PURETE THERMALEApă Micelară - Piele sensibilă

Curățare ten - Ochi sensibili

Într-un singur pas, pielea este curățată iar machiajul este îndepărtat de pe ten și ochi. Datorită formulei sale unice care asociază tehnologia micelară cu proprietățile fortifiante ale Apei Termale Mineralizante Vichy, pielea este curățată și calmată fără urmă de disconfort.
Potrivit pentru piele și ochi sensibili.
Apă Micelară îmbogățită cu Panthenol.

 • Curăță & Demachiază
 • Calmează
 • Revitalizează
 • Fortifiază
   TIPUL DE TENPiele sensibilă
   UTILIZAREDimineața + Seara
   BENEFICIIÎndepărtează toate impuritățile de suprafață, excesul de sebum, praful, machiajul

   Cearcăne - cauzele apariției și remedii pentru prevenție și tratare cu o cremă pentru cearcăne

   Îți spunem tot ce trebuie să știi despre apariția cearcănelor, dar și câteva remedii care te vor ajuta să previi și să tratezi cearcănele deja apărute.

   Rutina de skincare și îngrijire a tenului: rutina zilnică de la curățare la hidratare

   Afla cum urmezi o rutina zilnica de ingrijire a tenului potrivita pentru pielea ta. Iti prezentam pasii de urmat si produsele recomandate.

   Tipuri de acnee - cum le recunoaștem și care este cea mai bună metodă de tratament pentru fiecare

   Acneea este o afecțiune extrem de frecventă care se poate declanșa la orice vârstă și care are cauze multiple. Imunitatea scăzută, dezechilibrele hormonale, stresul sau transpirația excesivă sunt principalii factori favorizanți ai acneei.
   În funcție de cauze, vârstă sau manifestare, putem depista mai multe tipuri de acnee. Doar pe baza unui diagnostic corect, stabilit de către medicul dermatolog, se poate identifica și cea mai bună metodă de tratament.

   Beneficii apă micelară: Ghid complet de informații utile pentru sănătatea tenului tău

   Curățarea tenului este foarte importantă atunci când vrei să te bucuri de o piele fină, lipsită de probleme, pe care machiajul rezistă ore în șir. Pregătește-te să introduci în rutina zilnică, dacă nu ai făcut-o deja, un produs cosmetic al cărui rol principal este acela de a-ți păstra pielea feței curată și luminoasă. Este vorba, desigur, despre apa micelară, foarte populară în rândul femeilor care prețuiesc frumusețea.