getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Femeile care au întârziat cu succes procesul de îmbătrânire își dezvăluie secretele

Femeile care au întârziat cu succes procesul de îmbătrânire își dezvăluie secretele

Am întrebat patru femei care au îmbătrânit sănătos care sunt secretele lor referitor la acest aspect.

Carol, 45

Ce te-a învățat mama ta despre a rămâne tânără? Nu te chinui prea tare. Este bine să pari mai puțin îmbrăcată decât prea îmbrăcată. Ce vei transmite mai departe fiicei tale? Nu fuma, demachiază-te întotdeauna înainte de a merge la culcare și amintește-ți să îți exfoliezi pielea o dată pe săptămână. Care sunt indiciile dumneavoastră legate de alimentație și de sănătate pentru a arăta și a te simți bine pe măsură ce îmbătrânești? Bea multă apă, nu uita să protejezi pielea pe parcursul zilei și să o hidratezi noapte și să investești într-un produs de îngrijire a tenului de calitate. Ce faci pentru a te destresa? Încerc să practic o tehnică mentală și meditativă de oricâte ori pot.

Joy, 41

Ce te-a învățat mama ta despre a rămâne tânără? Nu uita niciodată să hidratezi gâtul la fel de bine ca și fața. Ce vei transmite mai departe fiicei tale? Poți scăpa cu mult mai multe decât crezi că poți. Dacă se simte bine la atingere, probabil că și arată foarte bine. Încrederea este cheia. Care sunt indiciile dumneavoastră legate de alimentație și de sănătate pentru a arăta și a te simți bine pe măsură ce îmbătrânești? Un masaj facial pentru a ajuta la stimularea tenului îmi redă mereu încrederea. Ce faci pentru a te destresa? Aerul proaspăt este foarte important, așa că îmi scot câinele la plimbare de-a lungul plajei. Cel mai bun medicament!

Ellen, 44

Ce te-a învățat mama ta despre a rămâne tânără? Ești la fel de tânăr precum te simți și nicio zi mai bătrân. Ce vei transmite mai departe fiicei tale? O tunsoare bună valoreaza cât tot machiajul din lume. Nu uitați de păr! Care sunt indiciile dumneavoastră legate de alimentație și de sănătate pentru a arăta și a te simți bine pe măsură ce îmbătrânești? Nu serviți gustări între mese! Oferiți-vă timp să vă bucurați într-adevăr de felul de mâncare servit atunci când mâncați. Și de persoana cu care serviți masa, acest aspect fiind la fel de important ca și cel al servitului mesei - momentele de servire a mesei ar trebui să fie sociabile. Ce faci pentru a te destresa? De fiecare  dată când sunt stresată, mă gândesc cât sunt de norocoasă. Sănătatea mea, familia mea - sunt incredibil de norocoasă și ar trebui să recunosc acest lucru cât mai des posibil.

Karen, 40

Ce te-a învățat mama ta despre a rămâne tânără? Tot machiajul din lume nu va acoperi o față obosită, așa că nu uitați să dormiți. Ce vei transmite mai departe fiicei tale? A îmbătrâni este o stare de spirit, dar nu uitați să vă bucurați de sănătatea dumneavoastră.” Care sunt indiciile dumneavoastră legate de alimentație și de sănătate pentru a arăta și a te simți bine pe măsură ce îmbătrâneșt?. Rămâneți active, chiar dacă doar mergeți. Nimic nu face pielea să pară mai sănătoasă decât exercițiul, iar mintea devine mult mai clară atunci când ați petrecut un anumit timp în aer liber. Ce faci pentru a te de stresa? Fac o baie fierbinte. Lumânări, uleiuri de calitate pentru baie, de toate. Și mă asigur că ușa este încuiată!

Produse recomandate

 • Fluid zilnic pentru corectarea și încetinirea apariției semnelor de îmbătrânire a tenului SPF 25
 • Cele mai citite articole

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Life Style

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Ați auzit zicala: mai multă grabă, mai puțină viteză, dar v-ați gândit cum se poate aceasta aplica în viața dumneavoastră? Graba constantă exuberează cortizonul din sânge, un factor major care contribuie la bolile legate de stres. Stresul de asemenea inhibă producția de dopamină, chimicală din creier care dă starea de bine. Cu cât ne grăbim mai mult, cu atât devenim mai nefericiți și mai puțin concentrati.

  Citiți articolul

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Life Style

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar câți dintre noi chiar ne facem timp pentru un început sănătos în fiecare dimineață? Nutriționistul Raphaël Gruman dezvăluie beneficiile de a petrece puțin timp suplimentar în bucătărie.

  Citiți articolul

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Ingrediente

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Sunteți deja familiari cu Bifidus. Nu-i așa? Ei bine, intestinele dumneavoastră cu siguranță sunt. Bifidus este una dintre florele prietenoase care se găsesc acolo pentru a împiedica bacteriile periculoase să se dezvolte și este un star în romanul de succes al Giuliei Enders: “Charming Bowels”.

  Citiți articolul

  10 moduri pentru a încetini ritmul și pentru a vă acorda mai mult timp

  Life Style

  10 moduri pentru a încetini ritmul și pentru a vă acorda mai mult timp

  Viața este hectică, așa că este crucial să încetiniți din când în când și să prioritizați starea de bine. A lua o pauză reduce efectele fizice și emoționale ale stresului. Vă veți simți mai sănătos și în cele din urmă mai eficient. Încetinirea înseamnă valorizarea propriei persoane, redescoperind ceea ce iubiți la viață.

  Citiți articolul

  go to top