita să oferi pielii tale o doză concentrată de hidratare folosind gamele de la Vichypentru hidratarea zilnică a pielii: Minéral 89 sau Aqualia Thermal.

Data publicării:

go to top