OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Acasă, la serviciu, pe drum: încorporarea fitness-ului și stilului de viață sănătos zilnic poate încetini îmbătrânirea

Am discutat cu expertul în stil de viață Valerie Orsani, autor și fondator al programului de fitness LeBootCamp, despre modul în care se pot realiza anumite schimbări cheie în rutina zilnică care să încetinescă îmbătrânirea pielii.

Acasă, la serviciu, pe drum: încorporarea fitness-ului și stilului de viață sănătos zilnic poate încetini îmbătrânirea

Acasă

Atunci când vă începeți ziua, treziți-vă cât puteți de frumos pentru a putea pune corpul pe calea corectă. E important să văîncepeți diminețile cu gânduri pozitive. Dați startul noului stil de viață prin a vă trezi cu 15 minute mai devreme decât vă treziți de obicei. Este de asemenea important să vă lăsați corpul și mintea să se trezească ușor. Valerie recomandă o interzicere totală a dispozitivelor digitale în construcția somnului, așa că e bine să le puneți în altă cameră cu o seară înainte, pentru a rezista tentației de a vă verifica telefonul imediat ce vă treziți. În schimb, începeți-vă ziua cu exerciții de stretching pentru cel puțin 10 minute. O atitudine pozitivă este cheia în a combate efectele stresului oxidativ, astfel încât Valerie recomandă meditația sau reflectarea asupra a ceea ce aveți de făcut pentru a vizualiza un start important al zilei dumneavoastră. Cu o practică continuă de 4-6 săptămâni, acest lucru poate deveni obișnuință. Odată integrate complet în rutina zilnică ale acestor obiceiuri sănătoase, veți avea un tonus ridicat pe tot parcursul zilei și nu veți permite stresului să își facă loc în viața dumneavoastră.

Pe drum

Pentru a reuși să faceți față, este foarte important să fiți conștienți de postură și respirație, astfel încât să puteți ajunge la lucru cu o atitudine pozitivă. Oricare ar fi vremea, nu uitați de protecția solară, în special în cazul mâinilor, care sunt cel mai des expuse razelor de soare, indiferent de anotimp. Reaplicați o cremă cu factori de protecție la fiecare 2-3 ore. Dacă conduceți până la serviciu, este foarte important să faceți o plimbare înainte de a începe. Odată ce vă aflați în mașină, respirați și țineți umerii strânși în loc să vă lăsați peste volan. În cazul în care folosiți transportul public, fiți foarte atenți la postură: statul în picioare și respirația în așa fel încât stomacul să se retragă spre coloana vertebrală ajută la respirație și la menținerea supleții încheieturilor.

La serviciu

Petrecem majoritatea timpului la serviciu, mai exact o treime dintr-o zi, așadar este crucial să stabiliți o rutină și un nou stil de viață cu beneficii pe termen lung pentru pielea dumneavoastră, astfel încât să încetiniți îmbătrânirea pielii. Căutați remedii pentru stres pentru zilele încărcate de la birou. Încercați, în loc să trimiteți un e-mail, să vorbiți personal cu colegii. Este mult mai eficient, vă pune în mișcare și există mai multe probabilități să aveți o memorie pozitivă a respectivei întâlniri. Râsul, chiar și pentru cincisprezece minute pe zi, produce endorfine și oferă inimii dumneavoastră la fel de multe ca un antrenament într-o sală de fitness, sau ca și cum ați fi făcut jogging, în timp ce respirația Ayurvedica poate să vă ajute în momentele de stres. Mergeți undeva la prânz. Ieșitul din mediul de lucru vă încurajează să evitați să mâncați fără noimă la birou. Un raport de 80-20 de mâncăruri alcaline bune, așa cum sunt fructele, legumele sau semințele, versus mâncăruri acide, precum carnea roșie, dulciurile sau alcoolul, reprezintă cheia încetinirii procesului de îmbătrânire. O dată pe săptămână ieșiți din zona de confort și faceți ceva provocator din punct de vedere fizic, care necesită și o agilitate mentală, cum ar fi golful sau dansul.

Data publicării:

Produse recomandate

Collagen Specialist Cremă de noapte

Collagen Specialist Cremă de noapte

( 4 Păreri )

Cel mai vândut

Cremă antirid și fermitate

Cremă antirid și fermitate

CREMĂ DE NOAPTE H.A. ANTIRID ȘI FERMITATE

CREMĂ DE NOAPTE H.A. ANTIRID ȘI FERMITATE

Cremă de zi corectoare antirid și fermitate SPF30

Cremă de zi corectoare antirid și fermitate SPF30

CREMA H.A. ANTIRID ȘI FERMITATE

CREMA H.A. ANTIRID ȘI FERMITATE

H.A. CREMĂ PENTRU OCHI CU EFECT ANTIRID ȘI FERMITATE

H.A. CREMĂ PENTRU OCHI CU EFECT ANTIRID ȘI FERMITATE

Nou

RETINOL SPECIALIST SERUM

RETINOL SPECIALIST SERUM

Corectează toate semnele de îmbătrânire

30ml

VITAMINA C SERUM

VITAMINA C SERUM

Serum corector antioxidant cu efect de luminozitate

20ml

Cel mai vândut

Booster zilnic cu efect de reumplere și fortifiere

Booster zilnic cu efect de reumplere și fortifiere

( 19 Păreri )

go to top