OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Hidratarea, esențială pentru pielea dumneavoastră

Pentru că hidratarea este cel mai important pas pentru sănătatea organimsului vă propunem un material cu informații valoroase referitoare la modul în care hidratarea optimă are grijă de pielea dumneavoastră.

Importanța hidratării pentru organism și piele

Știm deja faptul că un consum zilnic suficient de apă conferă pielii strălucire și luciu, însă stiți ce se întâmplă cu adevărat în interiorul organismului atunci când acesta nu este hidratat suficient? Organismul face eforturi mari pentru a rămâne hidratat în momentul în care nu îi oferiți o cantitate suficientă de lichide. Pilea intră în contact zilnic cu factorii externi, cum ar fi poluarea și razele UV și este supusă agresiunilor  cauzate de expozom. Acești factori pot dăuna calității pielii, afectând în mod direct funcțiile de barieră ale epidermei.

În momentul în care organismul nu primește o hidratare suficientă, acest aspect este vizibil la nivelul tenului, pielea devenind mult mai uscată și lipsită de strălucire. Învers, în momentul ăîn care organismul este hidratat corespunzator, barierele sunt consolidate, fapt ce duce la prevenirea apariției efectelor nocive corelate cu agresiunile expozomului. Poate limita si capacitatea anumitor bacterii li alergeni de a penetra pielea, iar asta înseamnă că pielea arată bine și se simte bine, cu o protecție eficientă.

Trucuri eficiente pentru o piele hidratată

  • Pentru că știm deja importanța hidratării, trebuie să maximizăm efectele pe care aceasta le are asupra tenului. Hidratarea pielii din interior merge în paralel cu hidratarea la exterior, tocmai din acest motiv este important să găsim produse de îngrijire a pielii, care au în compoziție ingrediente în măsură să maximizeze retenția de apă, cum ar fi glicerina și acidul hialuronic. Aceste două ingrediente ajută la păstrarea umidității pielii în momentele în care are o nevoie majoră, spre exemplu atunci când pielea este afară, expusă în fața razelor puternice ale soarelui.

  • Pentru un ritual de îngrijire eficient este important să folosiți prima dată un booster deoarece textura mai fină a acestuia este formulată pentru a penetra în profunzime straturile epidermei. Formulat cu 11 ingrediente ultrahidratante, gelul booster Vichy mineral 89 și-a căpătat numele datorită concentrației extrem de ridicate de Apă Mineralizantă Vichy - 89%, mai exact 69% mai mult decât orice formulă anterioară.

  • Continuați cu o cremă hidratantă de zi mai densă, precum Vichy Aqualia Extrasensitive, pentru a reține în piele beneficiile etapei anterioare, obținând în același timpun strat protector, intens hidratant pentru ten. La sfârșit, nu uitați că rehidratarea topică a pielii, în mod regulat, mai ales după un antrenament la sală, când pielea este deshidratată este extrem de importantă pentru sănătatea pielii. În perioadele în care pielea este predispusă la deshidratare, răsfățați-vă tenul pulverizând Apă Termală Mineralizantă Vichy cu efect revigorant.

Produse recomandate

Cel mai vândut

Cremă antirid și fermitate

Cremă antirid și fermitate

CREMĂ B3<br />ANTI-PETE PIGMENTARE<br />SPF 50

CREMĂ B3
ANTI-PETE PIGMENTARE
SPF 50

( 95 Păreri )

Cremă de zi corectoare antirid și fermitate SPF30

Cremă de zi corectoare antirid și fermitate SPF30

Cel mai vândut

Booster zilnic cu efect de reumplere și fortifiere

Booster zilnic cu efect de reumplere și fortifiere

( 19 Păreri )

Nou

Cremă intens hidratantă 72H

Cremă intens hidratantă 72H

( 1 Păreri )

EYES - Gel pentru conturul ochilor

EYES - Gel pentru conturul ochilor

Efect reparator și de fortifiere

( 5 Păreri )

Nou

PROBIOTIC FRACTIONS

PROBIOTIC FRACTIONS

( 6 Păreri )

Cremă rehidratantă pentru ten uscat și foarte uscat

Cremă rehidratantă pentru ten uscat și foarte uscat

Hidratare 48 ore. 97% formulă de origine naturală, cu Acid Hialuronic.

go to top