OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Înlocuitor pentru cafea: începeți ziua cu o băutură tonică sănătoasă

Pentru mulți dintre noi, cafeaua este soluția care ne ține în priză și care ne oferă energie pentru tot parcursul zilei. Însă, dacă este consumată în cantități mari, pot apărea și efectele negative precum creșterea tensiunii arteriale sau probleme gastrice. Datorită importanței majore pe care hidratarea o are la nivelul corpului, iată care sunt recomandările de băuturi pe care vă propunem să le consumați în fiecare dimineață. 3 băuturi supertonice, care vă vor ajuta să vă mențineții tânăr  aspectul pielii.

De ce să consumați băuturi tonice

Hidratarea corespunzătoare este în strânsă legătură cu o stare de sănătate optimă la nivelul întregului organism. Un ciclu de somn odihnitor, o alimentație sănătoasă și o putere de concentrare mai mare sunt doar câteva dintre beneficiile importante pe care hidratarea le aduce corpului. Refacerea conținutului de apă al organismului este foarte importantă dimineața, când corpul se simte cel mai deshidratat după cele 8 ore de somn. Pentru a evita consumul de cofeină și de zahăr de la prima oră a dimineții, încercați o alternativă sănătoasă, care să vă susțină digestia și să vă ajute să ardeți caloriile mai ușor. Iată 3 variante de băuturi sănătoase!

Apă cu lămâie

Clasica băutură de care auziți des, apa cu lămâie este soluția ideală care vă ajută să vă trezești stomacul de dimineață. Nutriționistul Raphael Gruman recomandă să începeți ziua cu această băutură detoxifiantă deoarece vă pune în mișcare sucurile gastrice.

Lămâie cu curcuma

Băutură digestivă care poate trata durerile de stomac datorită ingredientului curcuma. Consumată de două ori pe zi, băutura preparată din doar câteva linguri de curcuma și puțină lâmâie stoarsă într-un pahar, vă poate ajuta să vă îmbunătățiți sistemul imunitar și starea colonului, dar și să reduceți stările de balonare. Este important să știți faptul că această băutură poate păta dinții și este foarte important să vă vlătiți gura ulterior.

Miere și ghimbir

Băutură extrem de importanta pentru a trata chiar și primele semne ale gripei. Este o băutură tonică șicalmantă datorită proprietăților antibacteriene. Mierea este ideală pentru durerile în gât sau pentru gâtul inflamat, iar ghimbirul poate ajuta în caz de greață sau dureri de stomac, dar și în cazul simptomelor de astm sau tuse recurentă.

Produse recomandate

Cremă rehidratantă pentru ten uscat și foarte uscat

Cremă rehidratantă pentru ten uscat și foarte uscat

Hidratare 48 ore. 97% formulă de origine naturală, cu Acid Hialuronic.

SPA DE NOAPTE<br />Gel-cremă hrănitor cu efect anti-oboseală

SPA DE NOAPTE
Gel-cremă hrănitor cu efect anti-oboseală

( 1 Păreri )

Cel mai vândut

Booster zilnic cu efect de reumplere și fortifiere

Booster zilnic cu efect de reumplere și fortifiere

( 19 Păreri )

Nou

Cremă intens hidratantă 72H

Cremă intens hidratantă 72H

( 1 Păreri )

EYES - Gel pentru conturul ochilor

EYES - Gel pentru conturul ochilor

Efect reparator și de fortifiere

( 5 Păreri )

Nou

PROBIOTIC FRACTIONS

PROBIOTIC FRACTIONS

( 6 Păreri )

go to top