Ingrediente cheie pentru a îmbunătăți părul subțiat după menopauză

Observați că părul devine mai subțire când vă apropiați de pragul de 50 de ani? Vă dezvăluim ingrediente de top pe care să le aveți în vedere pentru a îmbunătăți calitatea părului după menopauză.
După menopauză, multe femei declară că sunt îngrijorate privind textura părului lor.

Din fericire, există o varietate de soluții inovative! De la ramnoză, un ingredient de origine naturală, la Filloxane, una dintre cele mai inovatoare molecule descoperite de L’Oréal, vom acorda o atenție deosebită următoarelor 3 ingrediente cu potențialul de a îmbunătăți aspectul părului degradat după menopauză.

Apă termală mineralizantă Vichy – calmează scalpul uscat și iritat

După menopauză, numeroase femei se confruntă cu un scalp mai uscat sau iritat, ca rezultat al dereglărilor hormonale. Acest lucru poate accentua tendința de scărpinare sau de periere agresivă, favorizând degradarea părului subțire. Apa termală mineralizantă Vichy îmbunătățește și întărește pielea de la rădăcina firului de păr, și este clinic demonstrat că reduce senzația de mâncărime și discomfort.1

Filloxane – molecula care se atașează firului de păr pentru a-i îmbunătăți aspectul

Dezvoltată de L’Oréal după 17 ani de cercetare, această moleculă revoluționară se atașează de firul de păr prin intermediul unei plase 3D, șuvițele având un aspect mai voluminos și mai gros. Efectul durează până la 10 spălări.

Ramnoză – îmbunătățește sănătatea scalpului

Ramnoza este un ingredient activ – un tip de zahăr natural care îmbunătățește calitatea părului. Anumite teste realizate pe pielea reconstruită arată că ramnoza încurajează producția celulelor fibroase, iar studiile in-vitro au arătat efecte pozitive asupra creșterii foliculilor de păr- esențiale pentru părul care se degradează după menopauză.

Data publicării:

Produse recomandate

APĂ TERMALĂ

Apă Termală Mineralizantă Vichy

Curățare ten - Apă termală

Bogată în 15 minerale ce întăresc bariera, făcând-o să pară mai sănătoasă.

Cele mai citite articole