NEOVADIOLCremă pentru conturul buzelor şi ochilor

Îngrijire ochi - Îngrjire contur buze şi ochi

Un surâs redesenat, o privire ridicată.
Cremă contur buze și ochi pentru femeile aflate la menopauză care doresc să lupte împotriva efectelor încetinirii hormonale asupra conturului ochilor şi buzelor: pierderea densităţii şi lăsarea pielii.

   TIPUL DE TENDe la piele senibilă la piele foarte sensibilă
   UTILIZAREDimineața + Seara
   BENEFICIIPielea se simte mai suplă, mai fermă și mai plină.

   La ce vârstă apare menopauza și ce schimbări produce?

   Femeile isi pun numeroase intrebari in legatura cu menopauza - la ce varsta apare, ce schimbari produce in organism sau cum pot fi ameliorate simptomele cu care se pot confrunta.

   Menopauza - ce este, care sunt simptomele, soluții de îngrijire

   Perioada de menopauza este cunoscuta drept etapa pe parcursul careia se trece de la reproducere la senescenta (imbatranirea tesuturilor si a organismului). Deoarece este un subiect de interes pentru toate femeile, mai jos iti spunem tot ce trebuie sa stii despre menopauza!

   Perimenopauza - ce este și care sunt simptomele caracteristice

   Dacă despre menopauză știm deja că se instalează atunci când ciclurile menstruale lipsesc timp de 12 luni consecutiv, perimenopauza este perioada de tranziție care apare între perioada fertilă și menopauză.

   Menopauza precoce: Cauze, simptome și tratament

   Menopauza precoce (menopauza prematura) apare, de cele mai multe ori, inainte de 40 de ani si este un fenomen mai rar intalnit, fiind prezent la aproape 1% dintre femeile de pe glob.