OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

3 sfaturi inteligente de îngrijire a tenului pentru a încetini îmbătrânirea pielii

Pentru a apăra pielea de factorii externi cu care intră în contact este esențial să luați în considerare metode de îngrijire inteligente, care să vă ofere o apărare naturală a pielii. Așadar, iată ce vă recomandăm pentru a vă asigura că îi oferiți tenului o îngrijire optimă.

Top 3 sfaturi de îngrijire pentru ten

Hidratați-vă inteligent

Hidratarea adecvată păstrează tenul tonifiat,, luminos și neted. Este esențială pentru a evita apariția liniilor fine și a ridurilor, însă țineți minte că este important să vă concentrați pe funcția de barieră a pielii. Un factor cheie pentru a ține ridurile la distanță.
Cum te poți hidrata într-un mod inteligent. Rutina de curățare a tenului este esențială pentru o hidratare eficientă. Pe timpul zilei, un produs de îngrijire pentru ten, bogat în antioxidanți, va fortifica pielea din interior la suprafață. Pe timpul nopții, o cremă bogată în vitamine, va stimula procesul natural de regenerare a pielii.
Este important să vă apărați tenul cu ajutorul antioxidanților și a ingredientelor active, care ajută la un viitor mai bun al pielii, prin fortifierea acestuia, în fața agresiunilor externe.

Prioritizați cremele de zi și de noapte

Alegeți creme cu acțiune antioxidantă, pentru a menține apărarea sau integritatea pielii. Când sunteți afară, expuși în fața razelor solare, aplicați protecție solară și optați pentru consumul de alimente antioxidante precum: nuci, ceai verde  sau afine.

Gândirea pozitivă

Stresul poate altera funcția de protecție a pielii, fiind una dintre cele grele boli ale secolului. Încercați să vă păstrați cu o gândire cât mai pozitivă, să faceți mișcare și exerciții fizice și să aveți un somn odihnitor.

Produse recomandate

 • Fluid zilnic pentru corectarea semnelor de îmătrânire în curs de formare, cu SPF 25
 • Cele mai citite articole

  go to top

  Skinconsult

  ALGORITM DE ANALIZĂ AL TENULUI, DEZVOLTAT CU MEDICI DERMATOLOGI

  1 minut
  pentru a
  analiza tenul

  Realizează un selfie

  Completează profilul tău

  Primești rutina recomandată tipului tău de ten

  Linii finePunctul tau
  forte
  Riduri sub
  ochi
  Prioritatea ta
  Lipsa de fermitate

  Descoperă
  skinconsultai

  circle1circle2circle3circle4