OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Sorina Fredholm prezinta: (2) Yoga pentru o viata mai prezenta

Atunci cand ne grabim, ne suprasolicitam si incercam sa integram prea multe lucruri in programul, care este deja prea aglomerat. Pierdem din vedere ce este cel mai important si care sunt valorile pe care dorim sa le traim cu adevarat in viata.

Sorina Fredholm prezinta: (2) Yoga pentru o viata mai prezenta

Ce este Yoga?

Yoga este un instrument care ne poate ajuta mintea si trupul sa se dezvolte, astfel incat sa putem vedea mai clar realitatea. Nu este doar o sesiune de flexibilitate, care sa ne ajuta sa scadem in greutate sau sa devenim mai mobili. Yoga incearca sa raspunda la marea intrebare care ne defineste viata in acest moment.

Cu o vechime de peste 5.000 de ani, yoga este considerata de multe persoane ca fiind cea mai veche practica pentru auto dezvoltare. Ea include discipline etice, posturi fizice, control al respiratiei, meditatie. Multe studii au demonstrat faptul ca practica zilnica de 15 minute pe yoga poate reduce stresul si poate creste productivitatea. Si, in afara de beneficiile fizice pe care le ofera, yoga poate aduce o stare generala de buna dispozitie, o crestere a atentiei, dar si o doza crescuta de compasiune.

Beneficiile pe care le aduce yoga


FOCUS


Una dintre componentele importante in yoga este concentrarea asupra prezentului. Practica regulata de yoga imbunatateste coordonarea, timpul de reactie, memoria si chiar IQ-ul. Persoanele care practica yoga sunt mai putin distrase de ganduri si chiar demonstreaza abilitati crescute de a rezolva problemele mult mai usor si de a dobandi mult mai bine informatiile.

RELAXARE


Yoga incurajeaza relaxarea, incetinirea si dezvoltarea respiratiei, concentrarea asupra prezentului, schimband echilibrul de la sistemul nervos simpatic la sistemul nervos parasimpatic, acesta fiind calmant si restabilitor. Ajuta la reducerea tirmului cardiac, scade tensiunea arteriala si creste fluxul de sange catre alte organe.

SOMN


Yoga ofera suport in agitatia vietii moderne. Yoga Nidra, o forma de relaxare ghidata, Savasana, Pranayama si meditatia directioneaza atentia simturilor spre interior si ajuta la un somn mai linistit si de calitate.

LINISTE


Yoga inlatura fluctuatiile mintii, confortm Yoga Sutra lui Patanjali. Cu alte cuvinte, diminueaza gandurile de frustrare, regret, furie, frica si dorinta care provoaca atat de mult stres. Din moment ce stresul este cauza  multor probleme de sanatate, de la migrene si insomnie la tensiune arteriala crescuta si probeme de inima, daca vei reusi sa iti linistesti mintea, vei trai mai mult si mai sanatos.

Produse recomandate

Cel mai vândut

Booster zilnic cu efect de reumplere și fortifiere

Booster zilnic cu efect de reumplere și fortifiere

( 19 Păreri )

Nou

Cremă intens hidratantă 72H

Cremă intens hidratantă 72H

( 1 Păreri )

EYES - Gel pentru conturul ochilor

EYES - Gel pentru conturul ochilor

Efect reparator și de fortifiere

( 5 Păreri )

Nou

PROBIOTIC FRACTIONS

PROBIOTIC FRACTIONS

( 6 Păreri )

Balsam hidratant pentru zona ochilor.<br /> Efect revigorant

Balsam hidratant pentru zona ochilor.
Efect revigorant

( 1 Păreri )

Cremă rehidratantă pentru ten uscat și foarte uscat

Cremă rehidratantă pentru ten uscat și foarte uscat

Hidratare 48 ore. 97% formulă de origine naturală, cu Acid Hialuronic.

SPA DE NOAPTE<br />Gel-cremă hrănitor cu efect anti-oboseală

SPA DE NOAPTE
Gel-cremă hrănitor cu efect anti-oboseală

( 1 Păreri )

go to top