OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Hygge - secrete scandinave pentru o dimineață perfectă

Scandinavii par să fi cunoscut secretul unei vieți liniștite și mai ales care sunt lucrurile pe care trebuie să le aprecieze cel mai mult în viață. Pentru a începe ziua cu dreptul este important să adăugați în rutina de dimineață câteva secrete scandinave. Hygge - secrete scandinave de pus în practică în fiecare dimineață.

5 moduri simple care îți pot infrumuseța viața de la prima oră a dimineții

1. Odihniți-vă suficient.


Activitățile zilnice pe care trebuie sa le ducem la bun sfârșit ne fac să devenim tot mai grăbiți și să nu ne mai bucurăm de un somn calitativ. Lăsați de-o parte toate grijile și elementele care v-ar putea tulbura liniștea și încercați să profitați din plin de orele de somn. Setați o alarmă cu câteva minute mai devreme față de obicei și bucurați-vă de lumina zilei.

2. Bucurați-vă de dimineață


Încercați să vă luați timp, atât cât organismul are nevoie pentru a vă trezi odihnit. Pentru a obține un echilibru, încercați să vă odihniți 8 ore pe noapte, iar dimineața renunțați la alte activități care v-ar putea obosi, precum curățenia sau spălatul vaselor. Dimineața, singurul obiectiv pe care ar trebui să îl aveți este acela de a rămâne cât mai relaxați și odihniți.

3. Nu faceți mai multe activități


Chiar dacă de obicei sunteti o persoană organizată și obișnuită să faceți mai multe activități, dimineața renunțați la multi-tasking. Încercați să rezolvați de seara mai multe lucruri pentru ca dimineața să vă rămână cât mai puțin de făcut.

4. Mâncați un mic dejun sănătos


Porția de mâncare de dimineață este sursa principală de energie cu care trebuie să vă începeți ziua. Încercați ca prima masă a zilei să fie una nutritivă, pentru care să vă luați cât timp este nevoie. Nutriționistul Raphael Gruman recomandă un mic dejun echilibrat care să vă ajute să începeți ziua plini de viață.

5. Alegeți ținuta potrivită


Stilul de viață hygge este unul dintre stilurile care presupun un stil de viață echilibrat din toate punctele de vedere. Așadar, când vă alegeți ținuta de dimineață, încercață să alegeți hainele care vă plac cel mai mult și în care vă simțiți cel mai confortabil. Ținuta va avea un impact pozitiv asupra stării dumneavoastră de spirit.

Produse recomandate

 • Cel mai vândut

  Gel-booster zilnic cu efect de fortifiere și reumplere
 • Cele mai citite articole

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Stilul tău de viață

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar câți dintre noi chiar ne facem timp pentru un început sănătos în fiecare dimineață? Nutriționistul Raphaël Gruman dezvăluie beneficiile de a petrece puțin timp suplimentar în bucătărie.

  Citește articolul

  Menopauza: Cum îmi adaptez dieta la 50 de ani?

  Stil de viaţă sănătos

  Menopauza: Cum îmi adaptez dieta la 50 de ani?

  S-a dovedit că frecvența apariției simptomelor deranjante ce apar la menopauză, precum și intensitatea lor pot fi reduse semnificativ cu o dietă echilibrată care furnizează toți nutrienții necesari. Descoperă care sunt cei pe care trebuie să îi știi.

  Citește articolul

  go to top

  Skinconsult

  ALGORITM DE ANALIZĂ AL TENULUI, DEZVOLTAT CU MEDICI DERMATOLOGI

  1 minut
  pentru a
  analiza tenul

  Realizează un selfie

  Completează profilul tău

  Primești rutina recomandată tipului tău de ten

  Linii finePunctul tau
  forte
  Riduri sub
  ochi
  Prioritatea ta
  Lipsa de fermitate

  Descoperă
  skinconsultai

  circle1circle2circle3circle4