NORMADERMPhytosolution - Gel de curățare față în profunzime

Curățare ten - Curătare cu clătire

Acest gel purificator, bogat în minerale și probiotice, îndepărtează praful și depunerile datorate poluării de la prima spălare. Formula sa purifică și respectă pH-ul pielii pentru o rezistență puternică la spălări frecvente.

Inovație: BAZĂ DE CURĂȚARE DE ORIGINE VEGETALĂ. Creat din agenți de spumare extrași din nucă de cocos cu efect intens de curățare. Acești agenți activi de suprafață delicați sprijină balanța de hidratare a pielii și protejează funcționalitatea barierei naturale a acesteia.

  • pH FIZOLOGIC (5.5)
  • PROTEJEAZĂ ÎMPOTRIVA FACTORILOR EXTERNI
  • HIPOALERGENIC

Încă de la prima spălare*

  • Praf și depuneri datorate poluării sunt îndepărtate : 91%
  • Efectele excesului de sebum sunt reduse: 94%

După 4 săptămâni**

  • Textura pielii se simte delicată: 83%
  • Reduce semnele provocate de acnee: 98%

*Studii clinice realizate pe 50 de femei cu ten gras și cu tendință acneică, inclusiv cu piele sensibilă. Aplicare de două ori pe zi, timp de 4 săptămâni.
**Auto-evaluare realizată de 50 de femei cu ten gras și cu tendință acneică, inclusiv cu piele sensibilă. Aplicare de două ori pe zi, timp de 4 săptămâni.

INGREDIENTE ACTIVEMinerale (Zinc & Cupru) + extract probiotic
TIPUL DE TENTen gras cu tendință acneică
UTILIZAREDimineața + Seara
BENEFICIITen purificat. Piele ce nu se usucă. Fortifică bariera naturală pielii.

Acneea adultă: de la ce vârstă poate apărea și care sunt cauzele acesteia

Acneea este o afecțiune asociată în general cu perioada adolescenței, atunci când au loc numeroase schimbări hormonale care favorizează apariția coșurilor (ne referim la acneea juvenilă). Însă, acest fenomen poate persista sau poate debuta chiar și mai târziu.

Cearcăne - cauzele apariției și remedii pentru prevenție și tratare cu o cremă pentru cearcăne

Îți spunem tot ce trebuie să știi despre apariția cearcănelor, dar și câteva remedii care te vor ajuta să previi și să tratezi cearcănele deja apărute.

Cum să scap rapid de coșuri? Gama Normaderm de la Vichy

Majoritatea dintre noi ne-am confruntat, în anumite momente, cu inesteticele coșuri. Ce putem face, însă, atunci când acestea apar înaintea unui eveniment important din viață noastră? Ei bine, există soluții la care putem apela și care ale căror rezultate nu întârzie să apară. Află, deci, cum să scapi rapid de coșuri cu ajutorul produselor din gama Normaderm de la Vichy.

Cum combatem acneea și excesul de sebum

Acneea este o problemă care afectează adesea adulții și poate avea mai multe cauze, însă, cea mai comună este excesul de sebum. Acesta este un ulei produs în mod natural de piele, care, în cantități limitate, nu face altceva decât să hidrateze pielea și să îi mențină strălucirea naturală.