MINERAL 89Trusa Zi+Ochi MINERAL 89

Trusele Zi+Ochi - Cremă de zi

Trusa conține un Gel-booster zilnic Mineral 89, cu efect de hidratare, fortifiere si reumplere, cu acid hialuronic, 50ml și un Gel contur ochi Mineral 89 cu efect reparator și de fortifiere.
Mineral 89 întărește bariera naturală de protecție a pielii. Recomandat a fi folosit ca prim pas în rutina dvs. de îngrijire zilnică sau ca produs unic de îngrijire a tenului, mai ales în mediul urban.

Mineral 89 Eyes
Fortifiază funcția de barieră naturală a pielii din zona ochilor, netezește liniile fine cu o hidratare de 24 de ore și reduce apariția cearcănelor pentru o privire fară semne de oboseală.

 • ÎNTĂREȘTE BARIERA NATURALĂ DE PROTECȚIE A PIELII
 • FORTIFIAZĂ PIELEA ȘI O FACE MAI REZISTENTĂ ÎMPOTRIVA POLUĂRII, STRESULUI ȘI OBOSELII
 • HIDRATEAZĂ, CALMEAZĂ, FORTIFIAZĂ

Mineral 89 Gel-booster

  • HIDRATEAZĂ
  • CALMEAZĂ
  • FORTIFIAZĂ

Mineral 89 Eyes Crema contur ochi

 • Fortifiază funcția de barieră naturală a pielii din zona ochilor, netezește liniile fine cu o hidratare de 24 de ore și reduce apariția cearcănelor pentru o privire fară semne de oboseală.

 • Formulat cu 89% Apă termală mineralizantă Vichy, Acid hialuronic de origine naturală și Cafeină pură, Minéral 89 Eyes este doza ta de forță pentru o privire plină de luminozitate.

*Studiu instrumental si auto-evaluare

TIPUL DE TENToate tipurile de ten
UTILIZAREDimineața + Seara
BENEFICIIHIDRATEAZĂ, REUMPLE, FORTIFIAZĂ

EXPOZOM – FACTORII NOCIVI CARE IȚI AFECTEAZĂ BARIERA DE PROTECȚIE A PIELII ȘI CUM MENȚII PIELEA SĂNĂTOASĂ

Te-ai întrebat vreodată cum iți afectează mediul de viață pielea și ce ai putea să faci pentru o piele sănătoasă?

3 PAȘI SIMPLI PENTRU UN TEN CURAT, HIDRATAT ȘI PROTEJAT

Dacă și tu ai prea multe creme, iar rutina de îngrijire a devenit un adevărat ritual laborios, este timpul să descoperi cum să alegi produsele ideale pentru tenul tău.

Îngrijirea pielii cât stăm acasă (și nu numai...)

În perioada izolării, nu doar mâinile noastre suferă schimbări datorită spălărilor excesive. Pielea este la fel de afectată datorită diverselor probleme și factori pe care le vom descoperi împreună.

7 Pași pentru îngrijirea corectă a pielii

Care sunt pasii necesari pentru o ingrijire corecta a pielii? Citeste sfaturile specialistilor de la Vichy pentru a avea o piele sanatoasa si tanara.