3 greșeli pe care le faceți atunci când îngrijiți părul subțire

Îi acordați părului dumneavoastră subțire dragostea pe care o merită?
Fie că părul dumneavoastră se rupe din cauza perierii excesive, este deteriorat din cauza prea multor produse sau suferă din cauza unei diete necorespunzătoare, DERCOS DENSI-SOLUTIONS poate fi de ajutor.

Greșeala nr. 1: Periajul mult prea agresiv al părului

Dacă aveți un păr subțire sau lipsit de volum, poate fi tentant să le dați rădăcinilor un plus de volum prin a-l tapa cu un pieptăn sau o perie de styling. Este totuși bine de știut că părul subțire se poate sensibiliza din cauza acestor activități, iar uscarea agresivă al acestuia cu prosopul poate contribui, de asemenea.
Puteți încerca să înlocuiți uscatul cu feonul cu pieptănarea ușoară, după ce ați aplicat un balsam care să îl netezească, cum ar fi Balsamul regenerant de întărire DERCOS DENSI-SOLUTIONS. Acest produs are o aderență foarte bună pe firul de păr, lăsându-l suplu, fin și neted. Clătiți părul și lăsați-l să se usuce natural, adăugând un strat subțire de spray pentru îngroșare pe lungimea părului, cât este încă umed. Pentru mai multă inspirație, vă prezentăm aceste trei sfaturi de styling pentru părul subțiat sau fin. (3 sfaturi de syling pentru părul fin și subțiat)

Greșeala nr. 2: Folosirea prea multor produse cu ingrediente agresive pentru păr

Atunci când exagerăm cu folosirea produselor de îngrijire sau colorare, sau când omitem să protejăm părul când folosim instrumente de coafat ce ating temperaturi ridicate, de multe ori acesta ajunge să se degradeze, atât cel gros, mediu sau subțire - în special cel din urmă, care necesită o îngrijire specială. Anumite chimicale sau ingrediente sintetice, cum ar fi formaldehida sau amoniacul pot slăbi fibra firului de păr, cauzând ruperea acestuia și vârfuri despicate (există și riscul unei potențiale reacții alergice).
Dacă vopsiți părul fin, este esențial să alegeți un sistem de îngrijire a părului care respectă fibra delicată a părului fin, protejând culoarea și evitând ca aceasta să se șteargă timpuriu. Dacă în zona în care locuiți, apa dumneavoastră este dură și/sau de proastă calitate, aveți în vedere instalarea unui filtru de apă în duș/cadă pentru a minimiza riscul degradării firelor de păr.

Greșeala nr. 3: Alimentația dezechilibrată

Același principiu se aplică și pentru păr. Proteinele sunt esențiale pentru o buna creștere a părului, așa că sfatul nostru este să consumați cât mai multă carne de pasăre, carne roșie, nuci și fructe de mare. Fructe și legumele au de asemenea au o mare importanță. Vitamina C ajută la absorția fierului în organism, o minerală esențială pentru circulația sângelui, iar vitaminele B-biotină, care se găsesc în nuci, ovăz și orez brun sunt adesea legate de densitatea părului. De asemenea, formula inovatoare DERCOS DENSI SOLUTIONS include antioxidantul Resveratrol, cu studii solide care îi susțin eficiența în lupta contra stresului oxidativ.

Data publicării:

Produse recomandate

DERCOS TECHNIQUE

ȘAMPON ANTIMĂTREAȚĂ – TRATAMENT POTRIVIT PENTRU PĂRUL USCAT

ȘAMPOANE PROFESIONALE - Şampon

Șampon împotriva mătreții cu acțiune avansată pentru păr uscat ce elimină până la 100% din mătreața vizibilă* și calmează disconfortul scalpului.

DERCOS TECHNIQUE

Aminexil Clinical 5 - Femei

Tratamentul părului - Tratament împotriva căderii părului

DERCOS TECHNIQUE

ȘAMPON TRATAMENT ANTI-MĂTREAȚĂ – POTRIVT PENTRU PĂRUL USCAT

ȘAMPOANE PROFESIONALE - Şampon

Șampon împotriva mătreții pentru părul uscat care elimină mătreața la rădăcină. Amelioreză mâncărimea și disconfortul. Șampon antimătreață

DERCOS TECHNIQUE

ȘAMPON TRATAMENT ANTI-MĂTREAȚĂ PROTRIVIT PENTRU PĂRUL NORMAL SPRE GRAS

ȘAMPOANE PROFESIONALE - Şampon

Șampon împotriva mătreții cu acțiune avansată pentru părul normal spre gras, ce elimină până la 100% din mătreața vizibilă* și calmează disconfortul scalpului.

Cele mai citite articole