OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Beneficiile produselor de îngrijirea a pielii cu infuzie de minerale

La Vichy, produsele de îngrijirea pielii cu infuzie de minerale se află în centrul a tot ceea ce facem, datorită Apei Termale Mineralizante Vichy unice. Să vedem de ce mineralele sunt atât de importante pentru o piele sănătoasă și hidratată.

De ce ar trebui să adăugați minerale în rutina dumneavoastră de îngrijire a pielii?

Beneficiile produselor de îngrijirea a pielii cu infuzie de minerale
166 – exp – 01.01.2100.jpg

Beneficiile mineralelor pentru piele


La nivel global, mineralele sunt esențiale pentru dezvoltarea sănătoasă a omului. Înafara contribuției pe care o au la formarea adecvată a oaselor și a organelor, mineralele sunt cruciale pentru o piele sănătoasă, ajutând la menținerea echilibrului valorilor pH-ului acesteia și jucând în același timp un rol important în structura celulară. Pentru a ajuta pielea să aibă o activitate cât mai bună, este esențial ca aceasta să fie nu doar hidratată corespunzător, ci și ca valorile mineralelor sale să rămână optime în fața factorilor externi dăunători, cum ar fi poluarea, fumatul și daunele produse de razele UV.

formulat cu
89% Apă Termală Mineralizantă Vichy

Produse de îngrijirea pielii pe bază de minerale: protejarea și repararea pielii


Am văzut beneficiile impresionante pe care le au mineralele pentru organism. Dar care este locul produselor de îngrijirea pielii cu conținut de minerale? Totul ține de chimie. Ceea ce poate nu știți este că organismul nu poate sintetiza anumite minerale – ceea ce înseamnă că este esențial să le obțineți din alte surse. Alimentația și suplimentele sunt un început ideal, însă aplicarea optică – prin produsele de îngrijirea pielii – este de asemenea importantă pentru a vă asigura că pielea își păstrează aspectul ideal cât mai mult timp. Minéral 89 de la Vichy este formulat cu o concentrație record de Apă Termală Mineralizantă, ceea ce înseamnă că pielea dumneavoastră poate absorbi și mai multe dintre beneficiile impresionante ale acestui ingredient fundamental.

Ce minerale sunt bune pentru pielea dumneavoastră?

Aici intră în scenă Apa Termală Mineralizantă Vichy! Prezent în mod natural, ingredientul-vedetă de la Vichy este incredibil de concentrat: de fapt, fiecare litru conține peste cinci grame de minerale. Care sunt principalii actori? Fierul ajută la oxigenarea celulelor, permițându-le să producă enzimele care atrag beneficiile altor vitamine și minerale esențiale, în timp ce litiul și sulful calmează în mod natural. Potasiul și sodiul conlucrează pentru a regla valorile apei din celule, prevenind deshidratarea, în timp ce siliciul și magneziul acționează ca regeneranți, asigurând integritatea structurală a pielii. Iar asta nu e tot. V-ați întrebat vreodată de unde vine numele de Minéral 89? Pentru prima dată în istoria Vichy, cercetătorii noștri au reușit să includă Apă Termală Mineralizantă Vichy într-o proporție uluitoare de 89% în formula Minéral 89 (față de circa 20% în cazul celor mai multe produse Vichy). Datorită acestei concentrații incredibil de ridicate de Apă Mineralizantă Vichy, Minéral 89 ajută la întărirea pielii și la refacerea volumului acesteia. Desigur, Apa Termală Mineralizantă Vichy nu este singurul ingredient utilizat în Minéral 89. Citiți mai multe despre partenerul Apei Mineralizante – acidul hialuronic intens hidratant.

Data publicării:

Produse recomandate

Cel mai vândut

Booster zilnic cu efect de reumplere și fortifiere

Booster zilnic cu efect de reumplere și fortifiere

( 19 Păreri )

Densi-Solutions - Balsam pentru părul subțire și slăbit cu efect de densificare

Densi-Solutions - Balsam pentru părul subțire și slăbit cu efect de densificare

Crește rezistența părului

Nou

Fond de ten hidratant, pentru o acoperire naturală 16H

Fond de ten hidratant, pentru o acoperire naturală 16H

Fond de ten hidratant, pentru un aspect natural

PROBIOTIC FRACTIONS

PROBIOTIC FRACTIONS

( 6 Păreri )

Cel mai vândut

SPUMĂ DE RAS ANTI-IRITAȚII

SPUMĂ DE RAS ANTI-IRITAȚII

Nou

Cremă intens hidratantă 72H

Cremă intens hidratantă 72H

( 1 Păreri )

go to top