OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

4 sfaturi pentru a lupta împotriva căderii părului la bărbaţi

1. Asiguraţi o nutriţie corectă foliculilor firelor de păr

O acțiune adecvată de hrănire și un sistem endocrin complet funcțional sunt elementele vitale pentru o funcționare sănătoasă a foliculilor firului de păr. Expertul în problemele legate de sănătatea părului Dr. Bergfeld** subliniază că proteina promovează creșterea celulelor pentru firele dvs. de păr în același mod în care proteina acționează pentru mușchi după un antrenament.
Ouăle reprezintă o sursă importantă de proteină pură și de vitamine B esențiale.
Fierul și zincul sunt de asemenea la fel de importante pentru a avea un scalp sănătos și pentru a evita căderea părului așa că trebuie să luați în considerare consumul de astfel de minerale. Ar putea deveni soluția alternativă unui tratament eficient împotriva căderii părului la bărbați și femei.

2. Respectaţi-vă scalpul

Șamponarea prea deasă sau uscarea părului pot deteriora folicului firului de păr și pot face ca părul să devină fragil și casant.
Nu periați niciodată părul atunci când acesta este ud și evitați să trageți prea tare de firele de păr.
În cazul în care utilizați uscătorul de păr, folosiți o funcție de răcire pentru a evita degradarea scalpului și nu-l supraexpuneți la o lumină prea puternica a soarelui deoarece aceasta îl va usca.

3. Dormiţi mai mult

Multe studii clinice, inclusiv cel realizat de Belgravia Centre, sunt de acord că lipsa somnului poate declanșa și accelera pierderea părului. Somnul regenerează întregul corp și este esențial pentru a activa sistemul imunitar, echilibrul hormonal, rezistența la oboseală și pentru a combate stresul.
https://www.belgraviacentre.com/blog/can-lack-of-sleep-lead-to-hair-loss/
https://www.belgraviacentre.com/blog/can-lack-of-sleep-lead-to-hair-loss/

4. Stresaţi-vă mai puțin

Cu cât este mai stresantă experiența de viață cu atât aceasta este mai dăunătoare pentru sănătate și pentru scalpul dvs. Multe persoane afectate de căderea părului se întreabă dacă partenerul îi va mai iubi; alții devin reticenți din punct de vedere social. Nu suferiți în tăcere: discutați despre probleme cu persoanele iubite, sau accesați grupurile online de suport pentru probleme de căderea părului și discutați despre soluții și tratamente împotriva căderii părului. *The Institute of Trichologists. https://trichologists.org.uk/what-is-trichology/ https://trichologists.org.uk/what-is-trichology/ **publicat în Medical Daily https://www.medicaldaily.com/prevent-hair-loss-and-promote-growth-ditching-these-bad-habits-306806 https://www.medicaldaily.com/prevent-hair-loss-and-promote-growth-ditching-these-bad-habits-306806

Produse recomandate

 • Aminexil Clinical 5 - Bărbați

  DERCOS TECHNIQUE

  Aminexil Clinical 5 - Bărbați

  Tratamentul părului

  Tratament împotriva căderii părului pentru bărbați

 • Cele mai citite articole

  go to top

  Skinconsult

  ALGORITM DE ANALIZĂ AL TENULUI, DEZVOLTAT CU MEDICI DERMATOLOGI

  1 minut
  pentru a
  analiza tenul

  Realizează un selfie

  Completează profilul tău

  Primești rutina recomandată tipului tău de ten

  Linii finePunctul tau
  forte
  Riduri sub
  ochi
  Prioritatea ta
  Lipsa de fermitate

  Descoperă
  skinconsultai

  circle1circle2circle3circle4