MINÉRAL89EYES - Gel pentru conturul ochilor

Îngrijire ochi - Pentru conturul ochilor

Formulat cu 89% Apă termală mineralizantă Vichy, Acid hialuronic de origine naturală și Cafeină pură. Minéral 89 Eyes este doza ta de forță pentru o privire plină de luminozitate.
Minéral 89 Eyes fortifiază funcția de barieră naturală a pielii din zona ochilor, netezește liniile fine cu o hidratare de 24 de ore și reduce apariția cearcănelor pentru o privire fară semne de oboseală.


 • Hidratare 24 de ore
 • Netezește liniile fine
 • Reduce cearcănele - Iluminează conturul ochilor
 • Fortifiază pielea fragilă din zona ochilor

   INGREDIENTE ACTIVE89 % Apă termală mineralizantă Vichy - Acid Hialuronic de origine naturală - Cafeină
   TIPUL DE TENToate tipurile de ten
   UTILIZAREDimineața + Seara
   BENEFICIIHidratează - Netezește - Iluminează

   Foliculita - de ce apare, cum o previi și cum o tratezi

   Foliculita este o condiție a pielii întâlnită frecvent care reprezintă inflamarea foliculilor de păr. De cele mai multe ori, este provocată de bacterii sau de infecții fungice. Aceasta se manifestă prin apariția pe piele a unor puncte roșii și umflături, vizibile mai ales după epilat și bărbierit.

   Sorina Fredholm prezinta: (2) Yoga pentru o viata mai prezenta

   Atunci cand ne grabim, ne suprasolicitam si incercam sa integram prea multe lucruri in programul care este deja aglomerat, pierdem din vedere ce este important si care sunt valorille dupa care dorim sa ne traim viata.

   Acum este momentul să construiți viitorul tenului dumneavoastră

   În căutarea constantă de produse eficiente pentru ten, Laboratoarele Vichy au identificat semne progresive ale îmbătrânirii tenului Iată o prezentare pe scurt...

   Diferența dintre hidratare, tonifiere si fortifiere a pielii

   Îngrijirea zilnică a tenului trebuie să reprezinte o prioritate, fiindcă acesta este cel mai expus factorilor de mediu: praful, poluanții și radiațiile ultraviolete. În plus, este supus zilnic acțiunii chimicalelor din produsele de make-up. Rutina zilnică de îngrijire reprezintă un răsfăț pentru piele. Aceasta are rolul de a conserva cât mai bine calitățile acestuia, de a asigura beneficii suplimentare și de a preveni eventualele probleme ale tenului, cum ar fi pete sau riduri.