OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Cum să trăim bine într-un ritm de viață alert

ritm de viata alert

O viată linistită este minunată, dar nu este pentru toată lumea. Fie că ne confruntăm cu stresul de la locul de muncă, cu o viață agitată acasă, sau fie că încercăm să păstram cinci minute pe zi doar pentru noi, luați în considerare aceste sfaturi pentru a vă ajusta stilul de viață castfel încât să obțineți totul din fiecare minut fără să vă simțiți copleșiți.

Mult prea des, nedepistarea problemelor recurente sau lipsaunor remedii eficiente împotriva stresului  pot avea un impact asupra sănătății noastre, reflectându-se asupra pielii și a stării noastre generale. Munca, copii, familia, banii.... toate acestea pot provoca anumite motive de stres sau ingrijorare. Ce nu trebuie sa uităm? Să ne așteptăm ca o soluție să funcționeze pentru fiecare femeie. Atunci când vine vorba despre preluarea responsabilității, primul pas este să descoperim ceea ce ne face să funcționăm. Dacă, la fel ca mulți dintre noi, adesea vă simțiți vinovați și/sau stresați de locul de muncă, de familie, de prieteni sau chiar de stilul de viață, tot ce trebuie să faceți este să aruncați o privire la manifestul nostru anti-stres care este prezentat mai jos și să vă lăsați inspirat. În cele din urmă, sunteți prima prioritate a voastră.

CELE CINCI PORUNCI ALE UNUI MOD CORECT DE A TRĂI

1 - Trebuie să respectați ceasul biologic

Să descoperiți dacă sunteți matinal sau o bufniță nocturnă reprezintă cheia pentru a vă asigura că corpul dumneavoastră funcționează în ritmul corect.. Cu toții avem ritmul nostru unic, astfel că, pe lângă a ne asigura că obținem suficient somn (peste 35% din persoane dorm mai puțin de 7 ore pe zi), încercați și să deslușiți momentul ideal pentru a participa la alte activități de care vă bucurați. Sunteți fan mers la sală? Încercați să faceți sport la prima oră a diminețiiîn loc să mergeți după serviciu. Dacă vă grăbiți mereu să pregătiți prânzul dimineața, încercați îl pregătiți cu o seară înainte pentru a avea mai mult timp dimineața

2 - Trebuie să acordați o foarte mare atenție tipului de piele - pe parcursul întregului an

Puțini dintre noi au același tip de piele vara și iarna, astfel că este important să fim atenți la nevoia de continuă schimbare a organismului în funcție de sezon. Pielea care se usucă si descoamă  iarna poate deveni uleioasă și cu tendință acneică în timpul verii, așa că nu uitați să observați orice fel de schimbări și să schimbațiți rutina zilnică dacă este necesar. Acordați o atenție specială expunerii la soare - în conformitate cu New York Medical Center, peste 80% din îmbătrânirea pielii este datorată factorilor externi (cunoscuți și ca expozomi) care includ și razele UV. La finalul zilei, o piele sănătoasă, strălucitoare este sinonimă cu răspunsurile eficiente la stres - exact tipul de încurajare de care avem nevoie.

3 - Trebuie sa mâncati bine pentru a putea trăi bine

Relația pe care o avem cu mâncarea este indicatorul-cheie al modului în care corpul nostru gestionează stresul. Este esențial să învățați cum să ascultați semnalele corpului atunci când vine vorba de foame și pentru menținerea nivelurilor de energie. Evitați gustarea dulce de după-amiază prin consumul suficient de apă - excelent pentru a vă ajuta să păcăliți crizele de foame ale corpului -  și faceți un angajament incluzândun fruct și o legumă bogate în polifenoli anti-îmbătrânire în cel puțin un fel de mâncare pe zi. Un smoothie cu afine la micul dejun, o salată crocantă la prânz, sau legume la aburi la  cină - totul depinde de dvs., dar pentru o piele care să strălucească de energie, este esențial să mâncați legume verzi.

4 - Trebuie să dormiți suficient pentru un corp sănătos

Unii dintre noi au nevoie de șapte, unii de nouă ore de somn, dar mersul la culcare (și trezirea) la momentul adecvat - a se vedea paragraful #1 - reprezintă unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face pentru corpul nostru. Peste 54% din persoane experimentează senzații cum ar fi insomnia cel puțin o dată pe săptămână, astfel că pentru a evita să fiți obosit încercați această metodă: în fiecare seară timp de o săptămână încercați să mergeți la culcare cu 15 minute mai devreme decât ora la care mergeți de obicei,  și continuați sa scădeți 15 minute până când ajungeți la ora potrivită  de culcare pentru voi.  Și nu sunt excluse weekend-urile - aveți încredere în noi, veți deborda de energie.

5 - Trebuie să alegeți sportul adecvat pentru stilul dvs.de viață

Dacă vorbim de sfaturi, haideți să discutăm, și despre corp. Corpul este un templu, astfel că descoperirea formei adecvate de exerciții pentru a vă ajuta la destresare la finalul unei zile pline, este crucial. Dacă preferați să luați lucrurile ușor, activitățile mai lente cum ar fi înotul sau yoga sunt foarte bune pentru suflet așa cum sunt și pentru corp. În cazul în care stilul de viață este mai energic, o activitate precum rossfit sau spinnig vă va destinde înainte de a merge la serviciu sau acasă. Veți avea mintea liberă - este un mod ideal de a începe sau de a termina o zi plină. Endorfinele sunt cel mai bun element natural al stării de fericire.

Data publicării:

Produse recomandate

Cel mai vândut

Booster zilnic cu efect de reumplere și fortifiere

Booster zilnic cu efect de reumplere și fortifiere

( 19 Păreri )

Nou

Cremă intens hidratantă 72H

Cremă intens hidratantă 72H

( 1 Păreri )

EYES - Gel pentru conturul ochilor

EYES - Gel pentru conturul ochilor

Efect reparator și de fortifiere

( 5 Păreri )

PROBIOTIC FRACTIONS

PROBIOTIC FRACTIONS

( 6 Păreri )

Balsam hidratant pentru zona ochilor.<br /> Efect revigorant

Balsam hidratant pentru zona ochilor.
Efect revigorant

( 1 Păreri )

Cremă rehidratantă pentru ten uscat și foarte uscat

Cremă rehidratantă pentru ten uscat și foarte uscat

Hidratare 48 ore. 97% formulă de origine naturală, cu Acid Hialuronic.

SPA DE NOAPTE<br />Gel-cremă hrănitor cu efect anti-oboseală

SPA DE NOAPTE
Gel-cremă hrănitor cu efect anti-oboseală

( 1 Păreri )

go to top