Masajul facial: secretul pentru o piele plină de strălucire

Masajul facial trebuie să facă parte din ritualul zilnic de îngrijire, pentru că un ten odihnit are un aspect vizibil sănătos, cu o strălucire aparte. Experții Vichy îți recomandă câteva idei de îngrijire, care pot fi incluse oricând în ritualul de înfrumusețare, datorită simplității și efectelor benefice vizibile imediat.

Ritual de îngrijire în 3 pași

Primul pas - Activare


Începeți ritualul prin a aplica două picături de Mineral 89 de la Vichy, pe vârful degetelor. Tamponați ușor pe toată suprafața feței cu mișcări circulare, pentru a activa micro circulația de la nivelul pielii și pentru a crește fluxul sanguin, distribuind în același timp textura produsului pe toată fața. Neteziți excesul de produs masând ușor în direcția tâmplelor și a liniei maxilarului, urcând cu degetele înspre exterior, într-o mișcare de maturare.

Pasul 2 - Volum


Redarea volumului vă pregătește pielea pentru o zi aglomerată. Începeți procedeul prin a vă deschide trăsăturile cu mișcarea “Marele 8” Masează cu mâna stângă pe partea stângă a feței și cu mâna dreaptă pe partea dreaptă. Trasați un semicerc larg de la vârful bărbiei până la frunte, cu mișcări ferme. Folosiți aceeași tehnică pentru conturul ochilor, apăsând puțin mai ușor și trasați un cerc larg în jurul adânciturii ochilor, cu degetele arătătoare. Îndreptați-vă spre colțul interior al ochilor, acolo unde se află canalul lacrimal, de-a lungul sprâncenelor, rotunjind tâmplele înainte de a masa delicat zona de sub ochi.

Pasul 3 - Relaxarea


Încheiați cu “Marele 9”. Așezați degetul mare și degetul arătător, așa cum vedeți în tutorial, ca și cum ați lua conturile externe ale feței. Trasați ușor cifra 9 în sus și spre exterior, de la ochi, până la tâmple, apăsând ferm pentru a încheia după pomeți. Ca și rezultat: pielea dumneavoastră se va simți revigorată, revitalizată și pregătită să reziste întreaga zi în fața provocărilor.

Data publicării:

Produse recomandate

CAPITAL SOLEIL

CELL PROTECT Spray fluid invizibil SPF30

Spray de protecție solară - Protecție solară

Spray SPF30+ protejează față de efectul dăunător al soarelui la nivel celular. Spray SPF30+

MINERALBLEND

Fond de ten hidratant, pentru o acoperire naturală 16H

Fond de ten - Fond de ten fluid pentru ten normal-mixt

Fond de ten hidratant, pentru un aspect natural

Cele mai citite articole