OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Sfaturi: cum putem trata în mod eficient căderea părului

caderea parului la barbati

Nu lăsați ca pierderea părului să vă strice starea de spirit și stima de sine: urmați sugestiile noastre simple pentru a putea face față căderii părului și pentru a vă spori încrederea. În timp ce creșterea și starea părului este atribuită atât sănătății fizice cât și psihice, genetica joacă de asemenea un rol important - în special pentru bărbați. Cercetătorii au început să înțeleagă mecanismele principale ale pierderii părului, care duc în cele din urmă la urme de calviție. Acest lucru este mult mai evident în partea liniei frontale cât și pe creștet. În timp, acest tip natural de cădere a părului este adesea inevitabil, puteți, însă, încerca să încetiniți procesul de cădere a părului. Iată șase sugestii care vă pot ajuta:

1. Masați-vă scalpul: faceți un masaj complet în stil indian sau încercați să realizați singuri la duș următorul tratament: aplicați un balsam de păr, cum ar fi de exemplu cel din gama Vichy Dercos, care oferă o varietate de produse. Masați ușor întregul scalp pentru a îmbunătăți fluxul sângelui, ajutând mai apoi la o mai bună penetrare a tratamentului împotriva căderii părului.

2. Fiți cât se poate de gentili cu părul dumneavoastră. Folosiți cele mai blânde șampoane și balsamuri de păr, acordând o atenție deosebită formulelor hipoalergenice, cum ar fi produsele din gama Dercos. Evitați să trageți de firul păr și să supraîncălziți scalpul.

3. Instalați un filtru dedurizator: apa dură poate avea un efect de uscăciune asupra pielii și în special asupra scalpului. Scalpurile iritate sau care prezintă senzația de mâncărime pot deteriora permanent foliculii firelor de păr determinând căderea părului în special la bărbați care nu folosesc atât de multe produse de îngrijire. Aceste filtre nu sunt foarte scumpe, dar reprezintă o îmbunătățire de efect: scalpul dumneavoastră va fi mai sănătos, iar vârfurile vor fi mai hidratate și mai strălucitoare.

4. Discutați cu hairstilist-ul dumneavoastră: împreună puteți identifica cea mai bună frizură care vi se potrivește și puteți realiza iluzia unui păr mai bogat.

5. Măriți aportul de vitamine și legume. Legumele și fructele conțin vitamine, flavonoide și antioxidanți care ajută la hrănirea generală a întregului corp dar și a foliculilor firelor de păr reducând căderea părului. Încercați să faceți farfuria să fie cât mai colorată posibil la fiecare masă.

6. Tratamente cu acțiune multiplă: 96% dintre persoanele care se confruntă cu căderea părului au descoperit că starea scalpului s-a îmbunătățit după ce au folosit Aminexil Clinical 5, tratament care a redus vizibil deteriorarea și căderea firelor de păr.

Produse recomandate

Densi-Solutions - Șampon cu efect de densificare pentru părul subțire și slăbit<br />

Densi-Solutions - Șampon cu efect de densificare pentru părul subțire și slăbit

Pentru un fir de păr mai puternic, mai gros

Densi-Solutions - Balsam pentru părul subțire și slăbit cu efect de densificare

Densi-Solutions - Balsam pentru părul subțire și slăbit cu efect de densificare

Crește rezistența părului

Nou

Dercos PSOlution Șampon tratament keratoreductor

Dercos PSOlution Șampon tratament keratoreductor

( 2 Păreri )

Nou

Energy+ Șampon cu acțiune energizantă

Energy+ Șampon cu acțiune energizantă

Nou

Energy+ Șampon cu acțiune energizantă, 200 ml

Energy+ Șampon cu acțiune energizantă, 200 ml

Nou

ENERGY+ BALSAM FORTIFIANT

ENERGY+ BALSAM FORTIFIANT

go to top