getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Acum este momentul să construiți viitorul tenului dumneavoastră

Acum este momentul să construiți viitorul tenului dumneavoastră

În căutarea constantă de produse eficiente pentru ten, Laboratoarele Vichy au identificat semne progresive ale îmbătrânirii tenului Iată o prezentare pe scurt...

Semnele tipice ale îmbătrânirii tenului includ pierderea fermității, apariția graduală a ridurilor și ridurilor fine, uscăciunea sau petele negre (inclusiv petele de îmbătrânire) și aspectul tern. Acești factori devin din ce în mai pronunțați pe măsură ce înaintăm în vârstă, dar introducând câteva obiceiuri cheie în rutina zilnică, drept complement la regimul de tratament specific, puteți ajuta să existe o diferență și să preveniți îmbătrânirea prematură.

Protecția solară pentru un viitor luminos

Este foarte important să folosiți întotdeauna un produs hidratant cu SPF. Fără a ține seama de vreme, razele UV pot penetra pielea chiar și în zilele cu nori și în timp pot influența îmbătrânirea prematură. Pe lângă beneficiile evidente referitoare la petele maronii / legate de vârstă, cremele de protecție solară oferă și protecție dar și repară daunele provocate de soare și ajută la prevenirea apariției ridurilor reducând în același timp și riscul de a face cancer de piele. Reaplicați la fiecare două trei ore - pentru față cam jumătate de linguriță dintr-un produs ar trebui să fie suficient. Combinarea cremei SPF cu un serum sau un produs hidratant cu nivel ridicat de antioxidanți ajută la apărarea pielii, care poate repara daunele aduse de razele UV.

Un stil de viață sănătos pentru o piele luminoasă

Stresul cronic și oboseala pot avea efecte negative asupra capacității pe termen lung a tenului de a se reînnoi, astfel că trebuie să acordați o mare prioritate stării de bine prin meditație sau prin practicarea de activități care vă relaxează  în mod regulat. O abordare pe termen lung față de starea de bine fizică și mentală împreună cu un regim alimentar adecvat pot construi un viitor pentru tenul dumneavoastră și pot ajuta în lupta pentru prevenirea îmbătrânirii.

Produse recomandate

 • Fluid zilnic pentru corectarea și încetinirea apariției semnelor de îmbătrânire a tenului SPF 25
 • Cele mai citite articole

  De ce aveți nevoie de gelul hidratant de față Minéral 89?

  Îngrijirea tenului

  De ce aveți nevoie de gelul hidratant de față Minéral 89?

  Oricare ar fi vârsta sau tipul dumneavoastră de piele, Minéral 89 de la Vichy este un produs ideal pe care îl puteți adăuga în rutina dumneavoastră zilnică de îngrijire a pielii. Citiți articolul de mai jos pentru a afla de ce ar trebui să-i faceți loc în dulăpiorul din baie primului gel-booster ultrahidratant pentru piele de la Vichy.

  Citiți articolul

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Ingrediente

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Sunteți deja familiari cu Bifidus. Nu-i așa? Ei bine, intestinele dumneavoastră cu siguranță sunt. Bifidus este una dintre florele prietenoase care se găsesc acolo pentru a împiedica bacteriile periculoase să se dezvolte și este un star în romanul de succes al Giuliei Enders: “Charming Bowels”.

  Citiți articolul

  go to top