OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Hygge - secrete scandinave pentru o dimineață perfectă

Scandinavii par să fi cunoscut secretul unei vieți liniștite și mai ales care sunt lucrurile pe care trebuie să le aprecieze cel mai mult în viață. Pentru a începe ziua cu dreptul este important să adăugați în rutina de dimineață câteva secrete scandinave. Hygge - secrete scandinave de pus în practică în fiecare dimineață.

5 moduri simple care îți pot infrumuseța viața de la prima oră a dimineții

1. Odihniți-vă suficient.


Activitățile zilnice pe care trebuie sa le ducem la bun sfârșit ne fac să devenim tot mai grăbiți și să nu ne mai bucurăm de un somn calitativ. Lăsați de-o parte toate grijile și elementele care v-ar putea tulbura liniștea și încercați să profitați din plin de orele de somn. Setați o alarmă cu câteva minute mai devreme față de obicei și bucurați-vă de lumina zilei.

2. Bucurați-vă de dimineață


Încercați să vă luați timp, atât cât organismul are nevoie pentru a vă trezi odihnit. Pentru a obține un echilibru, încercați să vă odihniți 8 ore pe noapte, iar dimineața renunțați la alte activități care v-ar putea obosi, precum curățenia sau spălatul vaselor. Dimineața, singurul obiectiv pe care ar trebui să îl aveți este acela de a rămâne cât mai relaxați și odihniți.

3. Nu faceți mai multe activități


Chiar dacă de obicei sunteti o persoană organizată și obișnuită să faceți mai multe activități, dimineața renunțați la multi-tasking. Încercați să rezolvați de seara mai multe lucruri pentru ca dimineața să vă rămână cât mai puțin de făcut.

4. Mâncați un mic dejun sănătos


Porția de mâncare de dimineață este sursa principală de energie cu care trebuie să vă începeți ziua. Încercați ca prima masă a zilei să fie una nutritivă, pentru care să vă luați cât timp este nevoie. Nutriționistul Raphael Gruman recomandă un mic dejun echilibrat care să vă ajute să începeți ziua plini de viață.

5. Alegeți ținuta potrivită


Stilul de viață hygge este unul dintre stilurile care presupun un stil de viață echilibrat din toate punctele de vedere. Așadar, când vă alegeți ținuta de dimineață, încercață să alegeți hainele care vă plac cel mai mult și în care vă simțiți cel mai confortabil. Ținuta va avea un impact pozitiv asupra stării dumneavoastră de spirit.

Produse recomandate

SPA DE NOAPTE<br />Gel-cremă hrănitor cu efect anti-oboseală

SPA DE NOAPTE
Gel-cremă hrănitor cu efect anti-oboseală

( 1 Păreri )

Cremă rehidratantă pentru ten uscat și foarte uscat

Cremă rehidratantă pentru ten uscat și foarte uscat

Hidratare 48 ore. 97% formulă de origine naturală, cu Acid Hialuronic.

Balsam hidratant pentru zona ochilor.<br /> Efect revigorant

Balsam hidratant pentru zona ochilor.
Efect revigorant

( 1 Păreri )

PROBIOTIC FRACTIONS

PROBIOTIC FRACTIONS

( 6 Păreri )

Cel mai vândut

Booster zilnic cu efect de reumplere și fortifiere

Booster zilnic cu efect de reumplere și fortifiere

( 19 Păreri )

EYES - Gel pentru conturul ochilor

EYES - Gel pentru conturul ochilor

Efect reparator și de fortifiere

( 5 Păreri )

Nou

Cremă intens hidratantă 72H

Cremă intens hidratantă 72H

( 1 Păreri )

go to top