OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Stresul zilnic: rolul său în problemele de cădere a părului

stresul zilnic

Stresul poate părea inevitabil în viața contemporană, fiind generat atât de presiunea volumului de muncă cât și de multiplele probleme zilnice ale vieții urbane. În mod ironic, în aceste vremuri, majoritatea dintre noi ne facem griji despre impactul asupra sănătății generale. Cum poate fi părul nostru afectat în acest context?

Care sunt cauzele căderii părului?

Există anumite motive pentru căderea părului, dar unul la care suntem expuși cu toții este stresul. American Instutute of Stress amintește aici dificultăți ale somnului, anxietate și apetit ridicat ca și simptome comune ale stresului în exces; acești factori pot face diferența pentru întregul organism - inclusiv ten și păr. O odihnă bună este vitală, deoarece pielea se regenează natural atunci când dormim. Cuplat cu excesul de cortizol, lipsa somnului slăbește sistemul de apărare al tenului. În conformitate cu Trichological Society, căderea părului poate reprezenta un simptom comun al deficienței unei vitamine, astfel încât abordarea unei diete echilibrate este imperativă pentru sănătatea și creșterea părului.

Eliminarea stresului pentru o mai bună sănătate a părului

Experții sunt de acord că îmbunătăţirea capacităţii de a gestiona situaţiile de stres este importantă pentru reducerea căderii părului și în general rezolvă această problemă. Astfel, în plus față de îmbunătăţirea dietei, găsiți o tehnică de eliminare a stresului care să se potrivească cu personalitatea dumneavoastră și cu stilul de viață: un curs de yoga reprezintă un mod excelent de a combina exercițiile fizice cu practica meditativă. Sau încercați Boexercise: ardeți excesul de stres și obțineți un antrenament cardio-vascular! Multe reviste cu profil sportiv sau stil de viață sănătos recomandă schimbarea regulată a exercițiilor pentru a evita o rutină în acest sens și propune introducerea de greutăți pentru un impact extra. Sportul în echipă reprezintă de asemenea un element important pentru relaționarea cu prietenii și pentru destresare și poate, deci, elimina cauzele căderii părului.

Tehnicile de conștientizare pot de asemenea să ajute la deconectarea de sursele de stres și pot ușura efectul acestora asupra stării de bine și a stării mentale. Puteți începe prin vizitarea paginii de web Mindful.

Prin întărirea capacității de a face față stresului, nu numai că veți combate căderea părului, dar vi se va îmbunătăți și sănătatea generală pentru o versiune mai buna a dumneavoastră!

Produse recomandate

Densi-Solutions - Șampon cu efect de densificare pentru părul subțire și slăbit<br />

Densi-Solutions - Șampon cu efect de densificare pentru părul subțire și slăbit

Pentru un fir de păr mai puternic, mai gros

Densi-Solutions - Balsam pentru părul subțire și slăbit cu efect de densificare

Densi-Solutions - Balsam pentru părul subțire și slăbit cu efect de densificare

Crește rezistența părului

Densi-Solutions - Tratament pentru părul subțire și slăbit cu efect de densificare<br />

Densi-Solutions - Tratament pentru părul subțire și slăbit cu efect de densificare

Crește numărul firelor de păr

( 1 Păreri )

Nou

Dercos PSOlution Șampon tratament keratoreductor

Dercos PSOlution Șampon tratament keratoreductor

( 2 Păreri )

Nou

Energy+ Șampon cu acțiune energizantă

Energy+ Șampon cu acțiune energizantă

Nou

Energy+ Sampon pentru cresterea parului cu acțiune energizantă si anti cadere par, 200 ml

Energy+ Sampon pentru cresterea parului cu acțiune energizantă si anti cadere par, 200 ml

Nou

ENERGY+ BALSAM FORTIFIANT

ENERGY+ BALSAM FORTIFIANT

go to top