OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

energizeaza ziua

Ați auzit zicala, mai multă grabă, mai puțină viteză, dar v-ați gândit cum se poate aceasta aplica în viața dumneavoastră? Graba constantă exuberează cortizonul din sânge, un factor major care contribuie la bolile legate de stres. De asemenea, stresul inhibă producția de dopamină, chimicală din creier, care ne oferă starea de bine. Cu cât ne grăbim mai mult, cu atât devenim mai nefericiți și mai puțin concentrați. Urmând un stil de viață sănătos, putem învăța să încetinim ritmul vieții și să accelerăm bucuria cu care trăim.

Societatea noastră a devenit obsedată de traiul rapid. Noua carte a psihologului Prof Wiseman: Quirkology, dezvăluie rezultatele cercetărilor referitor la faptul că mergem cu 10% mai repede decât viteza normală de acum 20 de ani. De asemenea, dormim mai puțin, consumăm mai multe mâncăruri procesate, suntem mult mai iritați și avem mai multe accidente rutiere.

Dar, este chiar neaparat nevoie să continuăm să ne extenuăm în așa fel. Care sunt soluțiile la care putem apela pentru a încetini ritmul vieții pe care o trăim? Multe studii clinice sunt de acord că la un nivel mai mic, graba, scade riscul unei tensiuni ridicate și al obezității, astfel că putem avea relații mai bune și putem trăi mai mult timp.

Dimineața

Cercetările efectuate de Asociația Thai Medical au descopeir că meditația are efecte puternice în a reduce cortizonul în timp ce declanșează hormonii pozitivi, cum ar fi serotonina. Luați o pauză înainte de a pleca de la serviciu, stați pe spate, închideți ochii și concentrați-vă doar la respiratul natural pentru câteva minute. Nu vă grăbiți în ceea ce privește rutina de îngrijire a pielii, asigurați-vă că pielea este complet curățată, hidratată și protejată pentru ziua care urmează. Adoptați o rutină de îngrijire a tenului pe care să o respectați zilnic, lucru care, cu siguranță va încetini procesul de îmbătrânire.

Mijlocul zilei

Luați o pauză de prânz în aer liber, preferabil în parc. Savurați gustările și felul principal de mâncare, pentru a vă asigura o digestie mai bună, dar și pentru a evita mâncatul în exces. Trăiți momentul și nu permiteți micilor inconveniente să vă ocupe timpul.

Seara

Cu o oră înainte de culcare, opriți telefonul, televizorul, calculatorul, etc. Bucurați-vă de un ceai de plante și stați la discuții cu persoana dragă. Odihniți-vă mintea și corpul pentru ziua următoare. Nu uitați de ritualul de îngrijire, produsele care au rol hidratant și produsele de curățare.

Un stil de viață ghidat după sfaturile de mai sus vă vor aduce multe beneficii și o împăcare de care, cu siguranță aveți nevoie.

Data publicării:

Produse recomandate

Collagen Specialist Cremă de noapte

Collagen Specialist Cremă de noapte

( 4 Păreri )

Cel mai vândut

Cremă antirid și fermitate

Cremă antirid și fermitate

CREMĂ B3<br />PENTRU PETE PIGMENTARE<br />SPF 50

CREMĂ B3
PENTRU PETE PIGMENTARE
SPF 50

( 95 Păreri )

CREMĂ DE NOAPTE H.A. ANTIRID ȘI FERMITATE

CREMĂ DE NOAPTE H.A. ANTIRID ȘI FERMITATE

Cremă de zi corectoare antirid și fermitate SPF30

Cremă de zi corectoare antirid și fermitate SPF30

CREMA H.A. ANTIRID ȘI FERMITATE

CREMA H.A. ANTIRID ȘI FERMITATE

H.A. CREMĂ PENTRU OCHI CU EFECT ANTIRID ȘI FERMITATE

H.A. CREMĂ PENTRU OCHI CU EFECT ANTIRID ȘI FERMITATE

go to top