getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

10 moduri pentru a încetini ritmul și pentru a vă acorda mai mult timp

10 moduri pentru a încetini ritmul și pentru a vă acorda mai mult timp

Viața este hectică, așa că este crucial să încetiniți din când în când și să prioritizați starea de bine.

Încetinirea ritmului înseamnă valorizarea propriei persoane, redescoperind ceea ce iubiți la viață.

Iată 10 moduri pentru a găsi pacea în prezent și pentru a îmbunătăți în viitor:

Meditați: chiar și 20 de minute dimineața vă pot ajuta să vă îmbunătățiți puterea de concentrare. Cu cât meditați mai mult, cu atât suferiți mai puțin de anxietate. Verificați Meditation Timer Pro, o aplicație gratuită online pentru începători. Este unul intre primele remedii împotriva stresului pe care este recomandat să vi le însușiți.

Plimbați-vă:
într-un spațiu verde și plin de oxigen, simțiti iarba sub picioarele goale! Încercați să ieșiți în aer liber în fiecare week-end. În afară de a beneficia de sănătatea cardiovasculară, mersul energizează și îmbunătățește starea de spirit, echilibrul și coordonarea, fiind o bună relaxare împotriva stresului.

Gătiți lent: Alegeți rețete cu legume proaspete și cu pește hrănitor. Evitați gătitul la temperaturi înalte pentru a reține bunătatea optimă. Includeți sparanghel sau fructe de pădure negre pentru proprietățile lor anti-oxidante, și terminați cu un ceai verde pentru o stare de bine.

Rezervați-vă un masaj: pentru o eliberare a stresului și pentru o relaxare profundă, tehnica chinezească Tui Na stimulează punctele de acupresiune. Reprezintă o veste bună pentru starea musculară, perfectă dacă petreceți mult timp stând la birou.

Exerciții de respirat: doar cinci minute de respirat controlat pe zi poate destresa și îți poate da o stare de bine. La fel ca la yogini, începeți ziua cu Pranayama (control al respirației). Saagara sau Baba Ramdev au aplicații gratuite pentru astfel de sesiuni. Tot gratuită este și aplicația dezvoltată clinic Breathing Zone - Tehnici pentru orice moment și orice loc.

Oferiți-vă o zi liberă de la serviciu: lasați în urmă sarcinile care v-au bombardat. Făceți-vă timp pentru relaxare, pentru prieteni și familie. Ar putea să fie unul dintre cele mai bune remedii împotriva stresului.

O mască de față care oferă înfrumusețare: dotată cu minerale și substanțe antioxidante, pe măsură ce faceți o baie în cadă. Lumânările parfumate și muzica lentă de relaxare maximizează beneficiile îngrijirii pielii.

Deconectați-vă: de la telefon sau de la laptop Social media este nemaipomenită, dar nu o lăsați să vă conducă viața. După ora 9 pm de ce să nu închideți complet telefonul mobil și să vă oferiți timp pentru persoanele iubite? Veți simți starea de bine în timp.

Țineți un jurnal: o reflecție zilnică a unei perspective echilibrate, pentru o rezolvare a problemelor, și pentru a  aprecia momentele bune. De ce să nu faceți ca autoarea Florence Servan - Schreiber face: notați cele 3 bucurii zilnice.

Ocupați-vă de hobby-uri: cusut, gătit, confecționat bijuterii, pictat. Exprimarea creativă permite apariția gândurilor pozitive. Adoptați reflexul lui Casey Nesitat, dacă simțiți că nu aveți creativitate: ieșiți afară și faceți niște fotografii. Adoptarea celor 10 remedii împotriva stresului prezentate mai sus vă pot aduce o stare de bine constantă și vă pot relaxa mai rapid decât vă așteptați.

Produse recomandate

 • Fluid zilnic pentru corectarea și încetinirea apariției semnelor de îmbătrânire a tenului SPF 25
 • Cele mai citite articole

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Life Style

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Ați auzit zicala: mai multă grabă, mai puțină viteză, dar v-ați gândit cum se poate aceasta aplica în viața dumneavoastră? Graba constantă exuberează cortizonul din sânge, un factor major care contribuie la bolile legate de stres. Stresul de asemenea inhibă producția de dopamină, chimicală din creier care dă starea de bine. Cu cât ne grăbim mai mult, cu atât devenim mai nefericiți și mai puțin concentrati.

  Citiți articolul

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Life Style

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar câți dintre noi chiar ne facem timp pentru un început sănătos în fiecare dimineață? Nutriționistul Raphaël Gruman dezvăluie beneficiile de a petrece puțin timp suplimentar în bucătărie.

  Citiți articolul

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Ingrediente

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Sunteți deja familiari cu Bifidus. Nu-i așa? Ei bine, intestinele dumneavoastră cu siguranță sunt. Bifidus este una dintre florele prietenoase care se găsesc acolo pentru a împiedica bacteriile periculoase să se dezvolte și este un star în romanul de succes al Giuliei Enders: “Charming Bowels”.

  Citiți articolul

  go to top