3 sfaturi inteligente de îngrijire a tenului pentru a încetini îmbătrânirea pielii

Pentru a apăra pielea de factorii externi cu care intră în contact este esențial să luați în considerare metode de îngrijire inteligente, care să vă ofere o apărare naturală a pielii. Așadar, iată ce vă recomandăm pentru a vă asigura că îi oferiți tenului o îngrijire optimă.

Top 3 sfaturi de îngrijire pentru ten

Hidratați-vă inteligent

Hidratarea adecvată păstrează tenul tonifiat,, luminos și neted. Este esențială pentru a evita apariția liniilor fine și a ridurilor, însă țineți minte că este important să vă concentrați pe funcția de barieră a pielii. Un factor cheie pentru a ține ridurile la distanță.
Cum te poți hidrata într-un mod inteligent. Rutina de curățare a tenului este esențială pentru o hidratare eficientă. Pe timpul zilei, un produs de îngrijire pentru ten, bogat în antioxidanți, va fortifica pielea din interior la suprafață. Pe timpul nopții, o cremă bogată în vitamine, va stimula procesul natural de regenerare a pielii.
Este important să vă apărați tenul cu ajutorul antioxidanților și a ingredientelor active, care ajută la un viitor mai bun al pielii, prin fortifierea acestuia, în fața agresiunilor externe.

Prioritizați cremele de zi și de noapte

Alegeți creme cu acțiune antioxidantă, pentru a menține apărarea sau integritatea pielii. Când sunteți afară, expuși în fața razelor solare, aplicați protecție solară și optați pentru consumul de alimente antioxidante precum: nuci, ceai verde  sau afine.

Gândirea pozitivă

Stresul poate altera funcția de protecție a pielii, fiind una dintre cele grele boli ale secolului. Încercați să vă păstrați cu o gândire cât mai pozitivă, să faceți mișcare și exerciții fizice și să aveți un somn odihnitor.

Data publicării:

Produse recomandate

LIFTACTIV

Cremă Collagen Specialist Cremă de zi

Îngrijire zi - Default

Corectează semnele reducerii nivelului de colagen din piele 50ml

Cele mai citite articole