getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți
mediacachable:1

Care sunt cauzele apariției mătreții? Dercos Micro-Peel în combaterea mătreții aderente

Care sunt cauzele apariției mătreții? Dercos Micro-Peel în combaterea mătreții aderente

Nu sunteți sigur/ă cum să combateții mătreața? Citiți mai departe pentru a afla cum poate Dercos Micro-Peel să contribuie la reducerea scuamelor și a aspectului de păr gras.

Care sunt cauzele mătreții?

În primul rând, este important de știut diferența dintre cele două tipuri de mătreață. Mătreața uscată ia forma unor scuame fine, albicioase, care se desprind ușor după periat sau pieptănat. Mătreața grasă sau aderentă, pe de altă parte, apare când mătreața întâlnește un exces de sebum. Acesta din urmă se combină cu Malassezia, o ciupercă ce se găsește de obicei la nivelul scalpului, ceea ce duce la formarea unor scuame groase, gălbui, care se lipesc de scalp și rădăcina părului.

Cum poate contribui Dercos Micro-Peel la combaterea mătreții grase

Micro Peel are o formulă inovatoare dezvoltată special pentru a contribui la combaterea mătreții grase aderente, care se îndepărtează mai greu decât mătreața uscată din cauza texturii sale groase și uleioase. Pentru a obține acest lucru, Dercos Micro-Peel conține pulbere de sâmburi de caise, un exfoliant natural, pentru a îndepărta eficient chiar și cea mai dificilă mătreață aderentă. În același timp, acidul salicilic și derivatul său, LHA, lucrează pentru a combate principala cauză a mătreții grase.

În sfârșit, concentrația ridicată a ingredientului activ Pirocton Olamină cu puternice proprietăți antimătreață, ajută la reducerea impactului Malassezia, combătând formarea scuamelor. Rezultatul? Încă din prima săptămână de tratament și până la patru săptămâni după acesta, s-a demonstrat că Dercos Micro-Peel reduce mătreața, subiecții testați observând și o reducere semnificativă a mâncărimilor și a aspectului de păr gras.

Produse recomandate

 • Micro Peel Șampon exfoliant împotriva mătreții aderente

  DERCOS

  Micro Peel Șampon exfoliant împotriva mătreții aderente

  Șampon

  Șampon exfoliant împotriva mătreții aderente.

 • Cele mai citite articole

  go to top