OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

5 trucuri de îngrijire pentru îndesirea părului

Părul des și sănătos este unul dintre elementele care redau esența feminității și a frumuseții. Bogăția și frumusețea podoabei capilare depinde, însă, de mai mulți factori, alături de care are un rol esențial și rutina de îngrijire pe care o adopți.

Te confrunți cu căderea părului? Cauzele pot avea fundamente hormonale, emoționale sau pot fi legate de alimentație. Totuși, și obiceiurile neadecvate de spălare sau coafare a părului pot fi responsabile de acest efect. Află cum poți avea un păr mai des apelând la câteva trucuri de îngrijire eficiente!

5 trucuri de îngrijire pentru îndesirea părului

Apelează la masajul capilar

Unul dintre secretele femeilor care au un păr bogat constă în realizarea constantă a masajelor capilare. Include în ritualul tău de relaxare și înfrumusețare un masaj al scalpului, care are rolul de a stimula circulația sanguină și de a stimula creșterea firelor de păr. Folosește-ți buricele degetelor pentru a masa blând scalpul, timp de aproximativ 5-19 minute zilnic. Astfel, vei favoriza hrănirea foliculilor piloși, ceea ce va conduce, în timp, la îndesirea părului.

Înainte de a-ți spăla părul poți încerca masajul cu ulei de susan, care, nu doar că va ajuta la hrănirea și fortificarea firelor de păr, dar contribuie și la calitatea somnului. Poți înlocui uleiul de susan cu cel de nucă de cocos - vei obține rezultate similare.

Folosește șampoane care stopează căderea părului

Pentru a completa și susține efectele remediilor naturiste care împiedică pierderea podoabei capilare, folosește și șampoane cu acțiune dedicată. În colecția Vichy există șampoane energizante care conțin Aminexil, o moleculă recunoscută pentru proprietățile sale anti-căderea părului.

De asemenea, tratamentele speciale, precum cele din gama Aminexil Clinical 5 întăresc rezistența scalpulul și a firelor de păr, oferind rezultate vizibile după doar 3 săptămâni. Acesta conține, pe lângă Aminexil, arginină, octeină, vitaminele PP și B6, extrem de benefice pentru structura firelor de păr.

Îndreaptă părul pe secțiuni

Dacă obișnuiești să folosești placa de păr, îndreaptă părul împărțindu-l, înainte, pe secțiuni. Nu doar că părul tău va fi mai neted și nu se va mai electriza, dar în acest mod îl vei proteja, deoarece nu vei mai trece cu placa, de mai multe ori, peste aceeași secțiune, riscând să favorizezi degradarea firelor de păr. Așadar, folosește clame de păr și secționează-l în șuvițe cât mai subțiri.

Răsfață-ți părul cu o mască de păr din ulei de argan

Uleiul de argan este recunoscut pentru beneficiile pe care le are pentru podoaba capilară. Poți beneficia de proprietățile uleiului de argan aplicându-l pe părul umed și lăsându-l să acționeze timp de 20-30 de minute. Aplică-l de la jumătatea părului spre vârfuri, evitând rădăcinile. Pentru a vedea rezultate cât mai rapid, repetă aplicarea măștii săptămânal.

Usucă-ți foarte bine părul

Un alt secret al părului sănătos constă în uscarea completă a acestuia după ce l-ai spălat. De multe ori, din grabă, nu uscăm complet părul, ceea ce poate avea consecințe destul de dăunătoare, mai ales dacă folosim imediat placa de păr sau ondulatorul. Șuvițele care sunt încă umede vor avea de suferit la contacul cu orice aparat de coafat care este încins (concret, firele de păr vor deveni mai fragile și vor cădea), de aceea uscarea părului este o etapă căreia trebuie să îi acorzi atenție. Ideal este să îți speli și să-ți usuci părul seara și să-l îndrepți a doua zi.

Pune în aplicare aceste mici trucuri de îngrijire pentru a avea un păr bogat și sănătos!

Data publicării:

Produse recomandate

<strong>Aminexil Clinical 5 - Femei</strong>

Aminexil Clinical 5 - Femei

Nou

<strong>ENERGY+ ȘAMPON CU ACȚIUNE ENERGIZANTĂ</strong>

ENERGY+ ȘAMPON CU ACȚIUNE ENERGIZANTĂ

Aminexil Clinical 5 - Regenerare Păr Bărbați

Aminexil Clinical 5 - Regenerare Păr Bărbați

Șampon Antimătreață Purificator

Șampon Antimătreață Purificator

Densi-Solutions - Șampon cu efect de densificare pentru părul subțire și slăbit<br />

Densi-Solutions - Șampon cu efect de densificare pentru părul subțire și slăbit

Pentru un fir de păr mai puternic, mai gros

Densi-Solutions - Balsam pentru părul subțire și slăbit cu efect de densificare

Densi-Solutions - Balsam pentru părul subțire și slăbit cu efect de densificare

Crește rezistența părului

Densi-Solutions - Tratament pentru părul subțire și slăbit cu efect de densificare<br />

Densi-Solutions - Tratament pentru părul subțire și slăbit cu efect de densificare

Crește numărul firelor de păr

( 1 Păreri )

Nou

Energy+ Șampon cu acțiune energizantă

Energy+ Șampon cu acțiune energizantă

Nou

Energy+ Șampon cu acțiune energizantă împotriva căderii părului, 200ml

Energy+ Șampon cu acțiune energizantă împotriva căderii părului, 200ml

Nou

ENERGY+ BALSAM FORTIFIANT

ENERGY+ BALSAM FORTIFIANT

go to top