OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Mâncărurile fermentate: aveți încredere în noi, pielea vă va mulțumi

mancaruri fermentate

Desigur, numele poate să nu sune foarte interesant, dar credeți-ne atunci când vă spunem că ar trebui să acordați mare atenție produselor fermentate dacă doriți să vă îmbunătățiți starea generală de sănătate. Vă explicăm despre ce este vorba, darși care sunt cele mai importante alimente fermentate care trebuie introduse în dieta dvs.

”F”vine de la...mâncărurile fermentate

În primul rând, nu sunt la fel de înfricoșătoare pe cât sună. În ciuda reputației, alimentele fermentate există în jurul nostru de mii de ani, prin metode de la punerea murăturilor până la fierberea ingredientelor și sunt folosite în bucatării din întreaga lume pentru a ajuta la dezvoltarea nutrienților esențiali și a bacteriilor bune. Până în prezent, alimentele fermentate din Korea, Africa de Sud sau Bulgaria, cu preparate precum varza acră, lassi și kimchi, sunt doar câteva dintre cele mai populare feluri de mâncare care înglobează aceste tehnici. Gusturile pot varia de la amar la acru sau acid. Dar care este motivul pentru care sunt cunoscute alimentele fermentate? Aduc o varietate de beneficii pentru sănătate, de la pierderea greutății la o piele cu aspect îmbunătățit.

Cum sunt alimentele fermentate, și care sunt beneficiile acestora?

Există posibilitatea să nu fiți familiari cu termenul “fermentat” - cel puțin atunci când vine vorba de un mod sănătos de a trăi - dar ce spuneți despre probotioce? Procesul de fermentare produce o accelerare a creșterii nutrienților esențiali, iaurtul fiind cel mai bun exemplu. Rezultatul? Un nivel ridicat al bacteriilor bune în tractul digestiv. Nu doar că poate îmbunătăți procesul digestiv în sine, dar duce si la întărirea sistemului imunitar. Toate acestea fără niciun supliment!

Ce alimente fermentate ar trebui să adăugați dietei dvs.?

Prin urmare, ce au în comun toate aceste produse fermentate? Răspunsul: introducerea culturii bacteriologice care încurajează încet-încet dezvoltarea acestor bacterii bune, transformând carbohidrații și zaharurile naturale ale produsului  in vitamine și minerale. Nutrienții rezultați sunt îmbunătătațiți- ceea ce înseamnă că vitaminele naturale și mineralele deja prezente devin din ce în ce mai eficiente. Preparatul Kimchi, de exemplu, beneficiază de un nivel ridicat de vitamina C datorită verzei, ajutând la îmbunătățirea aspectului pielii  multumită producției crescute de colagen. Preparatul Tempeh (realizat din boabe de soia fermentate) pe de alta parte, este o altă sursă excelentă de proteine, care poate fi de asemenea responsabilă pentru stimularea producției de colagen. Înlocuirea cărnii obișnuite cu un preparat precum tempeh sau miso reprezintă o modalitate extraordinară pentru a încorpora aceste două produse în dieta dvs. Pentru desert? Kefirul specific in estul Europei - un iaurt gros, acru - reprezintă o sursă ridicată de vitamina D, care încurajează creșterea părului sănătos, regenerarea pielii și a unghiilor. V-ati convins deja? Noi suntem!

Produse recomandate

SPA DE NOAPTE<br />Gel-cremă hrănitor cu efect anti-oboseală

SPA DE NOAPTE
Gel-cremă hrănitor cu efect anti-oboseală

( 1 Păreri )

Cel mai vândut

Booster zilnic cu efect de reumplere și fortifiere

Booster zilnic cu efect de reumplere și fortifiere

( 19 Păreri )

<strong>Aminexil Clinical 5 - Femei</strong>

Aminexil Clinical 5 - Femei

Nou

<strong>ȘAMPON TRATAMENT ANTI-MĂTREAȚĂ – POTRIVT PENTRU PĂRUL USCAT</strong>

ȘAMPON TRATAMENT ANTI-MĂTREAȚĂ – POTRIVT PENTRU PĂRUL USCAT

Cel mai vândut

<strong>ȘAMPON PENTRU DERMATITĂ SEBOREICĂ<br />ȘI TRATAMENT ÎMPOTRIVA MĂTREȚII<br />PENTRU PĂRUL NORMAL PÂNĂ LA GRAS</strong>

ȘAMPON PENTRU DERMATITĂ SEBOREICĂ
ȘI TRATAMENT ÎMPOTRIVA MĂTREȚII
PENTRU PĂRUL NORMAL PÂNĂ LA GRAS

Nou

<strong>ENERGY+ ȘAMPON CU ACȚIUNE ENERGIZANTĂ</strong>

ENERGY+ ȘAMPON CU ACȚIUNE ENERGIZANTĂ

Aminexil Clinical 5 - Regenerare Păr Bărbați

Aminexil Clinical 5 - Regenerare Păr Bărbați

Densi-Solutions - Balsam pentru părul subțire și slăbit cu efect de densificare

Densi-Solutions - Balsam pentru părul subțire și slăbit cu efect de densificare

Crește rezistența părului

Densi-Solutions - Tratament pentru părul subțire și slăbit cu efect de densificare<br />

Densi-Solutions - Tratament pentru părul subțire și slăbit cu efect de densificare

Crește numărul firelor de păr

( 1 Păreri )

Nou

Dercos PSOlution Șampon tratament keratoreductor

Dercos PSOlution Șampon tratament keratoreductor

( 2 Păreri )

Nou

Energy+ Șampon cu acțiune energizantă

Energy+ Șampon cu acțiune energizantă

Nou

ENERGY+ BALSAM FORTIFIANT

ENERGY+ BALSAM FORTIFIANT

go to top