OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Cum să scap rapid de coșuri? Gama Normaderm de la Vichy

Gama Normaderm de la Vichy

Majoritatea dintre noi ne-am confruntat, în anumite momente, cu inesteticele coșuri. Ce putem face, însă, atunci când acestea apar înaintea unui eveniment important din viață noastră? Ei bine, există soluții la care putem apela și care ale căror rezultate nu întârzie să apară. Află, deci, cum să scapi rapid de coșuri cu ajutorul produselor din gama Normaderm de la Vichy.

Normaderm Phytosolution de la Vichy - crema dublu-corectoare pentru tenul gras cu tendință acneică

Normaderm Phytosolution este primul produs de îngrijire zilnică de la Vichy pentru tendul cu tendință acneică, ce are o dublă acțiune. Iată cum acționează, concret, acest produs asupra pielii:
1. Reduce imperfecțiunile, estompând coșurile, semnele reziduale și eliminând excesul de sebum.
2. Îmbunătățește calitatea pielii, hidratând-o și regenerând-o. De asemenea, întârește bariera protectoare a tenului și stimulează apărarea antioxidantă a pielii.

Normaderm Phytosolution de la Vichy are un efect imediat de curățare și hidratare a tenului, oferind o senzație de confort. De asemenea, pielea se menține hidratată chiar și la 4 ore după aplicare. După 8 săptămâni, leziunile acneice (atât cele retenționale, cât și cele inflamatorii) sunt reduse cu peste 30%, iar petele roșii și maronii sunt ameliorate cu până la 62%. În plus, tenul va căpăta luminozitate. Mai multe detalii despre produs poți descoperi aici.

Normaderm Phytosolution - gel pentru curățarea în profunzime a tenului

Gelul pentru curățarea în profunzime a tenului Normaderm Phytosolution de la Vichy este un produs nou, bogat în minerale și probiotice care îndepărtează praful și depunerile cauzate de factorii poluanți.

Efectele sale benefice sunt vizibile încă din primele săptămâni de utilizare. Concrect, efectele excesului de sebum sunt reduse cu până la 94% chiar de la prima spălare. Mai mult decât atât, praful și depunerile datorate poluării sunt îndepărtate în proporție de 91%.

După doar 4 săptămâni semnele acneice sunt reduse aproape în totalitate (98%), grație integredientelor sale active, cum ar fi zincul, cuprul și extractul probiotic. Gelul poate fi folosit zilnic, dimineața și seara și este ideal pentru tenul gras cu tendință acneică.

Află mai multe informații utile despre acest produs ».

Produs tri-activ de curățare a tenului cu probleme

Vichy a creat un produs tri-activ de curățare dedicat tenului cu probleme. Disponibil în gama Normaderm, acesta are triplă acțiune, fiind folosit drept cremă de curățare, produs exfoliant sau mască. Este un produs care nu ar trebui să lipsească din rutina de îngrijire a persoanelor cu tenul sensibil cu imperfecțiuni și cu pori dilatați.

Normaderm Probio-BHA

Rutina de îngrijire a tenului, atât dimineața cât și seara, este un pas esențial pentru o piele curată și fără imperfecțiuni. Produsele dermatocosmetice, non-comedogenice sunt o alegere foarte potrivită pentru a scăpa de acnee. Încearcă gelurile de curățare și cremele din gama Normaderm Phytosolution de la Vichy și recapă-ți încrederea în tine!

Data publicării:

Produse recomandate

<sub>PROBIO-BHA<br />SERUM ANTI-IMPERFECȚIUNI</sub>

PROBIO-BHA
SERUM ANTI-IMPERFECȚIUNI

Nou

CREMĂ<br />DUBLU-CORECTOARE

CREMĂ
DUBLU-CORECTOARE

( 1 Păreri )

Phytosolution - Gel de curățare față în profunzime

Phytosolution - Gel de curățare față în profunzime

( 10 Păreri )

Soluție micelară 3 în 1 pentru curățarea tenul sensibil cu imperfecţiuni

Soluție micelară 3 în 1 pentru curățarea tenul sensibil cu imperfecţiuni

( 1 Păreri )

go to top