OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Îmbătrânirea tenului - cum să o preveniți?

imbatranirea tenului

Pielea dumneavoastră este foarte sensibilă și receptivă la toate substanțele cu care aceasta ia contact. Dacă este să găsim un termen de comparație, tenul nostru se comportă asemenea unui burete. Tocmai de aceea trebuie să o protejați constant de factorii dăunători, care accelerează semnele vizibile ale îmbătrânirii, cum este cazul ridurilor sau al petelor. Iată cum ar trebui să vă îngrijiți corect pielea, pentru a o menține pentru cât mai mult timp fresh.

De ce este important să faceți pace cu tenul dumneavoastră

Schimbările care apar odată cu înaintarea în vârstă, cum ar fi apariția ridurilor fine din jurul ochilor sau a ridurilor de expresie, pot să vă facă mult mai conștientă de faptul că e momentul să acordați mai mult timp și mai multă grijă ritualurilor de îngrijire. Dacă vă doriți o piele sănătoasă, care să facă față viitorului cu seninătate, trebuie să vă concentrați pe ceea ce contează, adică pe sănătatea sa, stabilind ca principală prioritate o rutină de îngrijire. Fiecare zi își construiește viitorul, iar pentru a îmbătrâni corect este nevoie de o atitudine pozitivă, proactivă a îngrijirii pielii și la stilul de viață în general. Vichy a ales să fie mai aproape de femei, oferindu-le produsele cosmetice de care acestea au nevoie pentru a menține cât mai mult timp pielea frumoasă și sănătoasă. Grija cu care Vichy creează adevărate elixiruri ale tinereții se regăsește în fiecare produs în parte.

Ce înseamnă îmbătrânirea corectă

Curățarea este punctul de început. Dimineața și seara, o curățare ușoară cu produse dedicate este vitală pentru a scăpa de toxine, excesul de sebum, machiaj și celulele moarte. Dacă nu este făcută o curățare optimă a machiajului înainte de somn, atunci porii se pot bloca, împiedicând regenerarea naturală de peste noapte și se poate declanșa procesul de îmbătrânire prematur al pielii.

Cum să aveți grijă de pielea dumneavoastră

O hidratare profundă și o protecție a pielii sunt esențiale pentru apărarea naturală împotriva factorilor externi, principalii vinovați de îmbătrânirea tenului. Noul tratament Slow Age de la Vichy face pielea mai puternică și mai sănătoasă, datorită ingredientelor sale revoluționare, Bifidus, probiotic derivat cu rol de fortifiere Baicalina, extract antioxidant și Apa Termală Mineralizantă Vichy, care luptă împotriva deteriorării pielii.
Știați că și emoțiile, dar și obiceiurile alimentare nu întocmai sănătoase pot influența procesul de îmbătrânire al corpului? Un somn adecvat de minimum șase ore pe noapte este foarte important dacă vă doriți o piele care nu a îmbătrânit înainte de vreme, la fel și o dietă echilibrată, completată cu alimente precum uleiuri de pește, salate verzi și fructe negre, care sunt bogate în antioxidanți. Proteinele curate, cum ar fi albușurile de ou și alunele, declanșează producția de colagen, care ajută pielea să rămână elastică, deci fără riduri.Faceți-vă timp să vă destresați și să apreciați mai mult viața. Nu uitați să faceți mișcare în mod regulat. O piele hidratată care strălucește de sănătate este „pânza” perfectă pentru un machiaj bine făcut, iar starea sufletească generală se îmbunătățește considerabil atunci când aspectul fizic este unul plăcut.

Cum să protejați constant pielea de factorii dăunători, care accelerează semnele vizibile ale îmbătrânirii? Iată cum ar trebui să vă îngrijiți corect pielea, pentru a o menține pentru cât mai mult timp tânără.

Produse recomandate

Balsam hidratant pentru zona ochilor.<br /> Efect revigorant

Balsam hidratant pentru zona ochilor.
Efect revigorant

( 1 Păreri )

Cremă rehidratantă pentru ten uscat și foarte uscat

Cremă rehidratantă pentru ten uscat și foarte uscat

Hidratare 48 ore. 97% formulă de origine naturală, cu Acid Hialuronic.

SPA DE NOAPTE<br />Gel-cremă hrănitor cu efect anti-oboseală

SPA DE NOAPTE
Gel-cremă hrănitor cu efect anti-oboseală

( 1 Păreri )

Collagen Specialist Cremă de noapte

Collagen Specialist Cremă de noapte

( 4 Păreri )

Cel mai vândut

Cremă antirid și fermitate

Cremă antirid și fermitate

CREMĂ B3<br />PENTRU PETE PIGMENTARE<br />SPF 50

CREMĂ B3
PENTRU PETE PIGMENTARE
SPF 50

( 95 Păreri )

CREMĂ DE NOAPTE H.A. ANTIRID ȘI FERMITATE

CREMĂ DE NOAPTE H.A. ANTIRID ȘI FERMITATE

Cremă de zi corectoare antirid și fermitate SPF30

Cremă de zi corectoare antirid și fermitate SPF30

CREMA H.A. ANTIRID ȘI FERMITATE

CREMA H.A. ANTIRID ȘI FERMITATE

go to top