OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

5 minute de yoga pentru o dimineață plină de energie

Vreți să vă începeți ziua cu mai multă energie? Și noi! Pentru a ne ajuta să combatem indispoziția de dimineață, am rugat-o pe Anna Khuade, expertă în yoga, să ne dezvăluie câteva trucuri despre cum să includem yoga în rutina noastră zilnică.

Beneficiile de a face yoga dimineața


Dacă vă treziți adesea că vă lipsește energia dimineața, puțină mișcare vă poate ajuta să vă intrați în ritm (nu vă faceți griji, nu vorbim despre o ședință de cardio în forță la ora 6). O rutină scurtă și ușoară de yoga este grozavă pentru a vă ajuta organismul să treacă de la odihnă la activitate în doar câteva minute – ideal dacă nu vă place să mergeți la sală dimineața. Mai mult, efectele sale asupra stării dumneavoastră mentale pot fi uimitoare. Fondatoarea Affordable Yoga & Fitness și experta în yoga Anna Khaude ne spune: „Ne luăm energia din împrejurimi – din natură, din petrecerea timpului în aer liber – iar activitățile pe care le facem ne pot spori energia sau ne-o pot diminua drastic. Yoga funcționează dându-ne un plus de energie și ajutându-ne să facem față situațiilor stresante. Atunci când este practicată dimineața la prima oră, e mai puțin probabil să ne simțim copleșite la ideea de a face față unei noi zile.”

Poziții de yoga recomandate de Anna

Dacă nu ați mai făcut yoga, Anna vă recomandă să vă începeți dimineața cu rutina salutării soarelui, cunoscută sub numele de Surya Namaskara. Începând din picioare, ridicați brațele deasupra capului într-o mișcare amplă, trăgând aer în piept în același timp. Aplecați-vă și expirați, înclinându-vă înainte și întinzând picioarele când inspirați. Continuați conform etapelor de mai jos, făcând fiecare mișcare după câte o respirație, oprindu-vă timp de cinci respirații la etapele 5 și 8.

Vă puteți completa rutina cu o scurtă meditație ghidată (LINK: Începeți ziua într-o notă calmă cu aceste idei de meditație). Anna recomandă să încheiem cu acest pas pentru a ne trezi pe deplin mintea și a-i permite organismului să se odihnească, adăugând: „Trezindu-ne corpul la nivel fizic, yoga ne ordonează și ne pregătește mintea înaintea meditației.”

Data publicării:

Produse recomandate

Cel mai vândut

Booster zilnic cu efect de reumplere și fortifiere

Booster zilnic cu efect de reumplere și fortifiere

( 19 Păreri )

Nou

Cremă intens hidratantă 72H

Cremă intens hidratantă 72H

( 1 Păreri )

EYES - Gel pentru conturul ochilor

EYES - Gel pentru conturul ochilor

Efect reparator și de fortifiere

( 5 Păreri )

PROBIOTIC FRACTIONS

PROBIOTIC FRACTIONS

( 6 Păreri )

Cremă rehidratantă pentru ten uscat și foarte uscat

Cremă rehidratantă pentru ten uscat și foarte uscat

Hidratare 48 ore. 97% formulă de origine naturală, cu Acid Hialuronic.

go to top