OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Inovația Densi-Solutions: rutina ideală de îngrijire pentru un păr subțire și fără volum

Datorită ingredientelor inovatoare, gama Dercos Densi-Solutions ajută la îmbunătățirea rezistenței firului de păr și totodată contribuie la menținerea unui scalp sănătos.

Cum poate gama Dercos Densi-Solutions acționa ca tratament pentru îndesirea părului?


Cine a spus că părul subțire și slăbit vine la pachet cu înaintarea în vârstă? Densi-Solutions este programul complet în 3 pași ce funcționează ca tratament pentru îndesirea părului. Când este utilizat ca o rutină completă, Dercos Densi-Solutions concentrează puterea celor șapte ingrediente care ajută la îmbunătățirea aspectului părului, de la scalp până la lungimi.

Pasul 1: Șamponul Densi-Solutions conferă un păr mai des și mai puternic


În primul rând,
șamponul Densi-Solutions, îmbogățit cu Filloxane ajută la creșterea densității părului și îmbunătățește calitatea scalpului datorită filmului 3D revoluționar care înfășoară firul de păr. Textura ușoară a produsului curăță eficient părul fără a lăsa reziduri și oferă fermitate și grosime firului de păr. In plus, conţine Vitamina E pentru a proteja firul de păr și a preveni procesul de oxidare. 
Ideal pentru părul fin care are nevoie de volum încă de la rădăcină!

Pasul 2: Balsamul Densi-Solutions întărește părul de la rădăcină


Apoi, continuați cu balsamul, îmbogățit cu Ceramide R pentru a întări structura părului subțire. Esențiale pentru protejarea și întărirea firului de păr, moleculele Ceramidelor R, se „cimentează” între solzii foliculilor piloși, creând o structură mai puternică și mai netedă. Spre deosebire de balsamurile tradiționale, acesta se aplică de la rădăcină până pe lungimi. Textura sa răcoroasă, de gel, se topește, oferind o doză de prospețime imediat după aplicare.

Pasul 3: Tratamentul Densi-Solutions: dovedit clinic să îmbunătățească densitatea părului


În sfârșit, tratamentul de păr nu necesită clătirea scalpului, întărind firul de păr de la rădăcină și revigorând scalpul datorită senzației sale de prospețime. S-a dovedit clinic că acest tratament îmbunătățește densitatea părului în doar 6 săptămâni, datorită prezenței a două ingrediente esențiale: Stemoxidină și Resveratrol.[1]
Cunoscut ca și “molecula longevităţii”, Resveratrolul este un antioxidant cu acţiune puternică derivat dintr-o plantă japoneză. Stemoxidina este o molecula patentată și testată clinic cu rolde a stimula creșterea de noi fire de păr.[1] Studiu clinic. 79 femei. 6 săptămâni folosind rutina completă Densi Solutions.

Cele mai citite articole

De ce aveți nevoie de gelul hidratant de față Minéral 89?

Îngrijirea tenului

De ce aveți nevoie de gelul hidratant de față Minéral 89?

Oricare ar fi vârsta sau tipul dumneavoastră de piele, Minéral 89 de la Vichy este un produs ideal pe care îl puteți adăuga în rutina dumneavoastră zilnică de îngrijire a pielii. Citiți articolul de mai jos pentru a afla de ce ar trebui să-i faceți loc în dulăpiorul din baie primului gel-booster ultrahidratant pentru piele de la Vichy.

Citește articolul

go to top

Skinconsult

ALGORITM DE ANALIZĂ AL TENULUI, DEZVOLTAT CU MEDICI DERMATOLOGI

1 minut
pentru a
analiza tenul

Realizează un selfie

Completează profilul tău

Primești rutina recomandată tipului tău de ten

Linii finePunctul tau
forte
Riduri sub
ochi
Prioritatea ta
Lipsa de fermitate

Descoperă
skinconsultai

circle1circle2circle3circle4