getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Rutina de înfrumusețare din timpul nopții- esențială pentru o piele frumoasă

Rutina de înfrumusețare din timpul nopții- esențială pentru o piele frumoasă

Vrei să-I dăruiești pielii tale un somn odihnitor? Vă recomandăm cele mai bune produse pentru rutina de înfrumusețare din timpul nopții.

Pregătește-ți pielea pentru somn


Cu toții știm că un somn de calitate este esențial pentru sănătatea pielii, însă majoritatea dintre noi nu acordă suficientă atenție rutinei de îngrijire a pielii de seară. Este necesar atât să profităm cât mai mult de orele în care pielea noastră doarme, pentru a-i asigura sănătatea pe termen lung, cât și să investim în produse adecvate, care să întrețină și să ajute procesele naturale de regenerare ale pielii care se produc în timpul nopții. Atunci când ne-a împărtășit sfaturile ei despre pregătirea pielii înainte de culcare, Dr. Nina Roos ne-a reamintit de importanța curățării adecvate a pielii, pentru a elimina toate impuritățile ce s-au adunat în timpul zilei. Este important ca părul să nu atingă fața în timpul somnului, întrucât uleiul din păr poate predispune la apariția coșurilor, în zonele mai sensibile, cum este fruntea.

Alegerea celor mai potrivite ingrediente pentru îngrijirea pielii


Cu toții cunoaștem propritățile benefice ale antioxidanților în lupta cu stresul oxidativ. Pentru a combate influența negativă a factorilor de mediu regăsiți în mediul înconjurător, este important să alegem un antioxidant recunoscut științific, precum Baicalina antioxidantă sau Resveratrolul, care se regăsesc în Vichy Slow Age Night. Aceste două ingrediente sunt cunoscute pentru o varietate de beneficii, nu doar pentru proprietățile lor de a combate stresul – s-a demonstrat că Baicalina antixodiantă ajută în combaterea hiperpigmentării caracteristice înaintării în vârstă, în timp ce Resveratrolul stimulează regenerarea și activitatea celulară.


S-a demonstrat că Baicalina antixodiantă ajută în combaterea hiperpigmentării caracteristice înaintării în vârstă, în timp ce Resveratrolul stimulează regenerarea și activitatea celulară.

Dacă vă doriți să completați rutina nocturnă de înfrumusețare a pielii cu o mască pe care să o aplicați înainte, optând pentru o variantă microexfoliantă, cum ar fi LHA, acest lucru va susține și încuraja activitatea de regenerare a celulelor ce se petrece în timpul nopții, iar întregul proces va fi unul mult mai eficient. Este preferabil ca produsele exfoliante să fie folosite noaptea, întrucât pielea poate devină fotosensibilă, cu o tendință de a se înroși atunci când intră în contact cu lumina zilei imediat după aplicare.

Kit-urile de hidratare din timpul somnului sunt o soluție excelentă de a finaliza ziua, pentru că au un mecanism de a intra în piele ce se desfășoară pe tot parcursul nopții, spre deosebire de măștile faciale care intră în piele în câteva minute. Deshidratarea pielii cauzată de pierderea apei este accelerată în timpul nopții, drept pentru care hidratarea pielii cu o cremă de noapte sau un kit de hidratare de noapte este esențială pentru a evita pierderea apei la nivel transepidermal și a fortifica stratul protector al pielii.

[1] Farris P., Yatskayer M., Chen N., Krol Y., Oresajo C. ‘Evaluation of efficacy and tolerance of a nighttime topical antioxidant containing resveratrol, baicalin, and vitamin e for treatment of mild to moderately photodamaged skin’ in Journal of Drugs and Dermatology 13 (2014) pp. 1467–1472 [Accessible at: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25607790]
[2] Zeichner, J. et al, ‘The Use of Lipohydroxy Acid in Skin Care and Acne Treatment’ in Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology 9.1 (2016) pp. 40-43 [Accessible at: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5300717/]
[3] Rendon, M. et al, ‘Evidence and Considerations in the Application of Chemical Peels in Skin Disorders and Aesthetic Resurfacing‘ in Journal of Clinical Aesthetic Dermatology 3.7 (2010) pp. 37-43 [Accessible at: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2921757/]

Produse recomandate

 • Nou

  Crema de noapte si masca cu efect racoritor - Reoxigeneaza si regenereaza

  SLOW ÂGE

  Crema de noapte si masca cu efect racoritor - Reoxigeneaza si regenereaza

  Îngrijire zi

  Crema de noapte si masca reoxigenanta si regeneranta

 • Cele mai citite articole

  De ce aveți nevoie de gelul hidratant de față Minéral 89?

  Îngrijirea tenului

  De ce aveți nevoie de gelul hidratant de față Minéral 89?

  Oricare ar fi vârsta sau tipul dumneavoastră de piele, Minéral 89 de la Vichy este un produs ideal pe care îl puteți adăuga în rutina dumneavoastră zilnică de îngrijire a pielii. Citiți articolul de mai jos pentru a afla de ce ar trebui să-i faceți loc în dulăpiorul din baie primului gel-booster ultrahidratant pentru piele de la Vichy.

  Citiți articolul

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Ingrediente

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Sunteți deja familiari cu Bifidus. Nu-i așa? Ei bine, intestinele dumneavoastră cu siguranță sunt. Bifidus este una dintre florele prietenoase care se găsesc acolo pentru a împiedica bacteriile periculoase să se dezvolte și este un star în romanul de succes al Giuliei Enders: “Charming Bowels”.

  Citiți articolul

  go to top