OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

10 moduri pentru a încetini ritmul și pentru a vă acorda mai mult timp

incetinirea ritmului

Timpul trece mult prea repede, așa că este crucial să vă opriți din când în când din agitația zilnică și să vă bucurați mai mult de viață. Mai mult de atât, să încercați pe cât posibil să prioritizați starea de bine!

Iată 10 moduri pentru a găsi liniștea și pentru a vă bucura mai mult de prezent

Meditați


Chiar și 20 de minute dimineața vă pot ajuta să vă îmbunătățiți puterea de concentrare. Cu cât meditați mai mult, cu atât suferiți mai puțin de anxietate. Puteți verifica aplicații gratuite de meditație pentru începători. Meditația este unul dintre remediile cele mai eficiente împotriva stresului.

Plimbați-vă


Spațiile verzi sunt pline de oxigen, iar momentul în care simți iarba la picioare este unul dintre cele mai relaxante. Încercați să ieșiți în fiecare seara, cel puțin 30 de minute la aer liber și mai ales în fiecare weekend. În afara de a beneficia de sănătatea cardiovasculară. Mersul pe jos energizează și îmbunătățește starea de spirit, echilibrul și coordonarea.

Gătiți


Alegeți rețete ușoare care să vă destindă în bucătărie. Evitați gătitul la temperaturi înalte pentru a vă bucura de proprietățile preparatelor. Încercați să includeți în dieta alimentară și pește, sparanghel sau fructe de pădure datorită proprietăților anti-oxidante.

Rezervați-vă un masaj


Pentru a vă elibera de stres, dar și pentru o relaxare profundă, încercați o tehnică de masaj, care stimulează punctele de acupresiune. Masajul va avea un efect benefic la nivelul musculaturii, mai ales dacă locul de muncă presupune mult stat pe scaun.

Exerciții de respirat


Încercați să faceți zilnic cel puțin cinci minute de expirații de respirație, pentru o stare de bine. Aceste exerciții sunt tehnici pe care le poți desfășura în orice loc și moment.

Luați-vă o zi liberă


Făceți-vă timp să lăsați în urmă cel puțin pentru o zi sarcinile de la birou care vă epuizează. O zi liberă pentru relaxare, prieteni, familie ar putea fi remediul ideal împotriva stresului.

Mască de față pentru înfrumusețare


Încercați o mască de față care să aibă în compoziție minerale și substanțe antioxidante.

Deconectați-vă din mediul online


Renunțați la laptop, telefon, social media ori de câte ori aveți ocazia.  Nu lăsați mediul virtual să vă conducă viața. După ora 9 pm încercați să închideți complet telefonul și să vă oferiți timp de relaxare.

Faceți un jurnal


Vă ajută să vă păstrați o evidență a lucrurilor pe care le aveți de făcut, dar și să țineți o evidență a celor făcute. În felul acesta nu te vei mai stresa de task-urile pe care le mai ai de făcut.

Alegeți-vă un hobby


Fie că vorbim despre cusut, gătit, confecționat bijuterii, pictură. Exprimarea creativă vă permite să vă bucurați mai mult de o gândire pozitivă.

Aceste 10 remedii împotriva stresului prezentate mai sus vă pot aduce o stare de bine constantă și vă pot relaxa mai repede decât vă așteptați.

Produse recomandate

Cremă antioxidantă anti-rid 3 în 1, SPF50

Cremă antioxidantă anti-rid 3 în 1, SPF50

Acțiune triplă: anti-rid, elasticitate și luminozitate.

Cel mai vândut

Cremă antirid și fermitate

Cremă antirid și fermitate

CREMĂ DE NOAPTE H.A. ANTIRID ȘI FERMITATE

CREMĂ DE NOAPTE H.A. ANTIRID ȘI FERMITATE

Cremă de zi corectoare antirid și fermitate SPF30

Cremă de zi corectoare antirid și fermitate SPF30

CREMA H.A. ANTIRID ȘI FERMITATE

CREMA H.A. ANTIRID ȘI FERMITATE

H.A. CREMĂ PENTRU OCHI CU EFECT ANTIRID ȘI FERMITATE

H.A. CREMĂ PENTRU OCHI CU EFECT ANTIRID ȘI FERMITATE

PERI-MENOPAUSE Cremă de zi cu efect de redensificare si reumplere, Ten normal-mixt

PERI-MENOPAUSE Cremă de zi cu efect de redensificare si reumplere, Ten normal-mixt

( 1 Păreri )

PERI-MENOPAUSE<br />Cremă de zi cu efect de redensificare si reumplere,<br />Ten uscat

PERI-MENOPAUSE
Cremă de zi cu efect de redensificare si reumplere,
Ten uscat

( 3 Păreri )

go to top