OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Ridurile de expresie cauzate de râs: Cum să reduceţi ridurile din jurul gurii?

ridurile de expresie

Aceste riduri pot fi un semn al poftei de viață însă pot fi, de asemenea, sinonime cu tenul matur. Dar în loc să renunțați la a zâmbi, învățați cum să diminuați acele riduri din jurul buzelor. În zilele noastre, 40 este noul 30. Este punctul culminant al tuturor dorințelor și al energiei noastre. Ieșiri în oraș cu prietenii, noi cursuri de yoga, descoperirea plăcerii de a alerga, a familiei, a promovării…Însă, câteodată, privindu-ne în fata oglinzii, aceste riduri micuțe care apar pe ascuns în jurul zâmbetului ne pot  face sa arătam mai sobre. De aceea, dermatologii le numesc “ridurile regretului”. Deci, de ce ar trebui să ne pierdem controlul asupra pielii sau al zâmbetelor, când putem contracara semnele îmbătrânirii cu ajutorul unei rutine eficiente de îngrijire antirid? De ce să nu râdem în cele din urma?

Zâmbiţi fără să vă fie teamă de riduri

Un zâmbet înseamnă un mic moment de fericire, însă este, de asemenea, unul dintre cauzele apariției ridurilor de expresie, în special în jurul ochilor și a gurii. Această expresie facială drăguță, semn al unui simț al umorului desăvârșit, creează adâncituri și cute în jurul buzelor. Având în vedere că există 1000 de motive pentru a râde și a zâmbi în fiecare zi, nu ar trebui să fim private de această plăcere.
Sfatul editorului: urmați un regim excelent de hidratare facială pentru a netezi tenul în fiecare zi . Cum alegeți cele mai bune practici de îngrijire facială pentru a diminua ridurile de expresie din jurul gurii? Pentru o strategie eficientă, concentrați-vă asupra formulelor îmbogățite cu Acid Hialuronic. Acesta este ingredientul activ recomandat de medicii dermatologi pentru a hidrata și netezi tenul. Nu este o coincidență faptul că după Botox, Acidul Hialuronic este noua vedetă a injecțiilor, iar utilizarea acestor tratamente a crescut cu 30%* în rândul pacienților. În serul vostru, puterea “senzorului sau de apă” permite pielii să își mențină flexibilitatea și elasticitatea, încetinind  apariția ridurilor provocate de zâmbet.

Cele mai bune formule antirid sunt inspirate de natură: căutați ingrediente precum Ramnoza, un monozaharid vegetal, selectat din 50 de alte molecule, pentru proprietățile sale unice antirid de a întări structura pielii și de a reduce semnele îmbătrânirii.

Ridurile de expresie cauzate de râs: limitarea impactului factorilor care influenţează aspectul tenului

Vinovații: soarele din timpul verii, frigul din timpul iernii, poluarea din timpul anului, fumatul, stresul – sunt multe elemente care  au un impact negativ asupra zâmbetului vostru. Pielea își pierde din elasticitate și flexibilitate zi după zi, iar ridurile încep să apară. Odată ce ajungeți la vârsta de 40 de ani, sunteți în acel moment al vieții în care, mai mult ca niciodată, este necesar să investiți în produse de îngrijire antirid având în vedere că, din păcate, 24 de ore (și un somn bun) nu mai sunt suficiente pentru a repara daunele create la nivelul pielii. Într-adevăr, conform unui studiu la nivelul pielii **, tenul matur necesită de cinci ori mai mult timp pentru a se reface decât tenul tânăr. Aceasta realitate biologica poate fi contracarată de introducerea în rutina de îngrijire a tenului a mai multor exerciții de gimnastică facială, cât și a unui ser concentrat.

Ridurile de expresie cauzate de râs: soluţiile pentru corectarea lor de îndată ce apar

După vârsta de 45 de ani, atunci când ridurile din jurul gurii marchează fața și devin din ce în ce mai vizibile, este timpul pentru a opta pentru o rutină de îngrijire antirid puternică care include un ser și o cremă de zi, aplicate dimineața, cât și un ser și o cremă de noapte, aplicate seara. Nu uitați de pielea sensibilă din jurul ochilor, care poate beneficia, de asemenea, de un produs special conceput pentru această zonă, având un aplicator special. Ingredientele active care calmează, netezesc, oferă fermitate și au efect de lifting, ajută tenul. Nimic nu este mai bun, din acest punct de vedere, decât Acidul Hialuronic (vedeta îngrijirii antirid) și Ramnoza (a cărei eficiență a fost demonstrată în urmă a șapte studii clinice la care au participat 1500 de femei). O concentrație înalta a acestor două ingrediente se regăsește în serul Serum 10 Supreme. După 4 săptămâni de aplicare zilnica, 71% din femei observă că ridurile lor sunt vizibil reduse.

3 minute de gimnastică facială zilnică pentru reducerea ridurilor din jurul gurii

Nu în cele din urma, urmați rutina corectă de aplicare a produselor antirid pentru a obține cele mai bune rezultate.
In direcția ridurilor dintre nas și colțurile gurii
Începeți cu pielea din jurul pliului (de la nivelul colțului buzei) și mențineți-o între cele 3 degete, având degetul mare plasat la baza cutei. Masați în direcția ridurilor nasolabiale cu mișcări ușoare, pișcând ușor pielea. Odată ce ajungeți în zona nasului, repetați mișcarea cu degetele încrucișate în mod  ferm, din centrul feței până la urechi. Repetați aceste exerciții de trei ori în fiecare parte a feței.Împotriva ridurilor verticale din jurul buzelor
Folosind degetul arătător și buricul degetului mare, urmați mișcări ușoare de tip pișcătură, perpendicular ridurilor dintre nas și buze, deasupra liniei buzelor. Repetați de trei ori mișcarea de-a lungul zonei de deasupra buzelor.

* Sursa: ASAPS 2014, evolution in 2013 compared to 2012
** Studiul Skin Knowledge de la L'Oréal Research, 2015
*** Chestionar de auto-evaluare (52 femei)

Produse recomandate

Cremă antioxidantă anti-rid 3 în 1, SPF50

Cremă antioxidantă anti-rid 3 în 1, SPF50

Acțiune triplă: anti-rid, elasticitate și luminozitate.

Cel mai vândut

Cremă antirid și fermitate

Cremă antirid și fermitate

CREMĂ DE NOAPTE H.A. ANTIRID ȘI FERMITATE

CREMĂ DE NOAPTE H.A. ANTIRID ȘI FERMITATE

Cremă de zi corectoare antirid și fermitate SPF30

Cremă de zi corectoare antirid și fermitate SPF30

CREMA H.A. ANTIRID ȘI FERMITATE

CREMA H.A. ANTIRID ȘI FERMITATE

H.A. CREMĂ PENTRU OCHI CU EFECT ANTIRID ȘI FERMITATE

H.A. CREMĂ PENTRU OCHI CU EFECT ANTIRID ȘI FERMITATE

PERI-MENOPAUSE Cremă de zi cu efect de redensificare si reumplere, Ten normal-mixt

PERI-MENOPAUSE Cremă de zi cu efect de redensificare si reumplere, Ten normal-mixt

( 1 Păreri )

PERI-MENOPAUSE<br />Cremă de zi cu efect de redensificare si reumplere,<br />Ten uscat

PERI-MENOPAUSE
Cremă de zi cu efect de redensificare si reumplere,
Ten uscat

( 3 Păreri )

go to top