OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Rutina de înfrumusețare din timpul nopții- esențială pentru o piele frumoasă

Rutina de înfrumusețare înainte de somn are nevoie de cele mai bune produse de îngrijire pentru piele. Așadar, iată ce trebuie să știi despre îngrijire, pentru a te asigura că pielea ta va avea parte de un somn odihnitor.

Rutina de înfrumusețare din timpul nopții- esențială pentru o piele frumoasă
240 - exp - 01.01.2100.jpg

Pregătește-ți pielea pentru somn


Cu toții știm că un somn de calitate este esențial pentru sănătatea pielii, dar majoritatea dintre noi nu acordăm suficientă atenție rutinei de îngrijire, mai ales seara. Este important să profităm cât de mult se poate de orele de somn deoarece pielea are nevoie de refacere. Produsele speciale de îngrijire pentru piele trebuie sa fie un adjuvant natural care să ajute pielea să se întrețină și să se regenereze. Pentru a elimina toate impuritățile care s-au acumulat pe timpul zilei este extrem de importantă curățarea adecvată a pielii și, de asemena, ca părul să nu atingă fața în timpul somnului deoarece uleiurile speciale pentru ten pot provoca apariția coșurilor, în zonele mai sensibile, cum este fruntea.

Alegerea ingredientelor potrivite pentru îngrijirea pielii


Cu toții cunoaștem proprietățile benefice ale antioxidanților care luptă împotriva stresului oxidativ. Pentru a combate influența negativă a factorilor de mediu este important să regăsiți un antioxidant recunoscut științific precum Baicalina antioxidanta sau Resveratrolul, care se regăsesc în Vichy Slow Age Night. Aceste două ingrediente sunt cunoscute pentru o varietate de beneficii, nu doar pentru proprietățile lor de a combate stresul. Baicalina ajută în combaterea hiper pigmentării caracteristice înaintării în vârstă, în timp ce Resveratrolul stimulează regenerarea și activitatea celulară.

S-a demonstrat că Baicalina antixodiantă ajută în combaterea hiperpigmentării caracteristice înaintării în vârstă, în timp ce Resveratrolul stimulează regenerarea și activitatea celulară.


Pentru a completa rutina nocturnă de înfrumusețare a pielii, puteți încerca o mască, pe care să o aplicați înainte. Există o variantă micro exfoliantă, cum ar fi LHA, acest lucru susține și încurajează activitatea de regenerare a celulelor, din timpul nopții. În felul acest, procesul de îngrijire va fi unul cu mult mai eficient. Este de preferat ca produsele exfoliante să fie folosite noaptea deoarece pielea poate deveni fotosensibilă, cu tendința de înroșire atunci când intră în contact cu lumina zilei, imediat după aplicare.

Kit-urile de hidratare din timpul somnului sunt o soluție excelentă prin care vă puteți încheia ziua, pentru că au un mecanism de funcționare, de a intra în piele și de a acționa pe tot parcursul nopții, spre deosebire de măștile obișnuite de față.

[1] Farris P., Yatskayer M., Chen N., Krol Y., Oresajo C. ‘Evaluation of efficacy and tolerance of a nighttime topical antioxidant containing resveratrol, baicalin, and vitamin e for treatment of mild to moderately photodamaged skin’ in Journal of Drugs and Dermatology 13 (2014) pp. 1467–1472 [Accessible at: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25607790]
[2] Zeichner, J. et al, ‘The Use of Lipohydroxy Acid in Skin Care and Acne Treatment’ in Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology 9.1 (2016) pp. 40-43 [Accessible at: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5300717/]
[3] Rendon, M. et al, ‘Evidence and Considerations in the Application of Chemical Peels in Skin Disorders and Aesthetic Resurfacing‘ in Journal of Clinical Aesthetic Dermatology 3.7 (2010) pp. 37-43 [Accessible at: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2921757/]

Data publicării:

Produse recomandate

Cel mai vândut

Booster zilnic cu efect de reumplere și fortifiere

Booster zilnic cu efect de reumplere și fortifiere

( 19 Păreri )

Nou

Cremă intens hidratantă 72H

Cremă intens hidratantă 72H

( 1 Păreri )

EYES - Gel pentru conturul ochilor

EYES - Gel pentru conturul ochilor

Efect reparator și de fortifiere

( 5 Păreri )

Collagen Specialist Cremă de noapte

Collagen Specialist Cremă de noapte

( 4 Păreri )

CREMĂ DE NOAPTE H.A. ANTIRID ȘI FERMITATE

CREMĂ DE NOAPTE H.A. ANTIRID ȘI FERMITATE

Cremă de zi corectoare antirid și fermitate SPF30

Cremă de zi corectoare antirid și fermitate SPF30

H.A. CREMĂ PENTRU OCHI CU EFECT ANTIRID ȘI FERMITATE

H.A. CREMĂ PENTRU OCHI CU EFECT ANTIRID ȘI FERMITATE

go to top