getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Nu vă grăbiți în ceea ce privește îmbătrânirea tenului

Obișnuiți-vă cu pielea dumneavoastră și cu faptul că trebuie să o protejați de factorii dăunători care accelerează atât semnele vizibile cât și pe cele ascunse ale îmbătrânirii.

De ce este important să faceți pace cu tenul dumneavoastră?

Schimbările neașteptate, cum ar fi observarea ridurilor fine din jurul ochilor sau a ridurilor de expresie, pot să vă facă mult mai conștientă de faptul că îmbătrâniți. Cu toate acestea, doriți să faceți față viitorului cu serenitate și să vă concentrați pe ceea ce contează - în special sănătatea, care a devenit o prioritate în viața dumneavoastră. Același  lucru este valabil pentru tenul dumneavoastră. Fiecare zi își construiește viitorul, iar a îmbătrâni corect se referă de asemenea la o atitudine pozitivă, proactivă a îngrijirii pielii și la viață în general. De aceea Vichy a decis, prin crearea tratamentelor antirid, să ofere femeilor puterea de a îmbătrâni corect: încet, sănătos și cu deosebită grijă.

A îmbătrâni corect: o abordare holistică

Curățarea: este aperitivul pielii Dimineața și seara, o curățare puternică este vitală pentru a scăpa pielea de toxinele atmosferice, de excesul de sebum, de celulele moarte și pentru a ajuta la declanșarea strălucirii dumneavoastră naturale. În plus, dacă nu eliminați complet machiajul înainte de a dormi, acesta va bloca porii, împiedicând regenerarea naturală de peste noapte și deci poate declanșa procesul de îmbătrânire prematur al pielii.

Cum să aveți deosebită grijă de pielea dumneavoastră O hidratare profundă, o reparație și o protecție a pielii dumneavoastră sunt esențiale și declanșează apărarea naturală împotriva  expozomului (totalitatea factorilor de mediu care sunt periculoși pentru piele). Noul tratament Slow Âge de la Vichy face pielea mai puternică și mai sănătoasă, datorită ingredientelor sale revoluționare: Bifidus, probiotic derivat cu rol de  fortifiere, Baicalina, extract antioxidant și Apa Termală Mineralizantă pentru a lupta împotriva deteriorării pielii. Încetiniți, simțiți-vă tineri, îmbătrâniți corect. Emoțiile și obiceiurile alimentare pot influența și procesul de îmbătrânire a corpului dumneavoastră. Un somn adecvat de  8 ore este foarte important, la fel și o dietă echilibrată - suplimente cu super alimente cum ar fi uleiurile de pește (gătite încet pentru a păstra bunătatea), frunzele de culoare verde închis și fructele negre - bogate în antioxidanți! Proteinele curate cum ar fi albușurile de ou și alunele declanșează producția de colagen.

Faceți-vă timp să vă destresați și să apreciați viața. De ce să nu faceți plimbări regulate în natură cu persoanele iubite? Aveți grijă de aspectul dumneavoastră. O piele bine hidratată care strălucește de sănătate este pânza perfectă pentru un machiaj corect. Starea sufletească generală se îmbunătățește considerabil atunci când puteți zâmbi la propria dumneavoastră persoană în oglindă. Un ruj roșu pe buze este modalitatea perfectă de a adăuga puțin piper aspectului dumneavoastră și stării de spirit!

Încrederea interioară: îngrijirea antirid de ultimă generație Julien Kaibeck, autoarea Slow Cosmetics, sfătuiește privitul în oglindă și zâmbitul la propria dumneavoastră persoană, adăugând faptul că zâmbetul este realmente o sursă de fericire. Focalizați-vă mai puțin pe caracteristicile dumneavoastră și mai mult pe starea de bine.

Produse recomandate

 • Fluid zilnic pentru corectarea și încetinirea apariției semnelor de îmbătrânire a tenului SPF 25
 • Cele mai citite articole

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Life Style

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Ați auzit zicala: mai multă grabă, mai puțină viteză, dar v-ați gândit cum se poate aceasta aplica în viața dumneavoastră? Graba constantă exuberează cortizonul din sânge, un factor major care contribuie la bolile legate de stres. Stresul de asemenea inhibă producția de dopamină, chimicală din creier care dă starea de bine. Cu cât ne grăbim mai mult, cu atât devenim mai nefericiți și mai puțin concentrati.

  Citiți articolul

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Life Style

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar câți dintre noi chiar ne facem timp pentru un început sănătos în fiecare dimineață? Nutriționistul Raphaël Gruman dezvăluie beneficiile de a petrece puțin timp suplimentar în bucătărie.

  Citiți articolul

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Ingrediente

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Sunteți deja familiari cu Bifidus. Nu-i așa? Ei bine, intestinele dumneavoastră cu siguranță sunt. Bifidus este una dintre florele prietenoase care se găsesc acolo pentru a împiedica bacteriile periculoase să se dezvolte și este un star în romanul de succes al Giuliei Enders: “Charming Bowels”.

  Citiți articolul

  go to top