getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Bifidus: noul prieten al tenului

Bifidus: noul prieten al tenului

Sunteți deja familiari cu Bifidus. Nu-i așa?

Ce este mai exact Bifidus?

Bifidus este un derivat probiotic: un microorganism care este în mod esențial o drojdie, care se găsește în mod natural în produsele lactate fermentate. Este ingredientul preferat din majoritatea iaurturilor nutritive. Bifidus exercită un efect benefic sporit asupra sănătății generale, în cantități suficiente. Studiile clinice au arătat că valoarea sa este importantă în tratarea eczemelor copilăriei, a infecțiilor interne și chiar pentru a reduce cancerul de vezică. Suplimentele cu bifidus sunt recomandate după tratamentul cu antibiotic, iar acesta a fost legat de longevitatea țăranilor din Bulgaria. Dar beneficiile Bifidus nu se opresc aici. Bifidus poate de asemenea să fie folosit în formulele de îngrijire a tenului. Nu doar că acesta este eficient în tratarea neregulilor de tip inflamator, dar cercetările recente au arătat capacitatea sa de a întări sistemul propriu de apărare a tenului împotriva agresorilor din mediu și pentru a reduce sensibilitatea pielii sau uscăciunea acesteia.

Beneficiile dovedite ale îngrijirii cu Bifidus

După rezultate promițătoare din cadrul unei serii de teste de laborator, femeile cu ten sensibil au aplicat formulele de îngrijire a pielii cu Bifidus timp de 2 luni pe parcursul studiului. Rezultatul? Acțiune asupra barierei cutanate: pentru femei, testarea formulei Bifidus a dovedit că stratul cel mai extrem al epidermei a fost mai bine structurat și chiar mai neted. Pelicula hidrofilică a fost mult mai eficientă în a rezista atacurilor, iar proteinele legate de îmbătrânire au fost modificate. Acțiune asupra tenului: inflamarea tenului a fost scăzută în mod semnificativ. După 57 de zile, femeile participante la test au totalizat aproximativ 60% mai puțină iritabilitate decât anterior. Acțiunea asupra uscăciunii pielii: după 29 de zile, dermatologul examinator a descoperit că femeile care utilizau Bifidus au avut în mod semnificativ o piele mai puțin uscată decât grupul placebo. Acest lucru a indicat faptul că Bifidus ar putea ajuta la contracararea efectelor negative ale vremii reci și ale aerului rece, cât și la întârzierea semnelor de îmbătrânire.

Produse recomandate

 • Fluid zilnic pentru corectarea și încetinirea apariției semnelor de îmbătrânire a tenului SPF 25
 • Cele mai citite articole

  Acid hialuronic - buze și ten veșnic tinere

  Ingrediente

  Acid hialuronic - buze și ten veșnic tinere

  Acidul hialuronic este ingredientul anti-îmbătrânire de pe buzele fiecărui expert în îngrijirea pielii – dar cum funcționează el pentru a ne proteja pielea? Trecem în revistă toate beneficiile pe care acest ingredient puternic hidratant le poate oferi unui ten obosit și tern.

  Citiți articolul

  Care sunt cele mai bune produse pentru pielea uscată?

  Ingrediente

  Care sunt cele mai bune produse pentru pielea uscată?

  Vă confruntați cu o piele uscată? Aceste ingrediente hidratante pot fi soluția pentru un ten sănătos și hidratat! Trecem în revistă cele mai bune produse de îngrijirea pielii pentru simptomele pielii uscate, inclusiv aspectul tern, descuamarea și senzația de piele care strânge.

  Citiți articolul

  go to top