Îngrijirea părului

Exasperat de mătreață în păr, culori plictisitoare și neuniforme sau chiar căderea părului? Vichy vă poate ajuta!

Descoperiți toate soluțiile la problemele de păr, indiferent de tipul acestuia. Sfatul specialiștilor noștri vă va ajuta să restabiliți grosimea și densitatea părului, să stimulați strălucirea și, în general, să îmbunătățiți vitalitatea, aspectul și sănătatea părului.

Îngrijirea părului

Dermatită seboreică vs. mătreață - Ce reprezintă și cum acționăm?

De-a lungul vieții, ne putem confrunta cu diferite probleme ale scalpului, care să cauzeze o descuamare excesivă și formarea unor coji cu aspect neplăcut, ce provoacă disconfort. Când se întâmplă acest lucru, este vorba despre dermatită seboreică sau despre mătreață? De fapt, există o legătură între aceste două probleme, dar este important să cunoști diferențele dintre ele, pentru a putea acționa în mod corespunzător.

Citește mai mult

Sfatul experţilor

Reguli de ingrijire pentru părul creţ

Pentru a arăta perfect, părul ondulat sau părul creț trebuie îngrijit și stilizat în permanență. Este foarte ușor afectat de schimbările de temperatură, dar și de vârfurile despicate și este recunoscut deja drept părul cu o nevoie constantă de îngrijire. Iată câteva reguli de îngrijire care te vor ajuta să ai în permanență un păr creț aranjat.

Citește mai mult

Sfatul experţilor

Păr subțire și fragil? Sfaturi și trucuri utile de îngrijire

Ai părul subțire, lipsit de volum și formă? Orice coafură pe care o încerci nu îți aduce rezultatele pe care ți le dorești? Ei bine, un păr moale sau subțire nu ar trebui să îți mai dea bătăi de cap imediat cum pui în aplicare câteva trucuri inteligente de îngrijire. Află cum trebuie să îți aranjezi părul pentru a obține rezultate spectaculoase!

Citește mai mult

Sfatul experţilor

Scalp iritat - cauze și remedii

Dacă te confrunți frecvent cu mătreață și mâncărimi în zona pielii capului este foarte posibil să ai un scalp iritat. Responsabili pentru această afecțiune pot fi numeroși factori, printre care și produsele de îngrijire, eczemele, psoriazisul sau chiar ciuperci ale pielii. Astfel, este esențial să identifici cauza problemei tale, pentru a reda sănătatea scalpului. Cum scapi, însă, de senzația de piele care strânge, de mâncărimi și de disconfortul pe care le creează un scalp iritat?

Citește mai mult

Sfatul experţilor

5 trucuri de îngrijire pentru îndesirea părului

Părul des și sănătos este unul dintre elementele care redau esența feminității și a frumuseții. Bogăția și frumusețea podoabei capilare depinde, însă, de mai mulți factori, alături de care are un rol esențial și rutina de îngrijire pe care o adopți.

Citește mai mult

Sfatul experţilor

Care este cel mai bun tratament împotriva căderii părului?

Căderea părului este o problemă cu care se confruntă atât femeile, cât și bărbații. Deși reprezintă, pentru mulți, doar un motiv de îngrijorare din punct de vedere estetic, căderea părului este un fenomen destul de complex, care poate avea cauze multiple.

Fiecare dintre noi am experimentat, la un moment dat, această problemă, fie ca urmare a perioadelor stresante, fie pe fondul unor afecțiuni genetice sau hormonale.

Citește mai mult

Îngrijirea părului

Tipuri de șampon și întrebuințarea fiecăruia în funcție de nevoile tale

Există o mulțime de tipuri de șampon, așa că este normal să fii confuză și să nu știi care este potrivit pentru tine. Pentru a alege cel mai potrivit șampon, trebuie să cunoști, în primul rând, câteva informații despre scalpul tău, apoi, despre podoaba capilară. Abia după ce aceste informații îți vor fi clare, vei reuși să faci alegerea potrivită pentru tine.

Citește mai mult

Cele mai citite articole