Antirid

Riduri sau linii fine? Trăsături lăsate? Ce ați spune dacă ați putea încetini procesul de îmbătrânire apielii fără a recurge la intervenții chirurgicale? Deși îmbătrânirea este inevitabilă, există soluții pentru încetinirea apariției semnelor de îmbătrânire a tenului. Indiferent dacă aveți 30,40 sau 50 de ani, descoperiți sfaturile noastre despre cum să vă păstrați tinerețea pielii, precum și cele mai bune produse antirid pentru încetinirea apariției semnelor de îmbătrânire a tenului.
 

Stilul tău de viață

10 moduri pentru a încetini ritmul și pentru a vă acorda mai mult timp

Viața este hectică, așa că este crucial să încetiniți din când în când și să prioritizați starea de bine. A lua o pauză reduce efectele fizice și emoționale ale stresului. Vă veți simți mai sănătos și în cele din urmă mai eficient. Încetinirea înseamnă valorizarea propriei persoane, redescoperind ceea ce iubiți la viață.

Citește mai mult

Stil de viaţă sănătos

Super-alimente: fapt vs. ficțiune

Descoperiți alimentele preferate ale experților Vichy și aflați cum nutrienții anti-îmbătrânire, vitaminele și mineralele pot îmbunătăți atât calitatea pielii, cât și starea generală de sănătate.

Citește mai mult

Stilul tău de viață

3 sfaturi de sănătate pentru o piele expusă la stres

Vă simțiți copleșită de probleme și toate acestea au început să se vadă? Noi avem soluția. Dacă puteți face doar 3 lucruri pe zi, urmați sfaturile noastre pentru eliminarea stresului. Fără sume suplimentare de bani sau extra timp,, toate se pot face cu un minim efort. Aveți încredere în noi, rezultatele vor merita sacrificiul.

Citește mai mult

Cele mai citite articole