getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți
mediacachable:1

Ce trebuie să știți ca să profitați la maximum de masca dumneavoastră de față

Ce trebuie să știți ca să profitați la maximum de masca dumneavoastră de față

O mască pentru față este binevenită întotdeauna, însă pentru a vă bucura de beneficiile acesteia, trebuie să cunoașteți metodele de aplicare sugerate de experții noștri! Iată câteva recomandări!

Masca trebuie aplicată în locul și momentul potrivit


Când aveți timp să aplicați o mască? Orice moment din timpul zilei, când aveți zece minute libere este o ocazie perfectă pentru a vă răsfăța. Fie că este după o zi de muncă, înainte de o întâlnire sau chiar în timp ce dați cu aspiratorul. Așteptați 10 minute și veți putea observa semnele frumusețate de pe chipul dumneavoastră.

De câte ori pe lună trebuie să aplicați o mască de față depinde doar de nevoile tenului dumneavoastră, dar și de masca în sine. Masca de față cu argilă pentru purificarea porilor și masca de față exfoliantă cu efect iluminator de la Vichy sunt recomandate o dată sau de două ori pe săptămână. Lăsați masca să acționeze 5 minute și apoi clătiți cu apă călduță. Masca de față calmantă cu minerale de la Vichy poate fi aplicată de 3 ori pe săptămână. Lăsați masca să acționeze pentru 5 minute, după care șterge-ți cu o dischetă demachiantă.

Ce trebuie să știți ca să profitați la maximum de masca dumneavoastră de față
Trucuri de la experți pentru a obține cele mai bune rezultate alături de măștile de față

Trucuri primite din partea experților noștri pentru a obține cele mai bune rezultate ale măștilor de față


Este esențial să obțineți cele mai bune rezultate în urma folosirii măștilor de față. Poate știți deja, însă este important de reamintit faptul că o mască de față se aplică doar pe tenul curat. De asemenea, nu uitați zona gâtului și a decolteului, care pot suferi de apariția ridurilor fine și de uscăciune, dacă nu sunt îngrijite corect.


Masca de față calmantă cu minerale: întindeți o cantitate potrivită de mască folosind buricele degetelor, apoi tamponași ușor cu mișcări circulare pe frunte, obraji și bărbie, pentru a maximiza absorbția.


Experții noștri spun: nu uitați zona ochilor. Aplicați balsamul de ochi Aqualia în strat subțire, în jurul conturului ochilor, înainte de aplica masca pe restul feței, gât și decolteu.  Puteți pulveriza de câteva ori apă termală mineralizantă de la Vichy, pentru a intensifica senzația de prospețime și pentru a-i oferi tenului mai multe minerale.
Cu masca de față exfoliantă cu efect iluminator, folosiți-vă degetul arătător pentru a întinde masca și pentru o exfoliere delicată, cu mișcări circulare. Primele 4 minute permit exfolierea cu AHA, iar ultimul minut este dedicat exfolierii cu particule de rocă vulcanică.

Experții noștri spun
: Dacă vreți să intensificați exfolierea, pulverizați puțină apă termală pe față înainte de a aplica masca.
Masca de față cu argilă pentru purificarea porilor trebuie aplicată folosind latul degetelor, apăsând ușor din centrul feței spre exterior, pentru a promova penetrarea măștii și accentuați zona T, care este deseori cea mai congestionată parte a feței.

Experții noștri spun
: Nu lăsați niciodată măștile cu argilă să se usuce complet. Poate vi se pare distractiv să urmăriți cum toată față vi se cojește, dar asta înseamnă că pielea de sub mască s-a uscat. 5 minute este suficient pentru ca masca să își facă efectul. Înainte de a aplica masca cu argilă, puteți să folosiți un prosop cald, pentru a vă înfășura tenul câteva secunde. După ce clătiți masca cu argilă, încheiați ritualul cu o loțiune tonică cu acțiune protectoare, Purete Thermale, folosind o dischetă demachiantă. Aceasta nu doar curăță rezidurile măștii cu argilă, ci și tonifiază tenul și închide porii.

Produse recomandate

 • Nou

  Mască de faţă cu argilă pentru purificarea porilor
 • Nou

  Mască de faţă calmantă cu minerale
 • Nou

  Mască de față exfoliantă cu efect iluminator
 • Cele mai citite articole

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Life Style

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar câți dintre noi chiar ne facem timp pentru un început sănătos în fiecare dimineață? Nutriționistul Raphaël Gruman dezvăluie beneficiile de a petrece puțin timp suplimentar în bucătărie.

  Citiți articolul

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Life Style

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Ați auzit zicala: mai multă grabă, mai puțină viteză, dar v-ați gândit cum se poate aceasta aplica în viața dumneavoastră? Graba constantă exuberează cortizonul din sânge, un factor major care contribuie la bolile legate de stres. Stresul de asemenea inhibă producția de dopamină, chimicală din creier care dă starea de bine. Cu cât ne grăbim mai mult, cu atât devenim mai nefericiți și mai puțin concentrati.

  Citiți articolul

  Super-alimente: fapt vs. ficțiune

  Stil de viaţă sănătos

  Super-alimente: fapt vs. ficțiune

  Descoperiți alimentele preferate ale experților Vichy și aflați cum nutrienții anti-îmbătrânire, vitaminele și mineralele pot îmbunătăți atât calitatea pielii, cât și starea generală de sănătate.

  Citiți articolul

  go to top