getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți
mediacachable:1

3 trucuri pentru a vă spori luminozitatea tenului iarna

3 trucuri pentru a vă spori luminozitatea tenului iarna

Sosirea iernii poate însemna și instalarea unui ten cu aspect tern și obosit. Așa că, aflați cum să faceți față cu brio anotimpului friguros cu ajutorul măștilor de față care au fost concepute special pentru a oferi tenului luminozitatea de care are nevoie.

Evitați exfolierea în exces iarna

Iarna, lumina care începe să scadă poate afecta calitatea tenului nostru, acesta ducând lipsă de lumina naturală. Nu este recomandat să ne exfoliem tenul în fiecare zi deoarece acest lucru îl poate afecta. Rămâneți în siguranță și redați tenului luminozitatea răsfățându-vă cu masca de față exfoliantă cu efect iluminator, care combate tenul neuniform, cu o textură aspră și celule moarte.

Concentrația potrivită de acizi AHA face masca atât de delicată încât o pot folosi și femeile cu pielea sensibilă. Este necesară o dată pe săptămână, pentru 5 minute.

Temperaturile scăzute afectează pielea, iar vremea rece asociată temperaturilor poate chiar să înrăutățească situația. Ploaia, temperaturile scăzute și vântul puternic pot usca și afecta tenul, făcându-l să pară mai sensibil și mai reactiv. Pentru a calma pielea uscată, aplicați masca de față calmantă cu minerale timp de aproximativ 5 minute. Masca de față calmantă cu minerale este creată pentru a vă hidrata tenul și pentru a vă oferi imediat un plus de încredere în sine, ridicându-vă moralul și revitalizându-vă mintea. În acest sens, lăsați parfumul fructat al măștii să vă readucă în vacanța din vara ce tocmai a trecut.

Pentru noapte, alegeți o mască de față cum ar fi Crema de noapte și masca cu efect răcoritor SLOW AGE, pentru a vă hidrata tenul și pentru a-i reface funcția de barieră. Vă veți trezi cu un ten foarte luminos.

Mai multă grijă și atenție tenului pe timp de iarnă

Ascultați-vă corpul și, dacă vă simțiți obosită și lipsită de energie, atunci luați o pauză. Câteva ore petrecute în liniște, vor fi de neprețuit. Aplicați o mască de față, exfoliați-vă tenul citiți o carte bună și uitați de vremea de afară. Aplicați masca de față cu argilă pentru purificarea porilor, timp de 5 minute.

Nu uitați să aveți grijă și la alimentație. Un aport insuficient de vitamine și substanțe nutritive vă pot obosi mult mai repede. Smoothie-urile făcute acasă sunt un mod ideal de a consuma cât mai multe fructe și legume. Încercați să combinați un măr, banană, suc de portocale, pentru o băutură plină de vitamine sau preparați-vă un smoothie din căpșune și iaurt pentru micul dejun.


Produse recomandate

 • Nou

  Mască de faţă cu argilă pentru purificarea porilor
 • Nou

  Mască de faţă calmantă cu minerale
 • Nou

  Mască de față exfoliantă cu efect iluminator
 • Cele mai citite articole

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Life Style

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar câți dintre noi chiar ne facem timp pentru un început sănătos în fiecare dimineață? Nutriționistul Raphaël Gruman dezvăluie beneficiile de a petrece puțin timp suplimentar în bucătărie.

  Citiți articolul

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Life Style

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Ați auzit zicala: mai multă grabă, mai puțină viteză, dar v-ați gândit cum se poate aceasta aplica în viața dumneavoastră? Graba constantă exuberează cortizonul din sânge, un factor major care contribuie la bolile legate de stres. Stresul de asemenea inhibă producția de dopamină, chimicală din creier care dă starea de bine. Cu cât ne grăbim mai mult, cu atât devenim mai nefericiți și mai puțin concentrati.

  Citiți articolul

  Super-alimente: fapt vs. ficțiune

  Stil de viaţă sănătos

  Super-alimente: fapt vs. ficțiune

  Descoperiți alimentele preferate ale experților Vichy și aflați cum nutrienții anti-îmbătrânire, vitaminele și mineralele pot îmbunătăți atât calitatea pielii, cât și starea generală de sănătate.

  Citiți articolul

  go to top