OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Filloxane, Dercos Densi-Solutions: soluția pentru un păr mai dens

Dacă vă doriți să îmbunătățiți textura și volumul părului dumneavoastră subțire, vă prezentăm Filloxane! Această moleculă miraculoasă se atașează firului de păr, rezultând un păr mai gros chiar și la atingere.

Ce este Filloxane și cum funcționează?

Când vine vorba despre a găsi soluții pentru părul fin și subțire, miza este ridicată. Cum să adaugi volum părului fin fără să îl încarci? Majoritatea dintre noi au încercat deja metodele clasice- reducerea cantității de balsam aplicată la duș, uscarea părului folosind treapta de aer rece a uscătorului de păr, urmată de aplicarea unui strat fin de fixativ. Care este însă cea mai bună metodă?

Creat de cercetătorii L’Oréal, Filloxane funcționează prin a se atașa de foliculul de păr, astfel construind o rețea de fibre care sunt atât suple, cât și puternice. La nivel molecular, Filloxane este divizat în două părți: structura minerală, care este responsabilă pentru transformarea fizică a stratului Filloxane 3D , și activatorii organici, care facilitează interacțiunea moleculară cu părul. Această dublă structură unește Filloxane cu fibra capilară la nivel individual, iar părul are un aspect mai gros și mai puternic.

Ce înseamnă Filloxane pentru păr?

Această formulă activă întărește fibra de păr din interior la exterior, iar suvițele de păr vor fi mai puternice și mai rezistente la rupere și la degradare. După ce penetrează fibra capilară, Filloxane creează o multitudine de conexiuni care măresc fibra capilară din interior la exterior. Ca rezultat, fibra capilară capătă volum și corp, cu o densitate vizibil crescută. Proprietățile de întărire Filloxane asigură același aspect puternic al părului pentru încă 10 spălări.

Dacă vă doriți să îmbunătățiți textura și volumul părului dumneavoastră subțire, vă prezentăm Filloxane!

go to top