getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Înlocuitor pentru cafea: începeți ziua cu o băutură tonică sănătoasă

Nu puteți să vă începeți ziua fără cafeaua de dimineață? Vă înțelegem, dar dacă vă doriți să combateți indispoziția specifică iernii având grijă în același timp de pielea dumneavoastră, încercați acest supertonic și e posibil să vedeți diferența!

OK, convingeți-mă: de ce băuturi tonice?

Știm cât de importantă este hidratarea pentru sănătatea corespunzătoare a pielii (LINK: Obiceiuri sănătoase: de ce hidratarea sănătoasă e bună pentru pielea dumneavoastră), dar cum rămâne cu organismul dumneavoastră în ansamblul său? Hidratarea corespunzătoare a fost corelată cu stabilirea unui ciclu sănătos de somn, cu o alimentație bună, valori stabile ale energiei și o putere mai mare de concentrare, ca să numim doar câteva beneficii – și totuși mulți nu ne hidratăm suficient.[1] Refacerea conținutului de apă al organismului este și mai importantă dimineața, când ne trezim deshidratați după opt ore de somn. În loc să consumați doza de cafeină de dimineață – plus lapte și/sau zahăr – ca să vă pună pe picioare, un tonic poate fi alternativa ideală. Perfecte dacă nu sunteți împătimită după cafeaua sau ceaiul tari, tonicele sunt grozave pentru a vă pregăti sistemul digestiv înaintea unei zile aglomerate. Mai jos sunt trei dintre variantele noastre preferate.
[1]http://articles.chicagotribune.com/2013-06-05/health/ct-x-0605-drinking-water-20130605_1_dietary-guidelines-much-water-drinking-water


Clasic: apa cu lămâie


Apa cu lămâie este ideală pentru a vă trezi stomacul dimineața – mai ales dacă nu vă place să luați micul dejun. Nutriționistul Raphaël Gruman recomandă să începeți ziua cu acest tonic detoxifiant pentru a vă pune în mișcare sucurile gastrice – gata cu mersul la birou pe stomacul gol.

Digestiv: lămâie și curcuma


Dacă suferiți deseori de dureri de stomac din cauza problemelor digestive, curcuma este noul dumneavoastră prieten cel mai bun. Câteva linguri din această mirodenie cu miros exotic și un strop de apă cu lămâie de două ori pe zi vă pot ajuta funcționarea colonului, reducând balonarea și îmbunătățindu-vă sistemul imunitar.[1] Atenție: acest tonic vă poate păta dinții în timp, așadar beți-l cu paiul și clătiți-vă gura ulterior.
[1] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK92752/


Antigripal: miere și ghimbir


Simțiți primele semne ale gripei? Alegeți acest tonic calmant (și foarte gustos)! Cunoscută pentru proprietățile sale antibacteriene, mierea este ideală pentru durerile în gât sau pentru gâtul inflamat– la urma urmei, există un motiv pentru care e singurul aliment care nu se strică. Între timp, se știe că ghimbirul ajută în caz de greață și dureri de stomac, precum și în cazul simptomelor de astm și/sau tuse recurentă.[1]
[1] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10793599


Produse recomandate

 • Nou

  Gel-booster zilnic cu efect de fortifiere și reumplere

  MINERAL 89

  Gel-booster zilnic cu efect de fortifiere și reumplere

  Îngrijire zi

  INOVAȚIE: doza zilnică de forță pentru ten

 • Cele mai citite articole

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Life Style

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar câți dintre noi chiar ne facem timp pentru un început sănătos în fiecare dimineață? Nutriționistul Raphaël Gruman dezvăluie beneficiile de a petrece puțin timp suplimentar în bucătărie.

  Citiți articolul

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Life Style

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Ați auzit zicala: mai multă grabă, mai puțină viteză, dar v-ați gândit cum se poate aceasta aplica în viața dumneavoastră? Graba constantă exuberează cortizonul din sânge, un factor major care contribuie la bolile legate de stres. Stresul de asemenea inhibă producția de dopamină, chimicală din creier care dă starea de bine. Cu cât ne grăbim mai mult, cu atât devenim mai nefericiți și mai puțin concentrati.

  Citiți articolul

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Ingrediente

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Sunteți deja familiari cu Bifidus. Nu-i așa? Ei bine, intestinele dumneavoastră cu siguranță sunt. Bifidus este una dintre florele prietenoase care se găsesc acolo pentru a împiedica bacteriile periculoase să se dezvolte și este un star în romanul de succes al Giuliei Enders: “Charming Bowels”.

  Citiți articolul

  10 moduri pentru a încetini ritmul și pentru a vă acorda mai mult timp

  Life Style

  10 moduri pentru a încetini ritmul și pentru a vă acorda mai mult timp

  Viața este hectică, așa că este crucial să încetiniți din când în când și să prioritizați starea de bine. A lua o pauză reduce efectele fizice și emoționale ale stresului. Vă veți simți mai sănătos și în cele din urmă mai eficient. Încetinirea înseamnă valorizarea propriei persoane, redescoperind ceea ce iubiți la viață.

  Citiți articolul

  go to top