NORMADERM
PROBIO-BHA SERUM ANTI-IMPERFECȚIUNI

Reduce imperfecțiunile tenului gras cu tendință acneică

( 0 Păreri )

Adaugă un comentariu

Descriere

 • Indiferent de vârstă sau de sex, acneea începe cu hormonii.
 • Cu o concentrație ridicată în substanțe active dermatologic și în același timp blând cu pielea, acest Serum reduce imperfecțiunile tenului gras cu tendință acneică. Formulat cu un complex de acizi, alături de Fracții Probiotice, ce reduc semnele acneice.
 • Deoarece eficacitatea și siguranța sunt prioritățile noastre, PROBIO-BHA SERUM a fost testat clinic pe persoane cu tenul cu tendință acniecă.

BENEFICII

 • Reduce puseele, punctele negre și dimensiunea porilor
 • Reduce excesul de sebum
 • Reface textura pielii
 • Accelerează refacerea pielii
 • Hidratează pentru 24h(1)
 • Anti-recidivă.(2)

(1) Test instrumental, 24 de femei.
(2) Test clinic, 41 de femei, 2 săptămâni după oprirea aplicării produsului.

Textură


O textură ușoară, non-grasă și non-comedogenică, ce este absorbită rapid în piele. Formulat cu mentol pentru o senzație instantanee de prospețime.

INGREDIENTE ACTIVE


Laboratoarele Vichy au creeat o formulă activă cu 5% Acizi Salicilic + Glicolic (BHA + AHA) și Fracții Probiotice. Aceste ingrediente active dermatologic au fost riguros selectate datorită eficacității crescute asupra reducerii imperfecțiunilor și îmbunătățirii aspectului sănătos al pielii.

Testat clinic


• Până la -52% imperfecțiuni(3)
(3)Studiu clinic, rezultat mediu asupra reducerii numărului de erupții, calculat pe 33% din grup (13 femei) după 42 de zile de utilizare, o dată pe zi.

Utilizare

 • După curățarea tenului, picură 5 picături de produs în mână și aplică pe față o dată pe zi, evitând zona ochilor.
 • Recomandăm utilizarea unui produs de protecție solară cu un SPF20 minim. În cazul apariției iritațiilor, mărește distanța dintre aplicări.

Compoziție

  AQUA / WATER - ALCOHOL DENAT. - HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID - GLYCOLIC ACID - GLYCERIN - PROPANEDIOL - SODIUM HYDROXIDE - PEG/PPG/POLYBUTYLENE GLYCOL-8/5/3 GLYCERIN - SALICYLIC ACID - SODIUM POLYACRYLATE - ADENOSINE - AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE - ASCORBYL GLUCOSIDE - VITREOSCILLA FERMENT - TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE - XANTHAN GUM - PANTHENOL - MENTHOL

REDUCE
IMPERFECȚIUNILE

DOVADĂ CLINICĂ(4)
NERETUȘATĂ

Z28

Z42

TESTAT PE SUBIECȚI CU TENUL GRAS CU TENDINȚĂ ACNEICĂ(5)

-52%

IMPERFECȚIUNI
(PĂNĂ LA)(3)

-27%

PUNCTE NEGRE
(PÂNĂ LA)(3)

-57%

SEBUM
(PÂNĂ LA)(3)

-66%

LEZIUNI
(UP TO)(3)

CUMHORMONII DECLANȘEAZĂ ACNEEA?

"Hormonii sunt principala cauză a apariției acneei,în special pe perioada a două momente cheie: Pubertatea și Menstruația. În aceste perioade, variația hormonilor sexuali au un impact direct asupra glandelor sebacee. Acestea încep să producă sebum în exces, conducând la dezvoltarea leziunilor acneice. Aceasta este cauza ce face ca atât de multe persoane să se confrunte cu acneea cel puțin o dată în viață. Cea mai bună soluție pentru a ține sub control tenul cu tendință acneică este reducerea producției de sebum în exces și exfolierea blândă a pielii pentru a îndepărta celulele moarte.​

Ingredientele dermatologic active cele mai recomandate pentru a exfolia pielea și a reduce producția de sevum sunt acizii AHA (Alpha Hydroxi Acizi) și acizii BHA (Beta Hydroxi Acizi).​

La Vichy, soluția pentru îngrijirea zilnică a tenului cu tendință acneică are la bază formule cu Acid Saliclic (BHA) pentru a asigura rezultate optime."

Frédérique Labatut

HEAD OF VICHY SKINCARE LABORATOIRES

5% COMPLEX DE ACIZI
CE REDUC IMPERFECȚIUNILE

ACIDUL SALICILIC
Acest ingredient activ este un acidBHA (Beta Hydroxi Acid).​
BHA-urile acționează la suprafața pielii și în profunzimea porilor, mulțumită structurii lor solubile în ulei. Ajung în pori unde îi desfundă și elimină punctele negre prevenind în același timp erupțiile viitoare. Totodată, au proprietăți calmante asupra inflamației pielii.

ACIDUL GLICOLIC
Acest ingredient activ este un AHA (Alpha Hydroxi Acid). Această familie de acizi dermatologic activi exfoliază pielea la suprafață și accelerează refacerea pielii pentru a reduce semnele acneice.

FORMULĂ ACTIVĂ DERMATOLOGIC

Non-comedogenic
Hipoalergenic
Testat pe tenul gras cu tendință acneică

CUM SE UTILIZEAZĂ
PROBIO-BHA SERUM ?

Apasă ușor pe mijlocul aplicatorului pentru a extrage câteva picături de produs pe piele.

Poți aplica pe mâinile curate sau direct pe ten, pentru a țintii imperfecțiunile.

Pentru rezultate optime, recomandăm utilizare o dată pe zi, pe fața curată.

Descoperă și alte păreri